PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Evo ja sam se naguzio, udrite.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zamjeni me malo brate.. Guzovi mi utrnuli, izgubicu osjecaj za stolicuEvolution87 je napisao/la:Evo ja sam se naguzio, udrite.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nikad nisam aplaudirao protivnickom timu, veceras sam ustao nakon treceg gola Slobode kao i 90% istoka i od srca dao aplauz. LEKCIJA IZ FUDBALA! Ispraceni ste aplauzima, ono je rijetko ko na Kosevu dozivio, to zapamtite. Daj @pinoglavi avatar, da ispostujem opkladu! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrantoBauzek
zuhdija je napisao/la:
Cuj prazne, to ti bio u gradu pa pricas jaranima kako je? Neka su te odveli, ipak je velika stvar tuzlaku pokazati grad. Sad moramo 20 dana cistiti grad, ali hajde.
da vidis ljepote, sve je blizu ovdje, malo-malo cujes zvona crkve. napisao sam da se vi ne mozete porediti sa bijeljinom, a pogotovo sa dobojom i ostalim mjestima. olimpijada se mora spominjati a da ne spominjem sff . ostatke od krnj taj eg komunizma, par krezavih komunjara i petokraka na vrh cela. propada ko to mjesto sto stalno propada.
a kada smo kod kurvi, klopa dobra, tuzlanke jeftine. valjda im je to jedini kontakt sa gradom, kad je opali sarajlija.
Redukcija vode, sta ima?
Kao tako nacitanom, obrazovanom i kulturnom momku a ustvari neznalici i prostaku, pa ti se obracam kao takvom. Pripazi kad sljedeci put budes ljubio neku sarajku. Nadudlale su se one tuzlanskih kita, Frantinu izuzetno vole. Valjda sto nije zelena. Poljubio tuzlansku kitu, a nije ni svjestan

Tuzlaci komunjare stare, a urbane Sarajke se

I tako prdi mali zuhdija, prdi i prdi. Njemu njegov prdez mirise, a drugi kako hoce. To je tvoja percepcija o Sa i ostatku BiH, kao i nas ostatka BiH percepcija o isprdku malog zuhde i njegovog Sa. Dzaba nama ostalima se usmrdio

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
vas strumfove cemo da karamo u nedelju abdMuhamedTM je napisao/la:Daj Tuzlaci pa niste pobijedili Zelju, halo igrate protiv malenih![]()
Dino pa ti nemoj poslati 20 hiljada, sad vrati ovako.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:

Evo kakve smo mi komšije, pravimo vam mjesto da se zakopate do derbija.

Mi dočekasmo dan da vidimo bagere na Grbavici, a nismo privatno vlasništvo.

Mozda ste ipak trebali prihvatiti ponudu za Duljevića, ozbiljno kazem..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
sada shvatam zasto su Emersona Reisa, nazvali merhametli igrac!
kakav pas za Peru koji je prethodio prvom golu Slobode
kakav pas za Peru koji je prethodio prvom golu Slobode

Idi pa se vrati, mozda tad budes bolji. Do tada šššado075 je napisao/la:vas strumfove cemo da karamo u nedelju abdMuhamedTM je napisao/la:Daj Tuzlaci pa niste pobijedili Zelju, halo igrate protiv malenih![]()
Dino pa ti nemoj poslati 20 hiljada, sad vrati ovako.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
da vidis ovdje, bacis marku tuzlanke se nabijaju. a ti pazi kada kuci ljubis velika je sansa da si upravo poljubio sarajevsku kurcinu. samo pazi prenosi se to i na potomke.FrantoBauzek je napisao/la:zuhdija je napisao/la:
Cuj prazne, to ti bio u gradu pa pricas jaranima kako je? Neka su te odveli, ipak je velika stvar tuzlaku pokazati grad. Sad moramo 20 dana cistiti grad, ali hajde.
da vidis ljepote, sve je blizu ovdje, malo-malo cujes zvona crkve. napisao sam da se vi ne mozete porediti sa bijeljinom, a pogotovo sa dobojom i ostalim mjestima. olimpijada se mora spominjati a da ne spominjem sff . ostatke od krnj taj eg komunizma, par krezavih komunjara i petokraka na vrh cela. propada ko to mjesto sto stalno propada.
a kada smo kod kurvi, klopa dobra, tuzlanke jeftine. valjda im je to jedini kontakt sa gradom, kad je opali sarajlija.
Redukcija vode, sta ima?
Kao tako nacitanom, obrazovanom i kulturnom momku a ustvari neznalici i prostaku, pa ti se obracam kao takvom. Pripazi kad sljedeci put budes ljubio neku sarajku. Nadudlale su se one tuzlanskih kita, Frantinu izuzetno vole. Valjda sto nije zelena. Poljubio tuzlansku kitu, a nije ni svjestan![]()
Tuzlaci komunjare stare, a urbane Sarajke seTitu i obozavaju tuzlansku komunisticku kitu.
I tako prdi mali zuhdija, prdi i prdi. Njemu njegov prdez mirise, a drugi kako hoce. To je tvoja percepcija o Sa i ostatku BiH, kao i nas ostatka BiH percepcija o isprdku malog zuhde i njegovog Sa. Dzaba nama ostalima se usmrdio
ne moze se tuzla porediti ni sa bihacem a kamoli sa jednim gradom kao sto je sarajevo. ipak je njihov najveci uspjeh to sto se nekad nazor uguraju u recenicu sa sarajevom.
nema tuzla nista osim one jedne koze. malo selo koje tone propada, urusava se u sebe. kada se urusi ne treba djubriti, dovoljno je djubriva tu da nikne novi amazon
Za vikend gašenje u Tuzli 

