dobra ti je tablicaespresso je napisao/la:
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
ultra gitano
Re: HŠK Zrinjski
Nisam je ja pravio, već samo kopirao sa službene facebook straniceultra gitano je napisao/la:dobra ti je tablicaespresso je napisao/la:samo si zajebo mi smo prošle u EL išli jer smo treći bili, a pretprošle u LP 2013/14 ovo ostalo OK
-
ultra gitano
Ma uredu ondaespresso je napisao/la:Nisam je ja pravio, već samo kopirao sa službene facebook straniceultra gitano je napisao/la:dobra ti je tablicaespresso je napisao/la:samo si zajebo mi smo prošle u EL išli jer smo treći bili, a pretprošle u LP 2013/14 ovo ostalo OK
Prijenos utakmice Mladost DK - HŠK Zrinjski sutra od 17:00 na BHT1
Vidim igrači su vam odsjeli u Visokom, sreo sam ih u šetnji večeras 
A vidio sam vam i trenera i neke pomoćnike pretpostavljam
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
GradKamena1
- Kontakt:
Imaju obicaj cesto tu pogotovo kad su utakmice tu u krugu blizu !Raonffa je napisao/la:Vidim igrači su vam odsjeli u Visokom, sreo sam ih u šetnji večeras
Vidim iz kafića par momaka u crvenim trenerkama i jedan isti Tomić, otkud Zrinjski ovdje kad skontam sutra protiv Mladosti igraju pa im je blizu a tamo vjerovatno nemaju gdje prespavatiGradKamena1 je napisao/la:Imaju obicaj cesto tu pogotovo kad su utakmice tu u krugu blizu !Raonffa je napisao/la:Vidim igrači su vam odsjeli u Visokom, sreo sam ih u šetnji večeras
Ja ih prvi put vidim ovdje, možda su i prije bili ali nisam ih viđao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kao pitar zelim da vam cestitam na tituli koja je neminovna. Imate najbolji tim , igrali ste citavu sezonu disciplinovano i totalno zasluzena titula. Mi poslije onakog tima i sredstava ulozenih na nake Mianmarske trenere i igrace ) a otjerali Velkovskog i jos par mnogo kvalitetnijih igraca, alo ba Mianmar!!! I sad kontam da nam uprava sipu vutra na sjednicama , strahujemo za Evropu.Ineresantno prvenstvo i jos jednom cesitam!Nadam se da ce neko vise se dokopat tih grupa
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Visoko napucalo stadion ?!GradKamena1 je napisao/la:Imaju obicaj cesto tu pogotovo kad su utakmice tu u krugu blizu !Raonffa je napisao/la:Vidim igrači su vam odsjeli u Visokom, sreo sam ih u šetnji večeras
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Grupa se mozemo dokopati mi iz BiH jedino ako nas pomiluje sreca nevidjena u 6 utakmica,to je malo previse za ocekivati,ako se prodje drugo pretkolo LP napravit praznik u Mostaru od mjesec dana!paulus je napisao/la:Kao pitar zelim da vam cestitam na tituli koja je neminovna. Imate najbolji tim , igrali ste citavu sezonu disciplinovano i totalno zasluzena titula. Mi poslije onakog tima i sredstava ulozenih na nake Mianmarske trenere i igrace ) a otjerali Velkovskog i jos par mnogo kvalitetnijih igraca, alo ba Mianmar!!! I sad kontam da nam uprava sipu vutra na sjednicama , strahujemo za Evropu.Ineresantno prvenstvo i jos jednom cesitam!Nadam se da ce neko vise se dokopat tih grupa
Cuda se dogadjaju ali ne nama!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
koja podrska stevi nikolicu kad je kreno na zagrijavanje,neprocjenjivo !
"Osvojili smo najviše bodova, upisali smo najviše pobjeda i najmanje poraza, imamo najbolji učinak u gostima, nitko nas nije pobijedio u Mostaru, mrežu smo netaknutom sačuvali u 18 utakmica, na vrhu smo proveli najviše vremena... Mogli bi nabrajati i dalje, ali nema potrebe. U 28 kola smo pokazali najviše i zato smo prvi! Idemo završiti posao i donijeti četvrti naslov prvaka u Mostar!"
moze li neko napisati koliko je bilo raje protiv Veleza ?
Domaćih 5500-6000.KpbKaka22 je napisao/la:moze li neko napisati koliko je bilo raje protiv Veleza ?
Gostujućih 100-ak iako su dobili već isprintanih 250 ulaznica.
Ne treba 6, dovoljno 4. Drugo pretkolo LP(dvije utakmice) i trece pretkolo LP(dvije utakmice). U play offu mozes primiti 20 komada, ali ispadanjem ides u grupe ELhskzmostar je napisao/la:Grupa se mozemo dokopati mi iz BiH jedino ako nas pomiluje sreca nevidjena u 6 utakmica,to je malo previse za ocekivati,ako se prodje drugo pretkolo LP napravit praznik u Mostaru od mjesec dana!paulus je napisao/la:Kao pitar zelim da vam cestitam na tituli koja je neminovna. Imate najbolji tim , igrali ste citavu sezonu disciplinovano i totalno zasluzena titula. Mi poslije onakog tima i sredstava ulozenih na nake Mianmarske trenere i igrace ) a otjerali Velkovskog i jos par mnogo kvalitetnijih igraca, alo ba Mianmar!!! I sad kontam da nam uprava sipu vutra na sjednicama , strahujemo za Evropu.Ineresantno prvenstvo i jos jednom cesitam!Nadam se da ce neko vise se dokopat tih grupa
Cuda se dogadjaju ali ne nama!
O grupama LP je cak i glupo pricati
Usput, sretno danas i na ljeto, a nadam se i jesen
Hvalapaulus je napisao/la:Kao pitar zelim da vam cestitam na tituli koja je neminovna. Imate najbolji tim , igrali ste citavu sezonu disciplinovano i totalno zasluzena titula. Mi poslije onakog tima i sredstava ulozenih na nake Mianmarske trenere i igrace ) a otjerali Velkovskog i jos par mnogo kvalitetnijih igraca, alo ba Mianmar!!! I sad kontam da nam uprava sipu vutra na sjednicama , strahujemo za Evropu.Ineresantno prvenstvo i jos jednom cesitam!Nadam se da ce neko vise se dokopat tih grupa
čestitke na tituli.
zrinjski i široki trebaju igrati hnl. 2 najorganizovanija i najbolja kluba u državi i ligi koja ih ne zaslužuje.
sretno.
zrinjski i široki trebaju igrati hnl. 2 najorganizovanija i najbolja kluba u državi i ligi koja ih ne zaslužuje.
sretno.
Rudar Prijedor zato ne zasluzuje ni prvu ligu RS-a.K0MT je napisao/la:čestitke na tituli.
sretno.
Hvala! Mi ostajemo gdje jesmo, i nastavljamo dominirati i osvajati trofejeK0MT je napisao/la:čestitke na tituli.
sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.