Psihatrija te pustila van?NazorUso je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:36@harise, yebem ti do 69. koljena ! Odyebi s teme.Karloboss je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:26Ne mislim da ste, ipak borac i zrinsjki imaju vise kvalitete u širini nego FKS. Jes da je Gulaš najbolji igrac lige, ali ostali u rosteru nisu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40
Odlican primjer kako smo i mi trebali zavrsavati tekme gdje smo trebali strpati po 5-6 komada,ili imali igraca vise,na kraju nismo ni jedan.
A mi i jesmo Dinamo za sve klubove u nasoj ligi,izuzev Borca i Zrinjskog,bar po uslovima koje imamo.
Točno je da je najveće ime lige vas klub. Ali nikada bijo dominantan u ligi . U evropi dosad samo Zrinjski i borac (svaka im čast nastranu sve) učinak imali
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mmmmh pa ja kažem po brandu FKS daleko najjači , ali djeli se grad/ kanton s željom takodjer.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:30Sta mislis da procitas jos bar jednom sta sam napisao?Karloboss je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:26Ne mislim da ste, ipak borac i zrinsjki imaju vise kvalitete u širini nego FKS. Jes da je Gulaš najbolji igrac lige, ali ostali u rosteru nisu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40
Odlican primjer kako smo i mi trebali zavrsavati tekme gdje smo trebali strpati po 5-6 komada,ili imali igraca vise,na kraju nismo ni jedan.
A mi i jesmo Dinamo za sve klubove u nasoj ligi,izuzev Borca i Zrinjskog,bar po uslovima koje imamo.
Točno je da je najveće ime lige vas klub. Ali nikada bijo dominantan u ligi . U evropi dosad samo Zrinjski i borac (svaka im čast nastranu sve) učinak imali
Posebnu paznju obrati na ovaj dio
“Bar po uslovima koje imamo”
Ali razumijem šta misliš
Zadnja izmjena: Karloboss, dana/u 09 mar 2025, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sumnjam brate, ovi duguljasti Bambiji kad se povrijede bez mjesec dana nema ništa. Jedino onaj Gruzijac može poluvijeme jedno da odradi ako i on na mrve ne nagazi do utorka a kako nas je krenulo na toj poziciji sve je moguće.
-
- Kontakt:
Da su dobri i organizovani, svakako jesu, ali daleko je to od najboljeg fudbala u drzavi. Go.vna kao i ovi iz Banjaluke.vedranbadjun je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:49Zrinjski je najbolja ekipa u BiH, nek fudbal pobjedi, a oni ga igraju najbolje. Pišanje po glavi svih nas koji pratimo ovu ligu je da Borac bude prvak.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:48Da ti budem iskren, više bih volio ove nacionaliste za prvake nego lažne mostarce. Ovi te kradu očito i znaš šta te čeka, a oni to rade na podmukao način predstavljajuci zdrav plan i sistem. A i zbog Tamarinog malog...
Bilbija sebi uštopa loptu rukom kao na terminu, asistira za gol i prizna im se.
O čemu pričamo više ?
Al mi od njih pravimo Juventus ovdje pa takve lakrdije prolaze nezapaženo.
Pozdravi sestruKarloboss je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:53Psihatrija te pustila van?NazorUso je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:36@harise, yebem ti do 69. koljena ! Odyebi s teme.Karloboss je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:26
Ne mislim da ste, ipak borac i zrinsjki imaju vise kvalitete u širini nego FKS. Jes da je Gulaš najbolji igrac lige, ali ostali u rosteru nisu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Kad igramo sa borcem ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam da li je vec neko spominjao, ali Ristic opet zabio danas za Radnik.
Ma Zrinjski je šampion ove sezone, to je jasno ko dan. Borac je dovoljno nabijo koeficijent, da mogu i kroz kvalifikacije KL izboriti grupnu fazu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
26.03 se igra s borcem . Utorak kup s zrinjski imamo igman kuci i na kraju Borac . Onda pocinje jos 11 kola treceg kruga .
Ako ostane ovakva postavka na tabeli poslije slijedeceg kola mi imamo idealan raspored.
Dolaze nam i Zrinjski i Zeljo i Siroki, idemo samo Borcu i Velezu od tezih ali sva ona gostovanja na kojima imamo velike probleme zaobilazimo. S Borcem smo pokazali da se znamo potuc a ovo s Velezom ne komentarisem prosuli smo bodove bespotrebno.
Pritom je takav raspored da nemas derbije uzastopno.
Cijenim da je u ovoj konstalaciji zaostala sa Borcem kljucna da ostanes moralno u bilo kakvoj nadi.
Dolaze nam i Zrinjski i Zeljo i Siroki, idemo samo Borcu i Velezu od tezih ali sva ona gostovanja na kojima imamo velike probleme zaobilazimo. S Borcem smo pokazali da se znamo potuc a ovo s Velezom ne komentarisem prosuli smo bodove bespotrebno.
Cijenim da je u ovoj konstalaciji zaostala sa Borcem kljucna da ostanes moralno u bilo kakvoj nadi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Za sta nadi?_weella_ je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:40Ako ostane ovakva postavka na tabeli poslije slijedeceg kola mi imamo idealan raspored.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Bravo 26 igramo do mene je fulio sam datum

Kako god pakao im prirediti da dobro zapamte Kosevo !
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Tek sad vidim da je cist penal bio kad je lulic ili began prosao i prvi do lopte dosao. Nista Var a peljto pola metra . Kakva otimacina
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma vidjelo penala nije,Beganovic se bezveze zabio u njega ono moze samo faul u napadu da bude.Ono njegovo glava u pod i samo naprijed.Treba naglasit kad nas pokradu ali necemo sad gluposti neke izmisljati.EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:52Tek sad vidim da je cist penal bio kad je lulic ili began prosao i prvi do lopte dosao. Nista Var a peljto pola metra . Kakva otimacina
Krivi smo sami sebi jucer i tacka.Neozbiljno suvise.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa prvi je do lopte dosao i onaj ga nogom pokosio. Ako ono nije onda ne znam sta jeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:55Ma vidjelo penala nije,Beganovic se bezveze zabio u njega ono moze samo faul u napadu da bude.Treba naglasit kad nas pokradu ali necemo sad gluposti neke izmisljati.EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:52Tek sad vidim da je cist penal bio kad je lulic ili began prosao i prvi do lopte dosao. Nista Var a peljto pola metra . Kakva otimacina
Vodi loptu izbija pored njeg ovaj mu ulazi u putanju?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:55Ma vidjelo penala nije,Beganovic se bezveze zabio u njega ono moze samo faul u napadu da bude.Ono njegovo glava u pod i samo naprijed.Treba naglasit kad nas pokradu ali necemo sad gluposti neke izmisljati.EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:52Tek sad vidim da je cist penal bio kad je lulic ili began prosao i prvi do lopte dosao. Nista Var a peljto pola metra . Kakva otimacina
Hajde nek i nije penal ali problem je taj sto to nije gledano u VARu uopste
Peljto je pokazao da je na loptu a nije, znaci logicno je da se var soba javi i zaustavi da provjere. Igra se samo nastavila bez provjere
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bordo10, BungaBum, jurisicduska, nedimmmm1337, Rodman, tuitamo i 86 gostiju.