NK Zvijezda Gradačac

ciro_ciro
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 21:45

LenBias je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ovde neki tako pisu da ostaje dojam kako navijaci zele samo da ovi sto vode klub budu finansijeri istog, sve ostalo bi trebalo prepustiti navijacima, transfere, treninge, zavrsna da bude njihova, to nigdje nema ljudi prijatelji moji
To je ono sto govorim cijelo vrijeme, navijaci navijajte, kupite koji dres, sal, platite kartu i pomozite na taj nacin klubu. Mani te se prozivki po gradu, baklji i slicni stvari.
malo je tuzno sto se po svemu sudeci jednu od najzdravijih sredina ove lige bez ikakve potrebe uzdrmava ovakvim stvarima, jos pogotovo kada imaju dobru seriju i kada ih je krenulo ali eto, takav smo mi narod, kada nema problema mi ih volimo izmisliti jer izgleda nismo navikli nikako da nam bude dobro, mora nesto da nas zulja stalno :D

Zasto ti lagano ne odes sa ove teme. Jer prvo nisi upucen drugo nisi fanatik NK. ZVIJEZDE prema tome nema potrebe da ti komentarises bilo šta. Ovo je stvar čaršije.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 okt 2013, 21:48

upucen sam dovoljno o tome sta svi u drzavi pricaju, neke stvari su ocite drug, smiri se malo, nije ti forum babovina da ti ljudima prijetis, tjeras ih sa tema, vrijedjas i sve ostalo sto radis, ako ne znas komunicirati normalno uz odredjenu dozu postovanja prema ljudima koji normalno pisu bez ikakvih uvreda onda iskljuci taj internet sto imas kod kuce jer ga nisi zasluzio, da se tako izrazim ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 10 okt 2013, 21:53

zvijezdacom je napisao/la:Krenula je paljba po upravi, sa svih strana.. Nisu ni navijaci(RD07) za sve krivi.. Otkriva se polako ko stoji iza ovog konstantnog "huskanja" po NK Zvijezdi..gdje se samo trazi rupa, zasad jednog covjeka (radi se o uglednom covjeku, koji ima objekat u centru grada).

Ako je to sve istina zasto ne reći o kome se radi.... Ja da znam ko to huška RD na Zvijezdu ja bih rekao.... Ali isto tako mislim da mnogi koji su u RD sigurno nisu tolika djeca da bi ih se moglo tako lako nahuškati, ako nema nekog interesa i kod jednog i kod drugih...... Bezveze......

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 10 okt 2013, 21:55

ne misle svi u carsiji ko ti ciro, ovo sto momci lenbias i aleksandar kazu je cista realnost.
(nismo u srodstvu nikakvom :) )

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 21:57

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 2349_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
eto to je nase,a trazili smo da to radimo na stadionu i da se ukine zabrana dok organ ne dokaze suprotno bolilo nas sto su ljudi prozvani i optuzeni od neadektavnih

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 10 okt 2013, 21:59

Zuk3E je napisao/la:
zvijezdacom je napisao/la:Krenula je paljba po upravi, sa svih strana.. Nisu ni navijaci(RD07) za sve krivi.. Otkriva se polako ko stoji iza ovog konstantnog "huskanja" po NK Zvijezdi..gdje se samo trazi rupa, zasad jednog covjeka (radi se o uglednom covjeku, koji ima objekat u centru grada).

Ako je to sve istina zasto ne reći o kome se radi.... Ja da znam ko to huška RD na Zvijezdu ja bih rekao.... Ali isto tako mislim da mnogi koji su u RD sigurno nisu tolika djeca da bi ih se moglo tako lako nahuškati, ako nema nekog interesa i kod jednog i kod drugih...... Bezveze......
Necu prozivat javno nikog..samo polako, poslije tuzbi, zalbi i peticija..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 okt 2013, 22:00

Gdje su ovi iz uprave bili kad su RD obišli pola gostovanja, pa čak i do Gabele? Smiješni su, sve će im se ovo vratiti. Navijači ostaju, uprava i igrači dolaze i odlaze.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 10 okt 2013, 22:02

