25. Januar
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volimo Sarajevo a ne igrace, oni su prolazni tako da kritika ako je na mjestu uvijek je dobrodoslaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:09Drugog kluba nemamo, barem ja.
Podrška i sabur.
Volim te Saraj’vo!![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Jbt zivot koliko fali "srpski polovnjak" na sredini...
Lulic van forme totalno, Frencis ne moze bazen pogoditi, Guli ne moze sve sam i tjt sto se napada tice !
Lulic van forme totalno, Frencis ne moze bazen pogoditi, Guli ne moze sve sam i tjt sto se napada tice !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
A znas sto je to tako...bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:54Sto je najgore mi smo tako blizu a tako daleko . Samo 1 poraz imamo a zaostajes 11bodova za prvim ,strasno .
kad se Borcu i Zrinji desi ovakva tekma kao nama danas, oni dobiju poguranac. Primjer za to ti je proslo kolo, znas na koji nacin je Zrinjski dobio istog ovog Veleža.
Sad ce mnogi reci imali smo mi igraca viska danas. Okej jesmo ali nužno to ne mora značiti da se mora iskoristiti golom.
Sve u svemu, nije bilo realno da dobijemo sve do kraja. Sve i da smo dobili njima su dali vec ozbiljnu bodovnu prednost. Krivo mi jeste, ali nasikiran nisam. Odavno sam se halalio sa titulom, još nakon naše utakmice u Širokom.
Treba ganjati kup bar i to je realnost ove sezone. Napraviti dobru selekciju igrača i spremiti se za Evropu.
-
- Kontakt:
Slazem se .al ima i puno stvari gdje mozemo bolje od nacina igre do realizacije .ajdohordas je napisao/la: ↑08 mar 2025, 20:24A znas sto je to tako...bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:54Sto je najgore mi smo tako blizu a tako daleko . Samo 1 poraz imamo a zaostajes 11bodova za prvim ,strasno .
kad se Borcu i Zrinji desi ovakva tekma kao nama danas, oni dobiju poguranac. Primjer za to ti je proslo kolo, znas na koji nacin je Zrinjski dobio istog ovog Veleža.
Sad ce mnogi reci imali smo mi igraca viska danas. Okej jesmo ali nužno to ne mora značiti da se mora iskoristiti golom.
Sve u svemu, nije bilo realno da dobijemo sve do kraja. Sve i da smo dobili njima su dali vec ozbiljnu bodovnu prednost. Krivo mi jeste, ali nasikiran nisam. Odavno sam se halalio sa titulom, još nakon naše utakmice u Širokom.
Treba ganjati kup bar i to je realnost ove sezone. Napraviti dobru selekciju igrača i spremiti se za Evropu.
Velez, napravio 0 sansi
Sb napravio 0 sansi
Zeljo 2 sanse
Zrinjski 0 sansi
Prije toga radnik imao 2 sanse
Posusje 0 sansi
Zrinjski stvorio puno sansi 5 sansi
Uz to sve minimum 6 bodova sudskim odlukama izgubili
E sad ko NEVIDI ovde napredak onda ja neznam ocemu vi pricate zrinjski igrao od 20 minute sa igracem manje protiv igmana i u 70 minuti dali go
Pidro je rukom zaustavio cist go, penal (sirenje tjela) ruka nije ustjelo.
Faul nad beganovicem je morao gledat jer da je pogledao vidio bi od kamere od gola da igrac veleza dize koljeno i udara direktno u igraca CIS PENAL
BUTIC SE POVRIJEDIO DJORDJEVIC NIKAKO DA SE VRATI JOVIC OUT, izgubis 14-15 minuta za lezanje produzis 5 i od tih pet opet 2 minute, niko nedobija upozorenje zuti karton itd itd
Velez je dobio dva zuta kartina za simuliranje 0 za otezanje, dalije velez kod 0-0 protiv zrinjskog od prve minute otezao nije, dalije zrinjski bio bolji od veleza nego mi danas nije al zrinjski uze 3 boda sudiskom lakrdijom
E tu je razlog..
