Premijer liga BiH - aktuelno

relativizam
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la relativizam » 24 feb 2025, 15:16

Pendulum je napisao/la:
24 feb 2025, 15:06
TrofejiSuTu je napisao/la:
24 feb 2025, 14:40
Jel sezona regularna sad kad se zatvori drugi krug koji ce biti nepotpun,i krene se u treci i nadoknadom utakmice iz drugog kruga?

Po kojem poredku se radi raspored za treci krug?
Ovo da je FKS odigrao 21 utakmicu,i da moze uci u treci krug i sa cetvrtog mjesta,a mozda sa drugog da je odigrano 22 utakmice?

Sta je sljedece?

Novo odgadjanje i po treci put iste utakmice?

Ma mozemo je odigrati i u junu,na pauzi,ili u sklopu ljetnih priprema,sta ima veze,jer svakako nece uticati na nista. Mogu oni do titule i sa tekmom manje.
I sve regularno!
Koliko sam ja upratio, neće se krenuti sa trećim krugom dok se ne odigra odgođena utakmica Sarajevo - borac koja je na rasporedu 26.03.?

Jesam šta fulio? :think:
tako bi trebalo
tako da bi zadnje kolo mogli igrati nekad u novembru

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 24 feb 2025, 15:40

Pendulum je napisao/la:
Jel sezona regularna sad kad se zatvori drugi krug koji ce biti nepotpun,i krene se u treci i nadoknadom utakmice iz drugog kruga?

Ovo da je FKS odigrao 21 utakmicu,i da moze uci u treci krug i sa cetvrtog mjesta,a mozda sa drugog da je odigrano 22 utakmice?

Sta je sljedece?

Ma mozemo je odigrati i u junu,na pauzi,ili u sklopu ljetnih priprema,sta ima veze,jer svakako nece uticati na nista. Mogu oni do titule i sa tekmom manje.
I sve regularno!
Koliko sam ja upratio, neće se krenuti sa trećim krugom dok se ne odigra odgođena utakmica Sarajevo - borac koja je na rasporedu 26.03.?

A moze se desiti sto je i vrlo vjerovatno da ta zaostala nema uticaja na tabelu bez obzira na ishod. Tako da se moze zapoceti treci krug i bez te utakmice jer ne mjenja poredak.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 feb 2025, 15:51

RedBlue je napisao/la:
24 feb 2025, 15:40
Pendulum je napisao/la:

Sta je sljedece?

I sve regularno!

A moze se desiti sto je i vrlo vjerovatno da ta zaostala nema uticaja na tabelu bez obzira na ishod. Tako da se moze zapoceti treci krug i bez te utakmice jer ne mjenja poredak.
Gledajući raspored Sarajeva i Borca u ova tri kola ta utakmica neće uticati na raspored za izvlačenje ali ne možeš početi treći krug dok se ne kompletira sva 22 kola, tako bar kaže pravilnik i propozicije takmičenja. Mada eto gledamo već dvije sezone da nikakva pravila ne važe za Borac ili su tako napisana da uvjek se mogu iskoristiti na njihovu stranu.
Ne može se početi ni treći krug ranije kad je rep. pauza.
Još jedna najnevjerovatnija činjenica jeste ako bi utakmica Sar-Bor odlučivala o plasmanu, klubovi bi samo 2,3 dana ranije saznali protivnike. To nema ni na seoskim turnirima. Opet ponavljam nije za to Borac kriv.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 24 feb 2025, 16:06

o cemu se vi brinete pa ljudi su 5 dana pred sezonu promijenili broj stranaca da bi oslabili pritivnike a onda sljedece dopustili veci broj stranaca nego ikad jer su ih i doveli
je*e im se i za 22 kola i treci krug igrat ce kad budu spremni kad budu htjeli,ostali se igrajte fajtajte dok se oni skontaju kad ce

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 24 feb 2025, 16:07

Pendulum je napisao/la:

Sta je sljedece?

I sve regularno!