Covjek napravi rezultat sa Zvijezdom kakav niko do sada nije napravio otkad smo premijerligaši i u situaciji kada ne bi trebalo da bude nekih problema oni ih sami naprave.......
Zašto nisu pustili Doru da vodi klub do kraja polusezone i onda da se nadje neki trener sa PRO licencom jer se od nove godine počinje sa procesom licenciranja i tada se mogu imenovati nova lica, kako u struci tako i u ostalim strukturama Kluba.
Nemam ništa protiv Denisa, naprotiv. To je stručnjak kojeg nadaleko nema i bio je velike pomoći Ratku dok mu je bio asistent. Dobili smo jednog školovanog sportskog radnika koji je podjednako dobar u svim segmentima fudbala, a mislim pogotovo u taktici.....
Vjerujem, takođe, da bi njemu bilo sasvim svejedno da se njegovo imenovanje desilo na kraju ove polusezone....
Ali.......... jbg.............. To nam je što nam je............. Možemo samo vjerovati da će Denis imati uspjeha barem koliko je Doro imao u posljednjih 7 kola..... Akobogda............

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 10 okt 2013, 22:03

desetkamarakane je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 2349_n.jpg
eto to je nase,a trazili smo da to radimo na stadionu i da se ukine zabrana dok organ ne dokaze suprotno bolilo nas sto su ljudi prozvani i optuzeni od neadektavnih
a gdje je pecat?? :D , navijaci cijeg kluba??

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 okt 2013, 22:04

Benjo_AFC86 je napisao/la:Gdje su ovi iz uprave bili kad su RD obišli pola gostovanja, pa čak i do Gabele? Smiješni su, sve će im se ovo vratiti. Navijači ostaju, uprava i igrači dolaze i odlaze.
Bili sa njima u Gabeli zajedno...... da pojedinci nisu dole otisli sipak bi bilo premier lige

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 22:12

zvijezdacom je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 2349_n.jpg
a gdje je pecat?? :D , navijaci cijeg kluba??
navijaci sportski kolektiva u gradaccu

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 10 okt 2013, 22:14

aleksandar_veliki je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:Covjek napravi rezultat sa Zvijezdom kakav niko do sada nije napravio otkad smo premijerligaši i u situaciji kada ne bi trebalo da bude nekih problema oni ih sami naprave.......
Zašto nisu pustili Doru da vodi klub do kraja polusezone i onda da se nadje neki trener sa PRO licencom jer se od nove godine počinje sa procesom licenciranja i tada se mogu imenovati nova lica, kako u struci tako i u ostalim strukturama Kluba.
Nemam ništa protiv Denisa, naprotiv. To je stručnjak kojeg nadaleko nema i bio je velike pomoći Ratku dok mu je bio asistent. Dobili smo jednog školovanog sportskog radnika koji je podjednako dobar u svim segmentima fudbala, a mislim pogotovo u taktici.....
Vjerujem, takođe, da bi njemu bilo sasvim svejedno da se njegovo imenovanje desilo na kraju ove polusezone....
Ali.......... jbg.............. To nam je što nam je............. Možemo samo vjerovati da će Denis imati uspjeha barem koliko je Doro imao u posljednjih 7 kola..... Akobogda............
Da su ga pustili rizikovali bi licencu. Nasi treneri, mislim oni koji zele to postati, nece da shvate da se moraju skolovati, da moraju imati papire. I da, necu da budem nesto pametan plaho, ali mislim da je on bio prelazno rijesenje, da nikad nije imenovan za trenera. Napravio je dobar posao, igraci koji su bili povrijedjeni na pocetku oporavili se, solidan igracki kadar, malo se poklopilo i weto rezultata. Ne treba zaboraviti ni Gacinovica i ljude koji su selektirali ovu momcad, ako cemo biti realni.
U redu je, ne treba zaboraviti Gaćinovića jer je i on u vellikom dijelu zaslužan za ovaj tim i ove igrače. Problem kod njega je bio što nije imao vremena da se igrači upoznaju.
Međutim, sigurno znam da ne bi rizikovali licencu do kraja ove godine jer je posjedujemo, a od nove godine trebamo tražiti licencu i dostaviti dokaze kojim ispunjavamo uslove za licencu premijerligaša ili za licencu za takmičenje u Evropi ili za oboje..... U ovo sam posve siguran.....

