nerminh74 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ne znam zasto Djedovicu ne daju drzavljanstvo, ipak je on osoba od vaznosti za Bosnu i Hercegovinu, a to se ogleda i kroz sport, prema tome, trebali bi mu dati, pa makar dok igra za reprezentaciju, poslije neka mu oduzmu, zaboli me neka stvar.. imate li primjere da li neki bivsi ili sadasnji sportisti nase drzave imaju dvojno drzavljanstvo
Nije do nas njemci mu moraju odobriti dvojno drzavljansto u suprotnom cim bi dobio nas automatski bj izgubio njihovo a to ne zeli jer mu je ono vaznine od BiH drzavljanstva
Da li je to fuj, jeste ali kada vidim kako je mulaomerovic prihvacen ili kako se odobrava mirzin odnos prema reprezentaciji sto bi onda glumili cistunce prema njemu
A da ne pisem koliko nam je JOS potreban
Ima jedna stvar drug što mnogi zaboravljaju a to da reprezentacija nije jedna i jedina stvar u životu bilo kojeg pojedinca i nerealno je očekivati da netko podredi svoj cijeli život reprezentaciji, svoju sadašnjost i budućnost. Nihad je uzeo njemačko državljanstvo radi vlastite dobrobiti kao što bi to uradilo i 99% bošnji u ovom trenutku da im to netko ponudi. Ili možda mislis da bi netko odbio njemačko državljanstvo i blagodati koje ono nosi zaradi ove jadne države i življenja u njoj poradi nekog domoljublja ili kako se to već kaže.
80% države bi ispalilo odavde da može, ne okrečući se, a mi tu nešto sviramo kako nije ispao fer.
Nemogućnost igranja za repku je posljedica toga, nuspojava, KOLATERALNA ŠTETA, A NE PRIMARNI CILJ, da se ne igra za istu, isto kao što možda netko voli svoj grad, ulicu, kuću, raju, ali opet izabere da ide za boljim sutra.