Ma nemam pojma vise sta i kad. Treba ti kompletan algoritam da skontas kad se igra ili ne igra. Ovako na prvu kontam ne mogu da trazim datume itd,kad se igra KL,sve je to tu u dan-dva.
I po tome sto ti kazes nece se krenuti s trecim dok ne zavrsi drugi opet ne ostavlja utisak regularnosti. Znaci cijela liga u tom slucaju trpi,ili kako vec,svi na cekanju..

Bjezi,pleme im yebem lopovsko.

Pa ona izjava nema vise odgadjanja,otkad,sta,nedoreceno.
Uzmimo da je to od naredne sezone,to je opet poruka prvenstveno nama. Necete se setati ligom kao mi dok igrate evropu. Bez obzira sto ce i oni biti u tome,ali je fol da mi ne napravimo bilo kakav iskorak,odnosno da se dobro namucimo,i da oni drze nazovi primat nedostiznog rezultata u evropi.

Mislim zvuci ovo kao klasicna teorija zavjere i neki umisljaj,ali i to je s pravom i njihovom zaslugom.

Neka mi neko pokaze bar jedan potez koji su napravili a da to zadovoljava komplet ligu i sve klubove. Sve je podredjeno jednom klubu,odmah iza drugom,i tu sva prica zavrsava.

Ostatak ucesnika su nijemi posmatraci i mi svi igramo ligu zbog dva kluba,da bi oni mogli kasnije da ubiru plodove evrope.

Klasicni zarobljenici rezima.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 24 feb 2025, 16:24

relativizam je napisao/la:
24 feb 2025, 16:06
o cemu se vi brinete pa ljudi su 5 dana pred sezonu promijenili broj stranaca da bi oslabili pritivnike a onda sljedece dopustili veci broj stranaca nego ikad jer su ih i doveli
je*e im se i za 22 kola i treci krug igrat ce kad budu spremni kad budu htjeli,ostali se igrajte fajtajte dok se oni skontaju kad ce
Ufff,pa toliko je toga covjece da se vise ni sjetiti ne mozes sta su sve radili i sta rade.

Ovo novija civilizacija ne pamti. Ne mozes nista ni slicno naci u svijetu da se vratis unazad 100 godina.

Ali,eto,imamo terene kojih nece biti kroz 3 plafon 4 sezone,ali to tada nece biti ni vazno,i trebace nova rekonstrukcija ako ih bude interesovala nova pljacka.

Nek‘ se lopta kotrlja,to je vazno…
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 24 feb 2025, 16:30

:salut:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2025, 16:40

GoskGabela je napisao/la:
24 feb 2025, 14:11
Virtu4l je napisao/la:
24 feb 2025, 12:12
24 feb 2025, 11:50
Pa i vi ste hrvati bili, pa jugoslaveni, pa muslimani i sad bosnjaci. Šta je naredno? Turci?

Ne, mi smo oduvijek bili Bošnjaci, najstariji narod na balkanu. Samo što su istoriju kakvu ti poznaješ pisali pobjednici, kao i uvijek, pa su pokušali izbrisati svaki trag Bošnjacima. Posebno u periodu dvije Jugoslavije. Tek tada je tvoj pradjed prestao biti Bošnjak katoličke vjeroispovijesti i počeo se zvati Hrvatom.
Daj jedan dokument tebe ili tvog oca, djeda, pradjeda prije 1993. gdje se izjašnjava kao bošnjak i priča bosanski, povjerovat ću ti :urnebes:
U tom periodu koji tražiš nije se moglo tako izjasniti jer si mogao dobro naj.bati od komunista.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 feb 2025, 16:40

Vanja8 je napisao/la:
24 feb 2025, 14:27
AvantiBL je napisao/la:
24 feb 2025, 09:33
Pendulum je napisao/la:
24 feb 2025, 09:19

Ko se povuče lafite u mišije rupe? Pa da je tako - vi ne bi izlazili iz mišijih rupa. Čovjek vam gore postavio screenshot da ono igranje rukom štopera nigdje na svijetu nije penal, vi nas ubjeđujete suprotno? Jeste li baš toliko pomahnitali? :crazy:
Hoćemo realno pričati? Ovo kad bi se desilo na Koševu, i da vam se ne svira, vi bi koliko jutros krenuli "u borbu za boljitak bh fudbala".