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 10 okt 2013, 22:29

Kakva Santa Barbara,kakav Suljo Velicanstveni,ovdje je bolje i interesantnije.
Imamo teorije zavjere,korporacijsko pranje novca,ljubavne trouglove,moguci incest...,pa sta ti treba vise :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 okt 2013, 22:31

dentist je napisao/la:Kakva Santa Barbara,kakav Suljo Velicanstveni,ovdje je bolje i interesantnije.
Imamo teorije zavjere,korporacijsko pranje novca,ljubavne trouglove,moguci incest...,pa sta ti treba vise :D
Politika...

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 22:50

Doviđenja svima na forumu, ako sam nekoga uvrijedio duboko se izvinjajem! Necu više pisati do daljnjeg, a mozda nikako jer kako je ovo krenulo svi postovi se pogrešno tumače, ljudi iz sarajeva forum navijači, huligani znaju bolje od onih koji su uz Zvijezdu rasli, igrali u njoj politiku kluba, funkcionisanje i kakvi su navijaci itd...
Ja garantujem da 90% forumaša nikad nije pratilo Zvijezdu na gostovanju čast Zuk3-tu koji ide svaku utakmicu sa svojim ličnim vozilom, a ostali ste 0 čista 0....

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 22:52

ciro_ciro je napisao/la:Doviđenja svima na forumu, ako sam nekoga uvrijedio duboko se izvinjajem! Necu više pisati do daljnjeg, a mozda nikako jer kako je ovo krenulo svi postovi se pogrešno tumače, ljudi iz sarajeva forum navijači, huligani znaju bolje od onih koji su uz Zvijezdu rasli, igrali u njoj politiku kluba, funkcionisanje i kakvi su navijaci itd...
Ja garantujem da 90% forumaša nikad nije pratilo Zvijezdu na gostovanju čast Zuk3-tu koji ide svaku utakmicu sa svojim ličnim vozilom, a ostali ste 0 čista 0....
i od mene dosta i stojim iza toga

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 10 okt 2013, 23:13

Pratim Zvijezdin topic iako se ne javljam, ali sad moram, jer jednostavno ne mogu da vjerujem da su smijenili Doru nakon svega. :roll: :roll: :roll: Izgleda da pojedincima nije stalo da Zvijezda bude jedan stabilan i respektabilan klub. Nažalost, ovo je još jedan primjer koji pokazuje da smo propali k'o čaršija :(

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 okt 2013, 23:30

katapult81 je napisao/la:Pratim Zvijezdin topic iako se ne javljam, ali sad moram, jer jednostavno ne mogu da vjerujem da su smijenili Doru nakon svega. :roll: :roll: :roll: Izgleda da pojedincima nije stalo da Zvijezda bude jedan stabilan i respektabilan klub. Nažalost, ovo je još jedan primjer koji pokazuje da smo propali k'o čaršija :(
ovo vise pokazuje koliko nisi upucen u stvari o kojima pricas

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 10 okt 2013, 23:43

LenBias je napisao/la:
katapult81 je napisao/la:Pratim Zvijezdin topic iako se ne javljam, ali sad moram, jer jednostavno ne mogu da vjerujem da su smijenili Doru nakon svega. :roll: :roll: :roll: Izgleda da pojedincima nije stalo da Zvijezda bude jedan stabilan i respektabilan klub. Nažalost, ovo je još jedan primjer koji pokazuje da smo propali k'o čaršija :(
De me uputi?

Iako ti nisi mjerodavan da donosiš takve zaključke
Zadnja izmjena: katapult81, dana/u 10 okt 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 okt 2013, 23:47

katapult81 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
De me uputi?
moze, nikakav problem, izvoli, vec je napisao gore:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ja vas fakat ne kontam. Ovaj vas trener nije smijenjen zbog rezultata, jednostavno momak nije ulagao u sebe, nema licencu koju mora imati po propisima Saveza, UEFA-e i zato ne moze biti trener prvog tima. Ljudi ga jos ostavili u klubu, a mogli su ga na ulicu baciti. Otvorite oci malo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.