RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Killafrommanilla nije bot alternativne uprave nego mu kao i vecini nas ide na nerve glupo ponasanje rukovodecih ljudi u klubu samo sto on ima vise vremena i zivaca da pise po forumu.
Jbt zivot 2 mjeseca od predstavljanja fucking pume ne mozes nista kupiti u sluzbenom shopu da ne nabrajam dalje i ozbiljnije propuste.
Jbt zivot 2 mjeseca od predstavljanja fucking pume ne mozes nista kupiti u sluzbenom shopu da ne nabrajam dalje i ozbiljnije propuste.
-
- Kontakt:
Najisplatiljviji članak u historiji bh. sportskog novinarstva nije jednak najboljem. Teško smeće od članka s jednim ciljem, koji je na kraju i ostvaren. Da se ne lažemo bezveze.admin je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:27Vidim ja da ti prepisujes od cara Trojana. Realno najbolji sportski clanak u istoriji bh. novinarstva, ima deset godina da je napisan, jos uvijek ga mnogi znaju napamet. Nisam znao da je imao toliki odjek u Mostaru, pocinjem se pitati da nije ista ekipa u pitanju. Ali to je tada bar bilo orginalno u ono vrijeme, sa ovom distancom treba im skinuti kapu, ti kaskas deceniju cijelu.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:22Hahaha, možeš i na drugi dio pitanja odgovoriti, o Caru Trojanu, kakav je to clanak bioadmin je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:15Znam ja kako idu stvari, nisi prvi koji je to smislio. Sarkazam lagano, na mala vrata, otpozadi, pa privali. Stvaras imaginarnog neprijatelja po oprobanom receptu.
Doduse, originalan si u tome da ima previse vijesti iz Veleza. Do sad si pobune obicno isle jer ih je premalo.
Prenjecu kolegama da publika u Mostaru u vecini zeli da se pise manje o Velezu.
Evo i Rodjeni81 vam je pokazao sličan primjer. Kako je Klafurić "Velezov izdajnik", otkud to etiketiranje? Isto kao sto ste, tada, imali motiv da uvucete Amara Osima u Zeljeznicar prozivajuci predsjednika neznalicom, i sad imate motiv da ponavljate kako smo prestabilni u situacijama kada je kritika realno jedino ispravno.
Ne bih na ovoj temi pisao o Želji, nije korektno ni prema ljudima ovdje ni tamo.
Evo ne pitam o Želji, objasni nam kako i zašto napisati da je trener 'Veležov izdajnik', a ne bavite se recimo evo gore navedenim problemom nepostojanja artikala u Fan shopu, što je realno i istinito i novinar može čak i provjeriti odlaskom tamo

A i ova tvoja rasprava sa mnom i korištenje sarkazma umjesto pravih odgovora dovoljno govori koliko sam upravu

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ako je istina ovo za Bajrica odlicna stvar i pojacanje za nas ce to biti
-
- Kontakt:
Istina je objavio je Igman da ide na posudbu
Dati momku papire, posudbom samo bezveze produzujemo agoniju. Jednostavno nije se snasao u Velezu, iz vise pokusaja.
Sta je sa Souzom?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Njemu bi bilo najbolje na posudbu u nevesinje godinu dana kao lohan, koji je iskoristio posudbu I postao koristan igrac.
Admin piše o nečemu o čemu pojma nema, to je očigledno. Killa ne samo da ne botuje za neku drugu opciju uprave, nego je potpuno u pravu za curenje informacija iz kluba. Spotsport saznaje sve daleko prije drugih i očigledno je da ima tu vezu, što opet nije toliko strašno i čudno, jer svugdje u Evropi imamo rumours pruje službenuh objava.
Svejedno, činjenica je da se dobijaju informacije očito direktno iz kluba.
Svejedno, činjenica je da se dobijaju informacije očito direktno iz kluba.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Edo je na pocetku bio osporavan. Ali je trenutno igrac, koji po meni, uz Osmana i Antisu, najvise gine za klub.MostarNeretva je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:20Malo se pise o Lohanu al je strasno napredovao on i Edo jaka osovina
Samo kad mi malo smanjio nervozu, nebo bi mu bilo granica.

