Simone ugovor na 10 godina sutra!
Forza Inter!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja cekam ako Real bude u finalu idem , a Karte ce se nekako nabaviti, 300-400€ moras racunatobagol je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:09Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo ovako glatko prošli polufinale. Strašno je kako je ekipa ušla odlučno i skoncentrisano u ove dvije utakmice.
E sad onaj ključni dio. Zna li iko kako doći do ulaznica za finale? Meni se događa nevjerovatna situacija. Prije više od dva mjeseca pravim plan za godišnji odmor i rezervišem istanbul. Biram 10.06. ne obraćajući uopšte pažnju da je tad finale Lige prvaka. Vidim da su karte nešto skuplje taj dan i pomjerim sve na 11.06., kupim avio karte, rezervišem hotel. 7 dana nakon toga, kad je obavljen ždrijeb četvrtfinala skontam da se 10.06.igra finale i da je nama otvoren put do samog finala. Raji s posla isti dan govorim da sam ubijeđen da će Inter igrati finale LP a ja jutro nakon finala letim u Istanbul i da ću se bukvalno roknuti ako mi se to desi. Sad pokušavam to promijeniti ali moram nekako doći do ulaznica.
Objavice klub valjdaobagol je napisao/la: ↑17 maj 2023, 10:09Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo ovako glatko prošli polufinale. Strašno je kako je ekipa ušla odlučno i skoncentrisano u ove dvije utakmice.
E sad onaj ključni dio. Zna li iko kako doći do ulaznica za finale? Meni se događa nevjerovatna situacija. Prije više od dva mjeseca pravim plan za godišnji odmor i rezervišem istanbul. Biram 10.06. ne obraćajući uopšte pažnju da je tad finale Lige prvaka. Vidim da su karte nešto skuplje taj dan i pomjerim sve na 11.06., kupim avio karte, rezervišem hotel. 7 dana nakon toga, kad je obavljen ždrijeb četvrtfinala skontam da se 10.06.igra finale i da je nama otvoren put do samog finala. Raji s posla isti dan govorim da sam ubijeđen da će Inter igrati finale LP a ja jutro nakon finala letim u Istanbul i da ću se bukvalno roknuti ako mi se to desi. Sad pokušavam to promijeniti ali moram nekako doći do ulaznica.
Kakvi luđaci, na curvi nord sa najjacim navijacima
Ja sam uvjeren da Hakimi nikad nije imao zelju otici, ali fin. situacija je bila ocajna nazalost.
Slažem se. I Ivan je izjavio da su mu nudili novi ugovor , al u zadnjem momentu i zato nije produžio
Slažem se ! Mister ve znati ovo posložiti uvjeren sam. Jedna je utakmica. Krenuti sa Lautijem i Lukakuom da ih Lukaku posamara na početku, u 60 oj kad izdahnu uvesti Edina da ih dokrajčiobagol je napisao/la: ↑18 maj 2023, 12:12Cijela Europa smatra City izrazitim favoritom. Koeficijent na City 1,35. To je podcjenjivanje, pa ne igraju protiv Wigana da bude 1,35 na njih. Ali finale u Istanbulu gdje će Englezi biti dočekani na nož, igraju sa Italijanima koji su najveći experti na svijetu za utakmice koje se igraju da se ne izgubi, Inter koji je u formi i koji će biti strašno motivisan ovim podcjenjivačkim odnosom. Ne bih ja baš uložio novac na City.
Prije 10 godina baš je i bilo finale Man City vs Wigana, slavio outsidera. Nek osvoji Interobagol je napisao/la: ↑18 maj 2023, 12:12Cijela Europa smatra City izrazitim favoritom. Koeficijent na City 1,35. To je podcjenjivanje, pa ne igraju protiv Wigana da bude 1,35 na njih. Ali finale u Istanbulu gdje će Englezi biti dočekani na nož, igraju sa Italijanima koji su najveći experti na svijetu za utakmice koje se igraju da se ne izgubi, Inter koji je u formi i koji će biti strašno motivisan ovim podcjenjivačkim odnosom. Ne bih ja baš uložio novac na City.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.