Ljudi moji, lopta se od noge odbila u ruku, to ne sporim, ali je promijenila pravac kretanja i direktno uticala na igru. Prvi do ovog štopera je bio Despotović, blizu je bio i Savić, da nije igrao rukom, ko zna kako bi akcija završila. Svi vi znate da je ovo više za penal nego što nije, nego ste se uhvatili pravila iz FS SRBIJE, a da se nekom od vaših klubova (bilo kome) ne svira ovo, planuo bi forum (ali samo forum :D). Sada je u pitanju Borac, pa je ovo za vas, po defaultu, "krađa", a znate i sami da niste u pravu, nego je to teško progutati.
Ma nije "kradja" uopste, ali da li je trebao svirati penal ili ne, pitam zbog Despotovica i Savica ?

:rol: :rol: :rol: :rol:
Sudija nije naslijepo svirao penal. Pozvan je iz Vara dakle ima 3 sudije i svi znaju pravilo : kad se lopta prvo odbije od nekog drugog dijela tijela pa te pogodi u ruku nije ruka. I oni svi skupa to pogledaju i zaključe da je penal. Kako nije krađa, prvo je krađa što su ga ovi zovnuli ikako da to gleda, pa kad su već gledali sto nisu uzeli pravilo kao mjerodavno , 3 čovjeka su bila tu.

To gdje je bio Savic i gdje je bio Despotovic nikakve veze nema. Pa uvijek ima neko oko igrača nije sam na terenu.

Kad god je 1:0 , 0:0 , kad bi se moglo desit da se prospe koji bod slijedi maksimalno guranje od strane sudije. A npr kad Sarajevo igra 2:2 ili treba povesti 3:1 tad VAR poništava ciste golove i ne svira penale nakon udarca punim po nogama u petercu haman. I onda pričamo o nečem. Sarajevo s ovim suđenjem bi imalo sve pobjede i dva xa sa konama.

Primjer Renan - Siroki Brijeg izašlo u Europskim medijima kao neviđena lakrdija
Primjer udarac po Guliju u 16 u Posušju - niko ništa još gledao VAR
Pa samo to da nisu zakinuli mi bi u bod dva gore bili. A to su bas onako krupne greške gdje se gledao Var i odlučilo da ukrade
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 feb 2025, 17:03

fks74 je napisao/la:
24 feb 2025, 16:40
24 feb 2025, 14:11
Virtu4l je napisao/la:
24 feb 2025, 12:12

Ne, mi smo oduvijek bili Bošnjaci, najstariji narod na balkanu. Samo što su istoriju kakvu ti poznaješ pisali pobjednici, kao i uvijek, pa su pokušali izbrisati svaki trag Bošnjacima. Posebno u periodu dvije Jugoslavije. Tek tada je tvoj pradjed prestao biti Bošnjak katoličke vjeroispovijesti i počeo se zvati Hrvatom.
Daj jedan dokument tebe ili tvog oca, djeda, pradjeda prije 1993. gdje se izjašnjava kao bošnjak i priča bosanski, povjerovat ću ti :urnebes:
U tom periodu koji tražiš nije se moglo tako izjasniti jer si mogao dobro naj.bati od komunista.
Sta je s ljudima koji su potomci onih koji su stariji i od Bosnjaka i Hrvata i Srba, a ove tri nacije im okupirale prostor zivljenja? Pa nije svijet nastao sa ove tri banana nacije, neka bude svako ko sta zeli, a drugi neka uvazava, pa da je mu je nacija nastala sad ili prije milijardu godina :kafa:
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 24 feb 2025, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 feb 2025, 17:04

jurisicduska je napisao/la:
23 feb 2025, 22:55
Argentina je napisao/la:
23 feb 2025, 21:39
23 feb 2025, 21:31
Igraju Argentina i ostalih 8 klubova koji imaju manji budžet od vas. I nije 3 boda nego 3 boda i utakmica manje , a raspored je takav da bi moglo i 10 bit do trećeg dijela. Nerealno je pričati da bi neko bježao 20 bodova kad i vi takvi kakvi ste imate budžet veći od 8 ekipa u ligi.

