FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la themaniaks » 15 apr 2010, 00:24

ma .ebat ih sve redom,kompleksi su cudo neka oni pisu te lazi njima na sramotu.Dolazi nam Borac utakmica sezona koja moze sve odluciti,nadam se utakmici sa puno golova,lijepom vremenu i punoj Dolini :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 15 apr 2010, 00:24

Ko gubi ima pravo da se ljuti :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 apr 2010, 00:25

čamac je napisao/la:E ako je već žrijeb za finale kupa onda nema sile da igramo na Koševu. Je li tako, tako je.
Kakve veze imamo mi sa Koševom , osim kad igramo protiv pitara :shock:
Što cemo igrati na Koševu pored svog stadiona :o :shock: ...ili hajmo onda odigrati jednu na Koševu kako se inace igraju finala Kupa u svijetu.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 15 apr 2010, 00:26

Znaš da smo protiv Leotara finale morali igrati na Koševu samo što tada nije bio žrijeb.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 15 apr 2010, 00:27

ej, nisam ja ovo pisao, ovo prenosim iz mostarski medija , ja sam neutralan a volim klubove bih koji su stabilni npr zrinski siroki borac zeljo sarajevo jer ovu klubovi uvjek su u vrhu a ne kao modrica brotnjo leotar

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 apr 2010, 00:29

Ma kakav Hadison, bilo ne ponovilo se... ionako mislim da imamo mnogo vece sanse u dvije utakmice, obzirom da smo kvalitetniji... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 15 apr 2010, 00:30

Isnar je napisao/la:Ma kakav Hadison, bilo ne ponovilo se... ionako mislim da imamo mnogo vece sanse u dvije utakmice, obzirom da smo kvalitetniji... ;)
sta fali na Hadisonu odavno nije bio popunjen,bar da ga mi napunimo kad drugi ne mogu :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

blue tiger
Kontakt:

Post Postao/la blue tiger » 15 apr 2010, 00:32

Novi sam na forumu....Kako da ubacim sliku,ako nije problem da neko odg.?
tHx
SA ZELENOG POLJA TVOGA NEMA NIŠTA ZA DRUGOGA.........

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 apr 2010, 00:32

fuj...povraca mi se kad moram otici gore u bermudski trougao...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 15 apr 2010, 00:33

čamac je napisao/la:Znaš da smo protiv Leotara finale morali igrati na Koševu samo što tada nije bio žrijeb.

To mu dođe naša zadnja titula :roll: bayano :evil: :evil: :evil:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 apr 2010, 00:34

čamac je napisao/la:Znaš da smo protiv Leotara finale morali igrati na Koševu samo što tada nije bio žrijeb.
A zašto je bitan žrijeb? I zašto smo uopšte tada igrali na Koševu? Slavija je revanš protiv Slobode igrala u Lukavici, ali ne znam je li se oni računaju kao sarajevski klub, ako je to kriterij. Nije valjda da finale samo ŽELJO mora igrati na tuđem stadionu?!
P.S. Kakva je samo golčina poništena Slaviji. Dade lik glavom gol u rašlje s 10 metara, nigdje nikog oko njega. I sudija vidio neki faul u napadu. :lol: Ne može Borac ni na svom terenu da pobijedi pošteno cijelu polusezonu.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 15 apr 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 apr 2010, 00:34

themaniaks je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Ma kakav Hadison, bilo ne ponovilo se... ionako mislim da imamo mnogo vece sanse u dvije utakmice, obzirom da smo kvalitetniji... ;)
sta fali na Hadisonu odavno nije bio popunjen,bar da ga mi napunimo kad drugi ne mogu :D
Na Hadisonu treba montirat durbine za svakog posmatraca iznad desetog reda... i brate dragi, valjda Zeljo zasluzuje veci stadion od njanjajva obzirom da ima mnogo vise navijaca u nasoj zemlji, a posebno u Sarajevu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 apr 2010, 00:34

Kad smo budale bili i pristali da igramo revanš na neutralnom terenu (a Leotar tad igra prvu utakmicu kod svoje kuce normalno)...to tad je bila ogromna glupost sa naše strane i totalna nelogicnost prije svega.
Ako ce biti dvije utakmice (nebitno gdje se prva igra) postavlja se logicno pitanje Šta mi imamo u TOM SLUCAJU sa stadionom Koševo :o :shock: ...hajd da se igra jedna finalna, pa tad može Koševo kao neki neutralni teren i kao najveci stadion u državi...ali i to se treba prije samog pocetka Kup natjecanja reci (kad se još ne zna ko ce igrati u finalu) Igrace se jedno finale na Koševu i vozdra.
A ako ce biti dvije tekme, pa naravno da cemo jednu od te dvije igrati na našem stadionu...kao što ce se igrati sad u subotu prvenstvena...logika stvari - ništa više.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 15 apr 2010, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 apr 2010, 00:35

Pa kakav god da je veci je od njihovog...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 15 apr 2010, 00:38

Željovac je napisao/la:
A zašto je bitan žrijeb? I zašto smo uopšte tada igrali na Koševu? Slavija je revanš protiv Slobode igrala u Lukavici, ali ne znam je li se oni računaju kao sarajevski klub, ako je to kriterij. Nije valjda da finale samo ŽELJO mora igrati na tuđem stadionu?!
Znaš i sam da je do sada uvijek tako bilo. Bili smo u najgorem položaju. Kad je jedna tekma sa koridom moraš gore igrati finale. Kad igraš se nekim ko nije iz Sarajeva opet hajd revanš na Koševu. Dokle više? E sad gospodo ako je žrijeb (gdje će biti prva tekma) e onda i mi igramo na Grbavici.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 apr 2010, 00:41

Četiri finala smo igrali u gostima! U Engleskoj se igralo ne Wembleyu, ali zato to nije bio ničiji stadion, teren... Kao i kad se igra u Cardiffu.
Stvarno smo merhametli bili kad smo to dopuštali. Ovo finale se MORA igrati na Grbavici!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 apr 2010, 00:45

slika

chuck skinuo masku hahahahah :D :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 15 apr 2010, 00:51

ej , znal neko ko je osvojio premijer ligu sa najvise osvojeni bodova mislim pobijeda da je imao u sezoni i koliko je to?

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 apr 2010, 00:54

kristian je napisao/la:ej , znal neko ko je osvojio premijer ligu sa najvise osvojeni bodova mislim pobijeda da je imao u sezoni i koliko je to?

utakmice / pobjede/ nerjeseno / izgubljene / dato golova / primljeno golova / bodova

Zeljeznicar 42 28 7 7 113 38 91

u sezoni kada su igrale 22 ekipe..

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 apr 2010, 00:55

slika
Tužnim pogledom ispratiše loptu.. :lol:

Voli Bučan Zrinjskoga bušiti.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.