Kolega desetaru, milion puta vam napisano al eto uvjek vas neko od vaših ubjedi u suprotno.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 11:46
Al Jaber u Saudijskoj Arabiji, na Grbavici nemaju razloga za brigu?
Fudbaleri Željezničara danas od 13 sati igraju svoj prvi meč četvrtine finala Kupa naše zemlje.
Plavi će u Mostaru odmjeriti snage sa HNK Kruševo, a Denis Ćorić neće na raspolaganju imati sve fudbalere. Huso Karjašević se povrijedio u derbiju protiv Sarajeva, te neće biti u kombinaciji, ali neće biti ni još jednog veziste.
Radi se o Abdulmaliku Al Jaberu koji je otišao u Saudijsku Arabiju. Radi se o adiminstrativnim razlozima, te se 21-godišnjak morao nakratko vratiti u svoju zemlju, a na treningu Željezničara bi trebao biti već u srijedu ili četvrtak.
Na Grbavici vjeruju da će tako i biti, te da će Saudijac konkurisati za gostovanje u nedjelju kod ekipe Posušja.
Al Jaber nije igrao u Kupu protiv Vareša, ali jeste protiv Zrinjskog i Sarajeva. Oba puta je dobio šansu sa klupe i pokazao da je bio i nepravedno zapostavljen, bar prema prikazanom na terenu.
Kod Željezničara neće biti ni Nemanje Cavnića, ali ni dvojca iz Brazila. Leo Simoni i Vini Peixoto za sada utakmice gledaju sa tribina, a očekuje se da će potrebnu papirologiju za konkurisanje u zvaničnim utakmicama završiti do kraja sedmice.
![]()
![]()
Šta li sad ovo znaci
On je stipendista FS SA i igrač FF Agencije oni upravljaju njegovom karijerom. Taj ugovor što ima sa zeljom je samo da može igrat u našoj ligi ali nekako su vas ubjedili da u njemu leže milioni koje će zeljezničar nekad dobiti.
Inače za ulaznice što si me nedavno pitao za Vareš ne znam kolega je radio, za derbi moram ti reći da sam pomalo razočaran niste uspjeli sve prodati od 9200 štampanih ostalo 73.