Razlike u budžetima bi mogle da dođu do izražaja u ligi 10 cetverokruzno gdje će se igrat 4 utakmice između sebe a ne vi imate raspored

Sarajevo kući x
Zrinjski gosti poraz
Gosk kući pobjeda
Sloga gosti poraz
Sloboda kući pobjeda
Igman gosti pobjeda

Otprilike tu razliku treba sabirat kad budu svi iste utakmice imali
Vi imate sad Posusje gosti Borac, već ste protiv Zrinjskog i Sarajeva samo bod uzeli imaš i Radnik u gostima , neugodno Imate već 5 poraza Sarajevo 1 samo. Tako da vidi se ta razlika. Iluzorno je pričati o nekakvih 20-30 bodova razlike da je obrnuto.
Tekmu manje nazalost racunam kao najvecu sudijaku lakrdiju koji cemo gledati, jer je to pocetak puta Borca ka prvom mjestu i izbacivanja vas iz svih kombinacija.

Mislim da je to kradja u najavi gdje ce nam se svijet smijati kakva nam je liga, a oni ce na bod Zrinjskom. Kradja gdje ocekujem da ce istok npr biti suspendovan do kraja sezone radi reakcija navijaca. Opet kazem nazalost, volio bih da gledamo fer tekmu svi.
Pa gledali smo lakrdiju protiv Sirokog gdje nas je oštetio bas divljački +2 boda , gledali smo 2 puta lakrdiju protiv Posusja +4 boda gdje su nas dva puta sramotno pokrali za penale, gledali smo neregularan gol Zinjskog gdje var nije pomislio da pogleda da mu je lopta u pokretu bila +1 bod i da ti ne nabrajam. Uzmi u obzir i to kad brojiš bodove prednosti. To ti je još nekih 7-8 bodova na ovih 3 i utakmicu manje da se odigra pošteno možda bi opet izgubili ne kažem al imamo i šanse za pobjedu. Onda vidis tek da stvarno postoji razlika. To sto smo u 3 boda nije do kvalitete sigurno izmedju vas i nas. Nego vas i ostatka lige i plus krađa koje ove godine ne mogu ni da se prebroje. Znam ja da postoje ovdje ljudi koji će reci plakanje ovako onako, ovo su objektivne činjenice sa videozapisima.
Ne sporim uopste. Nakon Igmana, vi ste ekipa koja je najvise ostecena. Mi smo pokradeni protiv Borca i kuci protic Zrinjskog i to je realno 2 boda vise, a vi ste pokradeni za 6-7 bodova.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 feb 2025, 17:12

Argentina je napisao/la:
24 feb 2025, 17:04
Argentina je napisao/la:

Tekmu manje nazalost racunam kao najvecu sudijaku lakrdiju koji cemo gledati, jer je to pocetak puta Borca ka prvom mjestu i izbacivanja vas iz svih kombinacija.

Mislim da je to kradja u najavi gdje ce nam se svijet smijati kakva nam je liga, a oni ce na bod Zrinjskom. Kradja gdje ocekujem da ce istok npr biti suspendovan do kraja sezone radi reakcija navijaca. Opet kazem nazalost, volio bih da gledamo fer tekmu svi.
Pa gledali smo lakrdiju protiv Sirokog gdje nas je oštetio bas divljački +2 boda , gledali smo 2 puta lakrdiju protiv Posusja +4 boda gdje su nas dva puta sramotno pokrali za penale, gledali smo neregularan gol Zinjskog gdje var nije pomislio da pogleda da mu je lopta u pokretu bila +1 bod i da ti ne nabrajam. Uzmi u obzir i to kad brojiš bodove prednosti. To ti je još nekih 7-8 bodova na ovih 3 i utakmicu manje da se odigra pošteno možda bi opet izgubili ne kažem al imamo i šanse za pobjedu. Onda vidis tek da stvarno postoji razlika. To sto smo u 3 boda nije do kvalitete sigurno izmedju vas i nas. Nego vas i ostatka lige i plus krađa koje ove godine ne mogu ni da se prebroje. Znam ja da postoje ovdje ljudi koji će reci plakanje ovako onako, ovo su objektivne činjenice sa videozapisima.
Ne sporim uopste. Nakon Igmana, vi ste ekipa koja je najvise ostecena. Mi smo pokradeni protiv Borca i kuci protic Zrinjskog i to je realno 2 boda vise, a vi ste pokradeni za 6-7 bodova.
Penal u gostima protiv zrinjskog
Neregularan gol kuci protiv zrinjskog
Ne treba dalje ici, znaci u 2 utakmice velika razlika u vrhu. Pa onda 2 utakmice protiv posusja, eto tu ti je dovoljno da budemo prvi na tabeli. Sad saberi koliko su pogurani borac i zrinjski da bi bili gdje jesu trenutno