Takodje nije samo kako igras u napadu bitno moras imat mogucnost da i igras obranu.
Kad nas he Fedja Dudic vodio imali smo dosta sansi al smo i zato dopustali dosta prilika, a neznam dali Fedja ina i sa jednom ekipom koju je vodio do sad 41 go za 20 utakmica
Sb napravio 0 sansi
Zeljo 2 sanse
Zrinjski 0 sansi
Prije toga radnik imao 2 sanse
Posusje 0 sansi
Zrinjski stvorio puno sansi 5 sansi
Uz to sve minimum 6 bodova sudskim odlukama izgubili
E sad ko NEVIDI ovde napredak onda ja neznam ocemu vi pricate zrinjski igrao od 20 minute sa igracem manje protiv igmana i u 70 minuti dali go
Pidro je rukom zaustavio cist go, penal (sirenje tjela) ruka nije ustjelo.
Faul nad beganovicem je morao gledat jer da je pogledao vidio bi od kamere od gola da igrac veleza dize koljeno i udara direktno u igraca CIS PENAL
BUTIC SE POVRIJEDIO DJORDJEVIC NIKAKO DA SE VRATI JOVIC OUT, izgubis 14-15 minuta za lezanje produzis 5 i od tih pet opet 2 minute, niko nedobija upozorenje zuti karton itd itd
Velez je dobio dva zuta kartina za simuliranje 0 za otezanje, dalije velez kod 0-0 protiv zrinjskog od prve minute otezao nije, dalije zrinjski bio bolji od veleza nego mi danas nije al zrinjski uze 3 boda sudiskom lakrdijom
E tu je razlog..
Takodje nije samo kako igras u napadu bitno moras imat mogucnost da i igras obranu.
Kad nas he Fedja Dudic vodio imali smo dosta sansi al smo i zato dopustali dosta prilika, a neznam dali Fedja ina i sa jednom ekipom koju je vodio do sad 41 go za 20 utakmica
-
- Kontakt:
Podrska Zekicu!Neka uci ovu sezonu na greskama i pravi tim jer sljedecu sezonu ocekuje se da letimo po terenu.
Da sam razocaran moram reci da jesam.
Zrinjski bez 5 igraca,perfektno sudjenje kuci-nisi dobio
Treci put u godini dana imas igraca vise citavo poluvrijeme-nijednu ozbiljniju ekipu ne dobijas.
Na Grbavici sam takodjer bio razocaran sto od 10 suteva nijedna nije usla ali barem me radovala dobra igra.
Ne znam u cemu je problem.Zar je toliko tesko probiti blok,imas 45 yebeni minuta.Probas jednu akciju,ne prodje idemo druga,jedna ce uci.Jednostavno fali nam plan B,ne mozes ubacivati loptu na dva krilna igraca od 170 koji ti igraju 9ke.Ekipe su jednostavno skontale sta trebaju protiv nas,stavi 2 igraca na Guliashvilia i kompletna ekipa nece moci meda.Na individualni kvalitet pojedinca mozes se kratko oslanjati ali dugotrajno sigurno ne.Moramo imati smisljenje akcije i tako Giorgi moze sebi pronaci prostor(primjer Siroki).
Sezonu privesti kraju i pod hitno promjeniti ovu formaciju.Za balkanskog podrucja ovo nije a narocito za nase lige koju nista mimo 4231 nije osvojilo.Kvalitetan spic i 10ka i pola posla si uradio.Tatar i Heba su prosjecni igraci,Rahman i Merso su klasa.Vise ti u napadu ne treba.
Ozbiljno zabrinjavajuce sto iz 20 kornera uopste ne zaprijetimo jednom na gol a igramo sa 3 stopera.
