Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
zaboravio sam napisat' jos nesto, ono sto su inace napisali veliki ljubitelji laznog igraca
kada ekipa igra dobro, igra i on dobro, pa eto vam razlog zasto je igrao dobro veceras, ne daj boze da on povuce ekipu, a ne ekipa njega
kada ekipa igra dobro, igra i on dobro, pa eto vam razlog zasto je igrao dobro veceras, ne daj boze da on povuce ekipu, a ne ekipa njega
Chinaglia je napisao/la:zaboravio sam napisat' jos nesto, ono sto su inace napisali veliki ljubitelji laznog igraca
Nad tobom sunce najljepše sja
Mana mu je sto zeli da asistira iako ima odlicnu sansu za sut, mnogi igraci odu u sebicnost, a kod njega je situacija drugacija, on asistira u situaciji kada bi trebao da suta. Ovo je primjedba na one gol ganse kad se nadje u sesnaestercu, a isto tako bi trebao vise probati sut kad se nadje unutar 20 metara, a ima dosta takvih situacija.dubrovnik je napisao/la:Ama covjece lijepi mu se lopta za nogu. Uvijek nadje rupu za poslati je gdje treba. Cudo od igraca.Fidelis je napisao/la:Kad prebaci onog pa ustopa loptu na vanjski dio kopacke a onaj jadnik se okrece oko svoje osedubrovnik je napisao/la:Kakav igrac za ne vjerovati. Privilegija ga je gledati kada je u elementu. Znam da zvuci suludo ali za mene jedan od najboljih svjetskih veznjaka. Uopce nemam dvojbe kada ovo pisem. Ovaj momak vec uvelike pise jednu lijepu sporsku bajku. Samo da ne bude povreda i predodredjen je za sami vrh.![]()
![]()
Profesor,mora hitno u top klub,hitno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
veceras podsjecao na zidanea iz najbolji dana.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Da, ponekad stvarno pretjera sa inzistiranjem na zadnjem pasu. Ali care ta asistencija mu pomalo i postaje zastitni znak. Koliko li ih je samo maestralnih podario svojim suigracima. Najveca mana su mu crne rupe u koje bogu hvala ove godine rijetko upada. Mogu mislit koliko bi jos njegova genijalnost vise dolazila na vidjelo u nekom top timu.Pivopija je napisao/la: Mana mu je sto zeli da asistira iako ima odlicnu sansu za sut, mnogi igraci odu u sebicnost, a kod njega je situacija drugacija, on asistira u situaciji kada bi trebao da suta. Ovo je primjedba na one gol ganse kad se nadje u sesnaestercu, a isto tako bi trebao vise probati sut kad se nadje unutar 20 metara, a ima dosta takvih situacija.
I ja sam to bas primjetio. Dva puta je mogao sutati al on gleda da asistira. Jednom Vedi kod onog penala.. I onda sa Viscom je imao fino dodavanje gdje je trebao pucati.dubrovnik je napisao/la:Da, ponekad stvarno pretjera sa inzistiranjem na zadnjem pasu. Ali care ta asistencija mu pomalo i postaje zastitni znak. Koliko li ih je samo maestralnih podario svojim suigracima. Najveca mana su mu crne rupe u koje bogu hvala ove godine rijetko upada. Mogu mislit koliko bi jos njegova genijalnost vise dolazila na vidjelo u nekom top timu.Pivopija je napisao/la: Mana mu je sto zeli da asistira iako ima odlicnu sansu za sut, mnogi igraci odu u sebicnost, a kod njega je situacija drugacija, on asistira u situaciji kada bi trebao da suta. Ovo je primjedba na one gol ganse kad se nadje u sesnaestercu, a isto tako bi trebao vise probati sut kad se nadje unutar 20 metara, a ima dosta takvih situacija.
Daj vise il Barcelonu il Bayern.. ne bi bilo lose ni u City kod Guardiole, u najgorem slucaju Real sve ostalo je promasaj, PSG dobar jedino ak ostane Zlatan al to se nece desit.
This time next year we'll be millionaires.
Pa nije dzaba Konjic govorio, Pjana inzistira da asistira.
Jos jedna odlicna partija doktora ove igrice.
Jos jedna odlicna partija doktora ove igrice.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I u Romi ima dosta takvih situacija, prije 20-ak dana je izasao sam pred golmana i umjesto da sutne, on vraca loptu nazad i pokusava da asistira Dzeki kojeg prate dva igraca i akcija propada. Ne kazem da mora biti sebican, ali mora igrati malo vise za sebe u tim situacijama, jer previse igra za druge.soko je napisao/la:I ja sam to bas primjetio. Dva puta je mogao sutati al on gleda da asistira. Jednom Vedi kod onog penala.. I onda sa Viscom je imao fino dodavanje gdje je trebao pucati.dubrovnik je napisao/la:Da, ponekad stvarno pretjera sa inzistiranjem na zadnjem pasu. Ali care ta asistencija mu pomalo i postaje zastitni znak. Koliko li ih je samo maestralnih podario svojim suigracima. Najveca mana su mu crne rupe u koje bogu hvala ove godine rijetko upada. Mogu mislit koliko bi jos njegova genijalnost vise dolazila na vidjelo u nekom top timu.Pivopija je napisao/la: Mana mu je sto zeli da asistira iako ima odlicnu sansu za sut, mnogi igraci odu u sebicnost, a kod njega je situacija drugacija, on asistira u situaciji kada bi trebao da suta. Ovo je primjedba na one gol ganse kad se nadje u sesnaestercu, a isto tako bi trebao vise probati sut kad se nadje unutar 20 metara, a ima dosta takvih situacija.
Yebeš slobodnjak, to znamo da zna, svako od nas je pomislio evo ga čim je sudija svirao faul. Bitna je igra i to kako se potpuno oslobodio, kako mu saigrači maksimalno vjeruju i od Velsa djeluje kao da može apsolutno sve. Malo je on sazrio kao reprezentativac, malo mu je Meša pronašao žicu i dobili smo Pjanića kakvog smo oduvijek priželjkivali, bar ja koji nisam bio zadovoljan njegovim igrama. Ovo je već zadovoljavajuće i mislim da može još bolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ubio i pauka i utakmicu,klasa !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali Sommer salje igraca da pokrije jednu stranu, a on mu zakuca u drugu
Vise od gola me raduje fenomelana igra u polju i dirigovanje igrom cijelog tima. 

