da i oni osjete bijes i to kako je kad babuka prokocka dobijen mec protiv Novaka,i tako milion puta

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
da i oni osjete bijes i to kako je kad babuka prokocka dobijen mec protiv Novaka,i tako milion puta
Što je najgore nije to uopšte toliko loše, znamo svi da mu ne odgovaraju ovi uslovi...AA23 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 00:20Nije svaki teniser Federer![]()
Slažem se u potpunosti, ako si se već provukao i dobio rezultat, ne očekuj da će sve ići kao što uvijek ide, može kada neko ima labilnu psihu i pokoleba se, zato je Wawrinka nenadyebiv kad igra sa Novakom na Slemovima, RG, USO, AO, dobijao ga na sva tri turnira u najboljim danima.
Na Federeru je sve, vidjećemo kako će taj pritisak da poprimi, može dobiti Novaka i osvojiti cijeli turnir, jer nakon njega imao bi lakše protivnike - Tsitsi, Zverev, a onda finale Thiem ili neko od ove dvojice.
Nemojte mi zamjeriti što nisam Rafu uvrstio kao favorita, naravno da me može demantovati, ali znamo njegov rekord ovdje iako se on ne smije otpisati.
profdrhaljimi je napisao/la: ↑13 nov 2019, 00:29@ Bodi
Džabe pišete sve kombinacije, Rafi treba samo jedna pobjeda u grupi, a onda Djokici ni finale ne pomaže, samo titula bi ga vratila na br. 1 i ništa drugo!
Čekaj dok izađe na mrežu na meč loptu a ovaj ga ko levata pređe (5 puta zaredom jer ga boli qrac), ima da mu sveca sve do jednog rokneš
Rafa je kakav god, u dosta boljoj poziciji nakon ovog večeras nego Djokica.bodi123 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 00:33profdrhaljimi je napisao/la: ↑13 nov 2019, 00:29@ Bodi
Džabe pišete sve kombinacije, Rafi treba samo jedna pobjeda u grupi, a onda Djokici ni finale ne pomaže, samo titula bi ga vratila na br. 1 i ništa drugo!![]()
Ovaj scenario sam previdio, a nije uopšte nerealan.
1.38 na Novaka protiv babuke sad gledam baš, pa jbt
Gledao sam i ja, čini se da je bolje, ali još je to upitno...
pitaj sefkeca da nisu kvote dokaz za bilo sta....ne bi znao gdje cu od para da jesu....
Zna on, ko je profa za to.
Nisam siguran...delinjo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:00pa Novak jeste favorit,da se razumijemo ovo je podloga gdje ga Roger hladno moze dobiti,ali pravi Roger....drugo je sto je on 2 meca odigrao ko nadrogiran....ako bude igrao kao prva dva meca ....to ce biti lagano za Novaka u 2 seta....ali i pored svega ne mozes na ovoj vrsti podloge staviti takvu kvotu na Novaka protiv Rogera...to je smijesno ....treba pare uzeti![]()
Kao i uvijek, sve zavisi od Rogeraprofdrhaljimi je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:04Nisam siguran...delinjo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:00pa Novak jeste favorit,da se razumijemo ovo je podloga gdje ga Roger hladno moze dobiti,ali pravi Roger....drugo je sto je on 2 meca odigrao ko nadrogiran....ako bude igrao kao prva dva meca ....to ce biti lagano za Novaka u 2 seta....ali i pored svega ne mozes na ovoj vrsti podloge staviti takvu kvotu na Novaka protiv Rogera...to je smijesno ....treba pare uzeti![]()
![]()
Da je Fedex izgubio 2-1 od Thiema u nekom dobro odigranom meču, to bi bilo min 1.50-1.55 na Djokicu...
Ovako, po svemu prikazanom nekih max 1.40 je realna kv bratiću nažalost i stvarni odnos snaga!![]()
Nije greška npr kao ovih 5.00 na Thiema, to je suludo!![]()
U svakom slučaju, ne treba ni Djedovića otpisati unaprijed!![]()
Maloprije me hvališ kako uzimam pare na takvim kv, a sad sumnjaš u moju procjenu!?
pa uzimas uvjerio sam seprofdrhaljimi je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:20Maloprije me hvališ kako uzimam pare na takvim kv, a sad sumnjaš u moju procjenu!?
Probaj bratiću, šta drugo da ti kažem, samo smanji očekivanja i budi malo realniji.![]()
Vidiš kako smo mi Rafini navijači najrealniji ovdje skoro uvijek, tako ste vi Fedexovci čista suprotnost!![]()
Ma 1.30 je nerealno, nisam ni rekao 1.30...delinjo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:21pa uzimas uvjerio sam seprofdrhaljimi je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:20Maloprije me hvališ kako uzimam pare na takvim kv, a sad sumnjaš u moju procjenu!?
Probaj bratiću, šta drugo da ti kažem, samo smanji očekivanja i budi malo realniji.![]()
Vidiš kako smo mi Rafini navijači najrealniji ovdje skoro uvijek, tako ste vi Fedexovci čista suprotnost!![]()
...
ali vala ne mozes napisati da je realno 1,30 na njega protiv Federera....protiv njega moze takva kvota biti na Nadala na sljaci i to je to ...sve ostalo mora biti tu negdje....ok slazem se malo manja na Novaka ali to je smijesno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.