Najisplatiljviji članak u historiji bh. sportskog novinarstva nije jednak najboljem. Teško smeće od članka s jednim ciljem, koji je na kraju i ostvaren. Da se ne lažemo bezveze.admin je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:27Vidim ja da ti prepisujes od cara Trojana. Realno najbolji sportski clanak u istoriji bh. novinarstva, ima deset godina da je napisan, jos uvijek ga mnogi znaju napamet. Nisam znao da je imao toliki odjek u Mostaru, pocinjem se pitati da nije ista ekipa u pitanju. Ali to je tada bar bilo orginalno u ono vrijeme, sa ovom distancom treba im skinuti kapu, ti kaskas deceniju cijelu.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:22Hahaha, možeš i na drugi dio pitanja odgovoriti, o Caru Trojanu, kakav je to clanak bioadmin je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:15Znam ja kako idu stvari, nisi prvi koji je to smislio. Sarkazam lagano, na mala vrata, otpozadi, pa privali. Stvaras imaginarnog neprijatelja po oprobanom receptu.
Doduse, originalan si u tome da ima previse vijesti iz Veleza. Do sad si pobune obicno isle jer ih je premalo.
Prenjecu kolegama da publika u Mostaru u vecini zeli da se pise manje o Velezu.
Evo i Rodjeni81 vam je pokazao sličan primjer. Kako je Klafurić "Velezov izdajnik", otkud to etiketiranje? Isto kao sto ste, tada, imali motiv da uvucete Amara Osima u Zeljeznicar prozivajuci predsjednika neznalicom, i sad imate motiv da ponavljate kako smo prestabilni u situacijama kada je kritika realno jedino ispravno.
Ne bih na ovoj temi pisao o Želji, nije korektno ni prema ljudima ovdje ni tamo.
Evo ne pitam o Želji, objasni nam kako i zašto napisati da je trener 'Veležov izdajnik', a ne bavite se recimo evo gore navedenim problemom nepostojanja artikala u Fan shopu, što je realno i istinito i novinar može čak i provjeriti odlaskom tamo
A i ova tvoja rasprava sa mnom i korištenje sarkazma umjesto pravih odgovora dovoljno govori koliko sam upravu