PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Kad vam istok na Kosevu aplaudira, a vi ste protivnici, onda znate da ste odigrali maestralnu partiju. Stvarno kapu skidam, nisam ocekivao ono, al ni sekunde, na stranu sva prcanja nasa na ovoj temi. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ni praško praškic vam pomoci nece.
Ovi moji sute kontaju sad ko bajagi Sloboda jaka. Tucemo ih na Tušnju dva razlike
Sad za vike.
Ovi moji sute kontaju sad ko bajagi Sloboda jaka. Tucemo ih na Tušnju dva razlike

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Davno sam napisao previše se vjeruje ješicu...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
5 komada za divove 

Ne brinite komsije, mi cemo vas osvetiti 

Svaka cast, aplauz stadiona Ahmetovicu i igracima Slobode, a Fukare ponovo skandirale Vedran Puljic u znak podrske. Lijepe stvari, tako i trebajoker90 je napisao/la:Kad vam istok na Kosevu aplaudira, a vi ste protivnici, onda znate da ste odigrali maestralnu partiju. Stvarno kapu skidam, nisam ocekivao ono, al ni sekunde, na stranu sva prcanja nasa na ovoj temi.

Sto se avatara tice, svaka cast, uvijek sam znao da to imas u sebi. Za Slobodu nikada nije kasno! Samo pjesme i veselja u zivotu, pretprosle sezone uzivas u utakmici s Borusijom, prosle sezone slavis titulu, ove sezone si navijac tima koji igra najbolji fudbal u drzavi i najveci je favorit za titulu u prvenstvu. Med i mlijeko u zivotu, ko yebe sekiranciju, ne treba to nikome

Nad tobom sunce najljepše sja
- amazon
- Kontakt:
Iako je tesko nasim komsijama u nedjelju ce biti prskanje u sred Tuzle.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nemoj unaprijed priznavat poraz.amazon je napisao/la:Iako je tesko nasim komsijama u nedjelju ce biti prskanje u sred Tuzle.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Slabo pišete. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gledaj kona, što ih kamera uhvati.
Gledaj kona, što ih kamera uhvati.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Mi smo trenutno jaci od Sarajeva za dvije klase, ako sumnjas, vidjet ces u nedjelju prijatelju..wobly92 je napisao/la:Nemoj unaprijed priznavat poraz.amazon je napisao/la:Iako je tesko nasim komsijama u nedjelju ce biti prskanje u sred Tuzle.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
emotivno smo prazni, sto za vrijeme tekme, sto na doceku, tako da cisto sumnjam da je bilo kome do zajebancije, meni prvom nije 
ali rezultat' i ebacina je takva, da cemo vas uvijek mezit'

ali rezultat' i ebacina je takva, da cemo vas uvijek mezit'

Neka se javi ak nije pi*ka onaj sto se kladio sa mnom u avatar, ja sam zaboravio ko je 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Molimo Mortema da se javi i prezentuje svoj novi avatar.Hvala.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I dalje nas niko ne shvaca ozbiljno 

Danas sam pet ljudi odvratio da igraju keca na Sarajevo. Znaš kako ljudi komentarišu, e čuj 1,65 na Sarajevo protiv neke Slobode... hoću da ti kažem da treba vremenaNYKnicks Fan je napisao/la:I dalje nas niko ne shvaca ozbiljno

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja igrao dvicu, zafrkali me samo zuti kartoni bgm, i to na SloboduVirtu4l je napisao/la:Danas sam pet ljudi odvratio da igraju keca na Sarajevo. Znaš kako ljudi komentarišu, e čuj 1,65 na Sarajevo protiv neke Slobode... hoću da ti kažem da treba vremenaNYKnicks Fan je napisao/la:I dalje nas niko ne shvaca ozbiljno

Salim se malo i ja.

-
- Kontakt:
a ja trubio citav dan ljudima da igraju pm5 i niko da poslusaVirtu4l je napisao/la:Danas sam pet ljudi odvratio da igraju keca na Sarajevo. Znaš kako ljudi komentarišu, e čuj 1,65 na Sarajevo protiv neke Slobode... hoću da ti kažem da treba vremenaNYKnicks Fan je napisao/la:I dalje nas niko ne shvaca ozbiljno

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, nedimmmm1337 i 50 gostiju.