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 feb 2025, 17:26

24 feb 2025, 16:40
Vanja8 je napisao/la:
24 feb 2025, 14:27
AvantiBL je napisao/la:
24 feb 2025, 09:33

Hoćemo realno pričati? Ovo kad bi se desilo na Koševu, i da vam se ne svira, vi bi koliko jutros krenuli "u borbu za boljitak bh fudbala".

Ljudi moji, lopta se od noge odbila u ruku, to ne sporim, ali je promijenila pravac kretanja i direktno uticala na igru. Prvi do ovog štopera je bio Despotović, blizu je bio i Savić, da nije igrao rukom, ko zna kako bi akcija završila. Svi vi znate da je ovo više za penal nego što nije, nego ste se uhvatili pravila iz FS SRBIJE, a da se nekom od vaših klubova (bilo kome) ne svira ovo, planuo bi forum (ali samo forum :D). Sada je u pitanju Borac, pa je ovo za vas, po defaultu, "krađa", a znate i sami da niste u pravu, nego je to teško progutati.
Ma nije "kradja" uopste, ali da li je trebao svirati penal ili ne, pitam zbog Despotovica i Savica ?

:rol: :rol: :rol: :rol:
Sudija nije naslijepo svirao penal. Pozvan je iz Vara dakle ima 3 sudije i svi znaju pravilo : kad se lopta prvo odbije od nekog drugog dijela tijela pa te pogodi u ruku nije ruka. I oni svi skupa to pogledaju i zaključe da je penal. Kako nije krađa, prvo je krađa što su ga ovi zovnuli ikako da to gleda, pa kad su već gledali sto nisu uzeli pravilo kao mjerodavno , 3 čovjeka su bila tu.

To gdje je bio Savic i gdje je bio Despotovic nikakve veze nema. Pa uvijek ima neko oko igrača nije sam na terenu.

Kad god je 1:0 , 0:0 , kad bi se moglo desit da se prospe koji bod slijedi maksimalno guranje od strane sudije. A npr kad Sarajevo igra 2:2 ili treba povesti 3:1 tad VAR poništava ciste golove i ne svira penale nakon udarca punim po nogama u petercu haman. I onda pričamo o nečem. Sarajevo s ovim suđenjem bi imalo sve pobjede i dva xa sa konama.

Primjer Renan - Siroki Brijeg izašlo u Europskim medijima kao neviđena lakrdija
Primjer udarac po Guliju u 16 u Posušju - niko ništa još gledao VAR
Pa samo to da nisu zakinuli mi bi u bod dva gore bili. A to su bas onako krupne greške gdje se gledao Var i odlučilo da ukrade
Duska, nije kradja,pobogu brate, covjek ti fino objasnjava pozicije Despotovica i Savica, to su vjerovatno gledali i VAR sudije i normalno je da ce suditi penal... :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 feb 2025, 17:35

Kmecanje se cuje do Triglava. :kuknjava:
Odlicno! :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 feb 2025, 17:52

Evo već dva dana ne mogu da se otmem jednom dojmu a nisam bio siguran da li trebam napisati i prokomentarisati.