Kako brat ljubi dres, vidio od Avdije protiv Irana
Još mi nije jasno šta je pokušao onaj Švicarac što je otrčao do gola pa se onda vratio, bio je na pola puta kad je lopta ušla u gol.

Još mi nije jasno šta je pokušao onaj Švicarac što je otrčao do gola pa se onda vratio, bio je na pola puta kad je lopta ušla u gol.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da su se prepali da ne odigramo akciju, jer tada nema ofsajda a dva nasa igraca bila izmedju zivog i gola. Ali, svejedno...Virtu4l je napisao/la:Kako brat ljubi dres, vidio od Avdije protiv Irana![]()

Kako mi je smijesno bilo jer su smuseno djelovali Svicarci, ono dugo nisam vidio. Koji strah pri izvodjenju slobodnog, a gdje nece kad su znali sta ih cekaVirtu4l je napisao/la:Kako brat ljubi dres, vidio od Avdije protiv Irana![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Sad bi Sasa Vugdalic rekao: Vjerovatno zelio da prvi vidi gol.Virtu4l je napisao/la:Kako brat ljubi dres, vidio od Avdije protiv Irana![]()

Pivopija je napisao/la:Sad bi Sasa Vugdalic rekao: Vjerovatno zelio da prvi vidi gol.Virtu4l je napisao/la:Još mi nije jasno šta je pokušao onaj Švicarac što je otrčao do gola pa se onda vratio, bio je na pola puta kad je lopta ušla u gol.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To ko u onom vicu kad je Mujo reko hocu i ja da vidim go kad primimo.Virtu4l je napisao/la:Pivopija je napisao/la:Sad bi Sasa Vugdalic rekao: Vjerovatno zelio da prvi vidi gol.Virtu4l je napisao/la:Još mi nije jasno šta je pokušao onaj Švicarac što je otrčao do gola pa se onda vratio, bio je na pola puta kad je lopta ušla u gol.![]()
![]()
oplakah

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne bih rekao, kad je Pjanic ljubio grb, Avdo je jos uvjek sanjo o prelasku u veliki HajdukVirtu4l je napisao/la:Kako brat ljubi dres, vidio od Avdije protiv Irana![]()

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.