-
- Kontakt:
A kada objavi pogrešne informacije jako samouvjereno zbog toga jer je taj koji vam daje informacije iz UO, onda se članak naknadno edituje sa par floskulica da ne bude da ste totalno promašili, čitaj Mersad Selimbegović

Tu sam provalio ko vam je veza a i po uvjerljivosti članka, reklo bi se - nema greške u izvoru kad ono ništa. Ali izvukli ste se kao pravi profesionalci, uredili članak naknadno lol
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Nažalost su političke kandže duboko involvirane u klubu počevši od djevojke što intervjue vodi a bila je na listi SDP-a. Iako vidno nesposbna za tu funkciju, istu obnaša. Marketing i promocija kluba uopće ne postoji. Štandovi ne samo da se ne postavljaju po Mostaru, okolnim prigradskim mjestima nego ih nema u Jablanici, Stocu, Konjicu, mjestima u kojima je velika baza naših navijača.
Ove godine sam prvi put preskočio kupnju članske karte a ne pomišljam da kupim godišnju kartu radi nekih svojih principa. Možete me nazivati izdajnikom i sl., zaista nemam problema s tim ali ne mogu polovičnost oko nekih stvari a toga trenutno ne jenjava u i oko kluba.
Sa Senadom na čelu vratili smo se nekoliko godina unazad a svi sanjamo o nekom progresu.
Ove godine sam prvi put preskočio kupnju članske karte a ne pomišljam da kupim godišnju kartu radi nekih svojih principa. Možete me nazivati izdajnikom i sl., zaista nemam problema s tim ali ne mogu polovičnost oko nekih stvari a toga trenutno ne jenjava u i oko kluba.
Sa Senadom na čelu vratili smo se nekoliko godina unazad a svi sanjamo o nekom progresu.
Republika Bosna i Hercegovina
Kakav crni progres, kad se ovaj momentim nije iskoristio ja ne znam kad će.
Upire se prstom u jednog čovjeka opravdano, al ne kontam da su svi ostali takvi patuljci oko njega i da niko nije u stanju da kaže dosta je. Mada kad pogledam imena u upravi malo je tu lidera sa m.udima
Nije ni Šemso bio bajan al za ove je Tito lično
Upire se prstom u jednog čovjeka opravdano, al ne kontam da su svi ostali takvi patuljci oko njega i da niko nije u stanju da kaže dosta je. Mada kad pogledam imena u upravi malo je tu lidera sa m.udima
Nije ni Šemso bio bajan al za ove je Tito lično
Ko se sjeća perioda u kojem je bio izvještaj poslije svake utakmice, što o prodaji ulaznica, novcu, svemu.
Danas imamo brojače koji zaokružuju broj gledalaca
Nećemo više širiti negativnost ovdje na forumu oko Uprave do polusezone. Fokus je sada na nadolazećim utakmicama Premijer lige.
Danas imamo brojače koji zaokružuju broj gledalaca

Nećemo više širiti negativnost ovdje na forumu oko Uprave do polusezone. Fokus je sada na nadolazećim utakmicama Premijer lige.
Republika Bosna i Hercegovina
Pa navijaci su i urgirali da se ukinu oni izvjestaji, ono je bilo nepotrebno skroz.Xenophon je napisao/la: ↑22 avg 2024, 19:11Ko se sjeća perioda u kojem je bio izvještaj poslije svake utakmice, što o prodaji ulaznica, novcu, svemu.
Danas imamo brojače koji zaokružuju broj gledalaca![]()
Brojaci ne okruzuju, nego su ih ugasili kad su se stvorile ogromne guzve prije pocetka utakmice.
Pohvale za štand/kućicu u Fejićevoj, izgleda opremljenije od shopa u Cernici...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.