Utakmica koja nam lomi sezonu igra se u utorak.I to ako popusimo a sa ovom igrom ne sumnjam da hocemo,pisaj sezonu,propast.Do kraja revijalno igramo.Fali ovoj ekipa svasta nesta,nisu ovi jos psihicki dovoljni spremni
Moramo se iskupiti za 3 dana!
Da sam razocaran moram reci da jesam.
Zrinjski bez 5 igraca,perfektno sudjenje kuci-nisi dobio
Treci put u godini dana imas igraca vise citavo poluvrijeme-nijednu ozbiljniju ekipu ne dobijas.
Na Grbavici sam takodjer bio razocaran sto od 10 suteva nijedna nije usla ali barem me radovala dobra igra.
Ne znam u cemu je problem.Zar je toliko tesko probiti blok,imas 45 yebeni minuta.Probas jednu akciju,ne prodje idemo druga,jedna ce uci.Jednostavno fali nam plan B,ne mozes ubacivati loptu na dva krilna igraca od 170 koji ti igraju 9ke.Ekipe su jednostavno skontale sta trebaju protiv nas,stavi 2 igraca na Guliashvilia i kompletna ekipa nece moci meda.Na individualni kvalitet pojedinca mozes se kratko oslanjati ali dugotrajno sigurno ne.Moramo imati smisljenje akcije i tako Giorgi moze sebi pronaci prostor(primjer Siroki).
Sezonu privesti kraju i pod hitno promjeniti ovu formaciju.Za balkanskog podrucja ovo nije a narocito za nase lige koju nista mimo 4231 nije osvojilo.Kvalitetan spic i 10ka i pola posla si uradio.Tatar i Heba su prosjecni igraci,Rahman i Merso su klasa.Vise ti u napadu ne treba.
Ozbiljno zabrinjavajuce sto iz 20 kornera uopste ne zaprijetimo jednom na gol a igramo sa 3 stopera.
Utakmica koja nam lomi sezonu igra se u utorak.I to ako popusimo a sa ovom igrom ne sumnjam da hocemo,pisaj sezonu,propast.Do kraja revijalno igramo.Fali ovoj ekipa svasta nesta,nisu ovi jos psihicki dovoljni spremni
Moramo se iskupiti za 3 dana!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mora ga šaltati, čovjek sve pokušava da neko zabije gol, mi nikako sastaviti dva dobra, kada utegnemo odbranu me možemo postići gol i obratno.AVNOJ je napisao/la: ↑08 mar 2025, 20:09Ma ponovo Zekićev kiks nek pričako šta hoče.
Prvo, masu puta ti se pokazalo da je Keremeh najkorisniji kao desni winger i on ga opet šalta pa skoro na tri pozicije u toku utakmice.
Drugo, Lulić kao osmica totalna fula niti jedne upotrebljive lopte nije dao i opet cijelu utakmicu igra a imaš dva U21 igrača koji to mogu pupunit i isto odigrat.
Igraš sa tri stopera pa majku mu onda nek ti ti wingeri budu ofanzivni još dva napadača i vezni i eto ti te petorice u završnici a ovako očekuješ od limitiranog Begana da radi presing.
Ma katastrofa.
Na koga cemo drugo?
Odigrao 2 utakmice lavovski, i ocigledna je razlika kada ga nema na terenu. Nemamo drugog spica kako treba
Posvetiti se maksimalno kupu, vjerujem opet da možemo proci Zrinjski, unatoč očajnoj igri danas. Ako ispadnemo, prvenstvo do kraja iskoristiti za afirmaciju par mladih igraca, dati vecu minutažu igracima koji su do sada manje igrali,eventualno probati sa nekom novom formacijom......Evropa nam svakako nece pobjeci. Bit ce bas tragično, ako se vec početnikom marta oprostimo od oba trofeja, a toliko para uloženo u ekipu.
Uzmi Lucasa pod ruku i izađite malo iz kuće. Prošetajte, udahnite malo have. Zekić će vas u grob strpati.