Radi se o 90+ minuti na derbiju Muftic hvata loptu i žuri da je vrati u igru. Nakon onakve utakmice 99% golmana, ljudi, igrača bi sjelo, odvezalo pertle, pozvalo medicinski tim ali Muftic nije. Gotovo svaki napad je bio opasan i on to uradi. Šta to govori, ima frajer srce šampiona. Iako sam bio skeptičan zbog njegove visine da li će napraviti neku vrhunsku karijeru i dalje sam i mislim da to ne mogu biti lige petice ali ovaj momak zaslužuje da brani u uređenoj državi, da osigura sebe i svoju porodicu te da napreduje dodatno te naravno da bude pozvan u reprezentaciju. Svaka čast Vedo , pravi momak. Iako generalno želim sve najgore fudbalerima željezničara tebi želim sve najljepše i da sto prije odeš odavde.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 feb 2025, 18:05

24 feb 2025, 17:52
Evo već dva dana ne mogu da se otmem jednom dojmu a nisam bio siguran da li trebam napisati i prokomentarisati.

Radi se o 90+ minuti na derbiju Muftic hvata loptu i žuri da je vrati u igru. Nakon onakve utakmice 99% golmana, ljudi, igrača bi sjelo, odvezalo pertle, pozvalo medicinski tim ali Muftic nije. Gotovo svaki napad je bio opasan i on to uradi. Šta to govori, ima frajer srce šampiona. Iako sam bio skeptičan zbog njegove visine da li će napraviti neku vrhunsku karijeru i dalje sam i mislim da to ne mogu biti lige petice ali ovaj momak zaslužuje da brani u uređenoj državi, da osigura sebe i svoju porodicu te da napreduje dodatno te naravno da bude pozvan u reprezentaciju. Svaka čast Vedo , pravi momak. Iako generalno želim sve najgore fudbalerima željezničara tebi želim sve najljepše i da sto prije odeš odavde.
Momak je pokazao sve ono sto balije prodane nisu,reakcija u BL od tad ima moj respect,igra covjek fudbal a ne ko Krpic ragbi,provocira 90 min levat bez potrebe jer mi imamo fer ekipu koja cisto igra i koja dodje da se nadigrava,svaka cast za komentar.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 feb 2025, 18:08

Argentina je napisao/la:
24 feb 2025, 17:04
Argentina je napisao/la:

Nije vise tu problem ni kradje,problem je kad nece da dozvole da igras,kad svira svaki kontakt i ocite situacije koje dosudi u korist protivnika od kornera,auta,faulova. Nek prica ko sta hoce ovo je teski kriminal. Sto se igmana tice gadno je bilo gledat sta su im u BL uradili.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 24 feb 2025, 18:29

Nismo mi, nego gospodin Vico(ustanes kad izgovoris to ime), onaj sto vam je napravio hibridne terene, koje niste u stanju 20 godina napraviti. Da ne govorimo da je jedan klub u osmini finala evropskog takmicenja, sto govorio da je ta odluka ispravna.

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 24 feb 2025, 18:36

RedBlue je napisao/la:
24 feb 2025, 18:29
Nismo mi, nego gospodin Vico(ustanes kad izgovoris to ime), onaj sto vam je napravio hibridne terene, koje niste u stanju 20 godina napraviti. Da ne govorimo da je jedan klub u osmini finala evropskog takmicenja, sto govorio da je ta odluka ispravna.
Zato je taj kriminalac vico (ustaneš pa se popišaš) zaveo hegemoniju i vaš "klub" (bolje reći, kriminalna organizacija) pretvorio u simbol krađe i štimanja utakmica i klub kojem pola države navija protiv njega u Evropi (pitam se baš zašto). Džaba vam svi "uspjesi" u Evropi, ovo je jednostavno istina.

Fakat očito moraš bit sadista pa navijati za tu kriminalnu organizaciju. Sreća pa ste i takvi u manjini što se i ogleda u prosjećnoj posjeti.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 feb 2025, 18:38

RedBlue je napisao/la:
24 feb 2025, 18:29
Na osnovu ovog komentara se tačno vidi kakav si ti podanik.
Terene su napravili Uefa i lokalne zajednice.
Ti isto sigurno misliš da je Dodik napravio vrtić, školu, trg hahahahhaahha
Vjeruj pametnije bi ti bilo neki večernji kurs upisati da znaš razgraničiti neke stvari nego što piskaraš po forumima.

Čuj Vico napravio terene. Zato nam i jest ovako u ovoj državi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac, Proximic, Tatamata1946 i 30 gostiju.