Aaaa šta pocini Sloboda konama
kakvo svršavanje po facama
Međutim, sad je valjda svima jasno da su se lani u zadnjem kolu prodali pitarima

Međutim, sad je valjda svima jasno da su se lani u zadnjem kolu prodali pitarima

- FrantoBauzek
Hahahazuhdija je napisao/la:hahaha, kazu bacis marku u tuzli odmah tuzlaci se pobise. da vidis ovdje, bacis marku tuzlanke se nabijaju. a ti pazi kada kuci ljubis velika je sansa da si upravo poljubio sarajevsku kurcinu. samo pazi prenosi se to i na potomke.FrantoBauzek je napisao/la:zuhdija je napisao/la:
Redukcija vode, sta ima?
Kao tako nacitanom, obrazovanom i kulturnom momku a ustvari neznalici i prostaku, pa ti se obracam kao takvom. Pripazi kad sljedeci put budes ljubio neku sarajku. Nadudlale su se one tuzlanskih kita, Frantinu izuzetno vole. Valjda sto nije zelena. Poljubio tuzlansku kitu, a nije ni svjestan![]()
Tuzlaci komunjare stare, a urbane Sarajke seTitu i obozavaju tuzlansku komunisticku kitu.
ne moze se tuzla porediti ni sa bihacem a kamoli sa jednim gradom kao sto je sarajevo. ipak je njihov najveci uspjeh to sto se nekad nazor uguraju u recenicu sa sarajevom.
nema tuzla nista osim one jedne koze. malo selo koje tone propada, urusava se u sebe. kada se urusi ne treba djubriti, dovoljno je djubriva tu da nikne novi amazon

Sve sam ti rekao s ovim, mali zuhdo

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Mislio si se izvucjoker90 je napisao/la:Nikad nisam aplaudirao protivnickom timu, veceras sam ustao nakon treceg gola Slobode kao i 90% istoka i od srca dao aplauz. LEKCIJA IZ FUDBALA! Ispraceni ste aplauzima, ono je rijetko ko na Kosevu dozivio, to zapamtite. Daj @pinoglavi avatar, da ispostujem opkladu!

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
cuj ti malog tuzlaka i mitologije. selma zna sta je sarajevska kurcina najbolje.FrantoBauzek je napisao/la: HahahaU nedostatku maste, ponavlja moje recenice
![]()
Sve sam ti rekao s ovim, mali zuhdo
nema to veze sa mastom nego vas ne dozivljavam. niste isti nivo, ipak ste 2 nivoa ispod zaedno sa bracom sa drine.
Samo reci sta da stavim u potpis.DoeTz je napisao/la:Mislio si se izvucjoker90 je napisao/la:Nikad nisam aplaudirao protivnickom timu, veceras sam ustao nakon treceg gola Slobode kao i 90% istoka i od srca dao aplauz. LEKCIJA IZ FUDBALA! Ispraceni ste aplauzima, ono je rijetko ko na Kosevu dozivio, to zapamtite. Daj @pinoglavi avatar, da ispostujem opkladu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joker je jedan, cuva nas s neba ! R.I.P. Neven Kalesic !joker90 je napisao/la:Samo reci sta da stavim u potpis.DoeTz je napisao/la:Mislio si se izvucjoker90 je napisao/la:Nikad nisam aplaudirao protivnickom timu, veceras sam ustao nakon treceg gola Slobode kao i 90% istoka i od srca dao aplauz. LEKCIJA IZ FUDBALA! Ispraceni ste aplauzima, ono je rijetko ko na Kosevu dozivio, to zapamtite. Daj @pinoglavi avatar, da ispostujem opkladu!
Sloboda Sampion !

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
[/quote]Mislio si se izvuc
[/quote]
Samo reci sta da stavim u potpis.
[/quote]
Joker je jedan, cuva nas s neba ! R.I.P. Neven Kalesic !
Sloboda Sampion !
[/quote]

Samo reci sta da stavim u potpis.

Joker je jedan, cuva nas s neba ! R.I.P. Neven Kalesic !
Sloboda Sampion !

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel živ High?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.