Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
jukin ugovor je davno prezvakan....nemam volje mlatit praznu slamu
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Još samo da ga "progutamo".AirRamiz je napisao/la:jukin ugovor je davno prezvakan....nemam volje mlatit praznu slamu

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Večeras očekujem monstruoznu partiju. Valjda ga ne ureknem.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Vec 4. asistencije
Zasad igra vrhunsku kosarku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
hocemo triple doubleee
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Kako li je njemu kad zicere na njegova dodavanja ne pospreme. Ja se pojedo živ.
Triple double ide večeras.
Triple double ide večeras.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- StevieFranchise
- Kontakt:
Koja smirenost i fokus u igri, our boy is growing up! Da nije Siakama vjerovatno bi dobio glasova za MIP-a.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
D'AngeloStevieFranchise je napisao/la:Koja smirenost i fokus u igri, our boy is growing up! Da nije Siakama vjerovatno bi dobio glasova za MIP-a.![]()

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
prespa,kakva je statistika za sad ?
- StevieFranchise
- Kontakt:
Volio bih, DLo igra odličnu sezonu ali mislim da je veći hype oko Siakama.Bassha je napisao/la:D'AngeloStevieFranchise je napisao/la:Koja smirenost i fokus u igri, our boy is growing up! Da nije Siakama vjerovatno bi dobio glasova za MIP-a.![]()
MIP
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Jest i bilo fino dok bije bilo ovog Evan TurnOVer-a.. 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
RealnoGledano je napisao/la:prespa,kakva je statistika za sad ?

-
- Kontakt:
'ebo ti ovu kosarku gdje svaki sudac ima neka svoja pravila
Strasno! Znaci ne mogu da vjerujem sta sviraju kao faul
Tri nepostojeca faula svirali 

**** ce ih u drugom poluvremenu
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sudački kriterij je
Conleya ne smiješ pogledat, odmah faul. Ovo sto Juki sviraju je 

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
U najmanju ruku, 2/3 prekrsaja su 95% svirana bez ikakvog razloga. Igra nevjerovatno zrelu i pametnu timsku kosarku. Statisticki je moglo i bolje da su saigraci pogadjali zicere (asistencije), ali fenomenalno radi i stvari koje se nigdje ne biljeze. Nadam se da ce u drugom poluvremenu uzeti vise suteva.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
meni se ne svidja ovo veceras, yebes tekmu u kojoj centar ima vise asistencija nego koseva:-)
odigraju fantasticnu prvu cetvrtinu, nurkic izlazi kod rezultata 28-12...udju levati s klupe i sve ode u vraga,lagano dodjosmo do egal tekme.
odigraju fantasticnu prvu cetvrtinu, nurkic izlazi kod rezultata 28-12...udju levati s klupe i sve ode u vraga,lagano dodjosmo do egal tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.