Priznaj da ti je krivo što nas nisu raznijeli

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Priznaj da ti je krivo što nas nisu raznijeli
Upratio sam ja sinoć kad sam istraživao ovog momka iz Zvezde,vidim igrao u istom klubu kao i Amoah ista ih agencija na TM zastupa.Grad je nas DS je napisao/la: ↑04 avg 2022, 21:11Inace, ne znam koliko ste u detaljima ali ovaju Bukari sto igra u Zvezdi, imao je isti razvojni put kao Amoah. Akra Lajons, Trencin pa onda negdje dalje. Taj Trencin ima neku top kombinaciju sa klubovima iz Gane i dovode igrace koji igraju za 700-800 EUR i poslije ih negdje zabodu.
Nažalost ovi u Savezu nisu nikada ošutali loptu da bi znali kako se osjeća igrač. Igrati po ovakvom vremenu je ne samo nehumano, nego za krivičnog gonjenja jer se ugrožava zdravlje i život igračima.
Valjda neće, naši smo
govorio je da voli kad je dzehenem vani.. ocekujem het trik dns od njega jer samo njemu odgovara 40+
Brigu manje, +72737 stepeni. Yebo li im Gabela tetku.Velež i Željezničar pred današnji derbi imaju brigu manje
Pa gdje im je sad taj sindikat fudbalera, tu su samo kad pare treba neke izganjat, a lizu se sa savezom za sve.
Ne znam sto se nismo mogli dogovoriti da zamjenimo domacinstva ? Kad je ovdje pakao kako li ce tek tamo bitilijevapolutka je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:03Trebali su u 12.00 sati staviti utakmicu. Pose.rem se na sindikat i njihove uspjehe.
Hajde Ž
Izbacise mladost zato što stadion nema reflektore i onda ti dozvole da igraš na stadionima koji nemaju te iste reflektore I to u terminima kad ti i u hladu nije dobroKANA je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:11Ne znam sto se nismo mogli dogovoriti da zamjenimo domacinstva ? Kad je ovdje pakao kako li ce tek tamo bitilijevapolutka je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:03Trebali su u 12.00 sati staviti utakmicu. Pose.rem se na sindikat i njihove uspjehe.
Hajde Ž![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.