Da daa, jedan je jokerjoker90 je napisao/la:Ovo sve treba da stavim, i ovo Joker?

Da daa, jedan je jokerjoker90 je napisao/la:Ovo sve treba da stavim, i ovo Joker?
joker90 je napisao/la:Ovo sve treba da stavim, i ovo Joker?
Nisamo vam mi maleni, zaboravio si ti izgleda put u 2 ligu kad smo braci iz Trebinja prodali tekmu.solinas je napisao/la:Gledaj strumfova odma krenuli u akciju hahaha.
Smirite se bolan,da ne bude ko pitari![]()
![]()
Doci cete na red polako.
Eto vas kao pitari zadnjih dana.neka bolan.MuhamedTM je napisao/la:Nisamo vam mi maleni, zaboravio si ti izgleda put u 2 ligu kad smo braci iz Trebinja prodali tekmu.solinas je napisao/la:Gledaj strumfova odma krenuli u akciju hahaha.
Smirite se bolan,da ne bude ko pitari![]()
![]()
Doci cete na red polako.
KandzijaNYKnicks Fan je napisao/la:Jel živ High?
To bih mogao samo na qrac staviti, a ne na avatar!Rinuka je napisao/la:Joker brate, dobro si proso sa avatarom. Sta bi da su te nedaj boze natjerali da stavis dinu i jesica
Ma joker stoicki podnosi a mog mortema nema za ljeka da hoce barem post napisat da vidim kako mu stoji avatarTaRgEt_ je napisao/la:Gdje onaj sto se kladio u avatar sa mojom malenkosti ? Necu biti grub obecavam
Ahbab, jel' ono bi glagol iskandžijati?High je napisao/la:Valja pružiti ruku. Čestitke, ali od srca.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, BeYaZ, bhfanatic14, Burberry46, club21, Giuseppe1, Grk1234, Hrammm1921, laznokrilo, mikimaus, Morpheus, NebeskaSila96, perodeformero, Pitaristok, ristagrad, Tatamata1946, Venom, Zeko87, Zigazaga i 128 gostiju.