Čovjek je tu 8 mjeseci, imamo 1 poraz u 21 odigranoj utakmici. Doviđenja, prijatno!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
11 bodova zaostatka za prvim, da li smo poražani ili ne, totalno je irelevantan podatak.
Dobar teren, velika podrška i opet loša predstava.
Dobar teren, velika podrška i opet loša predstava.
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam na osnovu čega pojedinci gaje optimizam pred revanš utakmicu Kupa, s obzirom na lošu predstavu protiv istog protivnika a onda i protiv lištice odnosno Veleža.
Protiv ŠB smo odigrali dobru tekmu, protiv Zrinjskog i Veleža možemo reći po jedno poluvrijeme dobro. Nije Zrinjski bauk da se ne može bar do penala sa njima doći, nama ne ide u zadnje vrijeme, al ne ide ni njima.luckystrike je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:31Ne znam na osnovu čega pojedinci gaje optimizam pred revanš utakmicu Kupa, s obzirom na lošu predstavu protiv istog protivnika a onda i protiv lištice odnosno Veleža.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zaboravlja se da su dva vrlo bitna igrača u našoj ekipi povrijeđeni, a to su Đorđević i Jović. Đorđević je plej igrač oko kojeg se sve vrti. Današnja greška Zekića je što je vadio Pavičića, a ne Bubanju jer Bubanja u build upu nema nikakvu funkciju, a tu je danas previše škripalo. Podrška za šefa, karte usmjeriti na KUP, a sljedeće sezone krenuti jako prema titulu jer smo ovu zimu izgleda dobili ozbiljne igrače. Nadam se da smo danas gledali posljednje minute Kuprešaka na terenu frajko je malo reći očajan. Lulić već utakmicama ništa ne isporučuje. Kyeremeh može stranu držati, unutra nema pretjerane koristi jer nije finišer.
Nama ne ide 4godine drug...mnon46 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:36Protiv ŠB smo odigrali dobru tekmu, protiv Zrinjskog i Veleža možemo reći po jedno poluvrijeme dobro. Nije Zrinjski bauk da se ne može bar do penala sa njima doći, nama ne ide u zadnje vrijeme, al ne ide ni njima.luckystrike je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:31Ne znam na osnovu čega pojedinci gaje optimizam pred revanš utakmicu Kupa, s obzirom na lošu predstavu protiv istog protivnika a onda i protiv lištice odnosno Veleža.
Sarajevo ljubavi moja.
Kupresak od najboljeg beka u prethodne 3 utakmice do tjeranja, zanimljivo.
Vratite se na datum kad je Zekić došao i vidite komentare. Niko od nas nije zadovoljan predstavom, niko ne želi da gleda patnju kao danas. Zekić ne može upravljati Kyeremehom i drugima kad ne mogu gol postići. Do sada imamo samo J E D A N poraz, ako se ne varam imamo najviše bodova ikad u 24 kola. Sve to za samo 7-8 mjeseci kako je Zekić došao. Onda neko dođe i pametuje što ovo, što ono. Da Zekić ne griješi ne bi bio kod nas nego u Liverpoolu. Čovjeku prodaju igrača pa krpi polusezonu kako zna i umije da bi opet samo jedan poraz imao. Vapi čitav rok za napadačem dođe Butić i povrijedi se, Đorđević povreda, Jović povreda. Snalazi se kako zna i umije da bi opet izvukao maksimum i igrače postavio tako da dođu do gola koji igrači ne mogu pogoditi. Možete li se strpiti sad kad konačno imamo trenera koji radi u nevjerojatno teškim uslovima i opet imamo najbolji rezultat. Da bi opet neki došli i počeli pričati kako igramo, po njihovom ne igramo. Šta vi očekujete da čovjek uradi za manje od godine dana od ovoga? Stid i sram da vas bude sve koji znate pljuvati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Najbolji je za ove što se u fudbal razumiju ko mara u kriv penis.