Dzaba se trudis amebice, vec si efektno zakucao autogolGOAT je napisao/la:Jbg tebi je tesko shvatit neke stvari.Lebron daje zeleno i crveno svjetlo kad se dovode igraci,njemu kawhi ne odgovara za legacy sto znaci da nece dat zeleno ovaj put.Kontas?Epidaurus je napisao/la:LeBron prisustvuje razgovoru s Kawhijem. Amebica zabija jos jedan autogol
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne kazem da nije tako,ali su mnogi smatrali da je top 5 igracL-Train je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Cuveni All-star za kojeg su neki smatrali prije dolaska u CLE da je top 5 igrac![]()
lik punio statse u Minnesoti,sta kae lik plakao u svlacionici ako mu se ne svidja licna statistika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
jamesa ad i jimmy/kawhi/kyrie nisu izbacili godinu prije iz PO nakon 3-1, u tom je razlika. LBJ gospodin gradi sebi ekipu, KD pickurina bio i pickica ce i ostat.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kevin Love nikad nije smatran top5 igračem wtf, osim možda nekih baš zagriženih fanova Wolvesa. Imao je maksimum status top2/3 PF, i eventualno top10 igrač lige. Kakav mrtvi top5.
Nikad niko ga nije smatro top 5, jest bio smatran superstarom jedno vrijeme tipa Cousins u Sac ali top 5 neBosniaBoston je napisao/la:Ne kazem da nije tako,ali su mnogi smatrali da je top 5 igracL-Train je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Cuveni All-star za kojeg su neki smatrali prije dolaska u CLE da je top 5 igrac![]()
lik punio statse u Minnesoti,sta kae lik plakao u svlacionici ako mu se ne svidja licna statistika
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da je covjek i mislio top 5 PFova lige.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemojte da sad trazim postove.Ako nije top 5 top 8-10 100000%
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo se LBJevi dickrideri brinu o tome da li je ovo sto Bron radi pick.asto poput onoga sto je KD uradio, nas ostale boli ku.rac. Mi upisujemo 17. tituluSarmelino je napisao/la:jamesa ad i jimmy/kawhi/kyrie nisu izbacili godinu prije iz PO nakon 3-1, u tom je razlika. LBJ gospodin gradi sebi ekipu, KD pickurina bio i pickica ce i ostat.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Upisano vec.2.juli zakazana slavljenicka paradaEpidaurus je napisao/la:Samo se LBJevi dickrideri brinu o tome da li je ovo sto Bron radi pick.asto poput onoga sto je KD uradio, nas ostale boli ku.rac. Mi upisujemo 17. tituluSarmelino je napisao/la:jamesa ad i jimmy/kawhi/kyrie nisu izbacili godinu prije iz PO nakon 3-1, u tom je razlika. LBJ gospodin gradi sebi ekipu, KD pickurina bio i pickica ce i ostat.
Pa kao Cousins u Sacramentu slican status, imao brojeve no playoffs, 8-10 da. Ogromna razlika nego top 5BosniaBoston je napisao/la:Nemojte da sad trazim postove.Ako nije top 5 top 8-10 100000%
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Oj.ebine Scary Terry i Jalen Brown vec pozvane. Tatumu ponudjen MLE da ne trune dzaba u ku.rvi zelenoj 
sta ovo collison hoce radije bit budala s 30 neg igrat za lal
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Bojim se da nisu dovoljni samo KD i Kyrie u New Yorku da GSW/LAL bandwagon pređe na istok. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo da te napomenem da od kad je NBA liga formirana 1950. mi imamo 17 titula a vi 15.Ona prva titula lakersa je dosla 1949. kad liga jos nije bila formirana.Ako osvojite,stizete nas po profesionalnim titula,ali ne i po NBA titulama.Dovoljna utjeha za mene ako dode KawhiEpidaurus je napisao/la:Oj.ebine Scary Terry i Jalen Brown vec pozvane. Tatumu ponudjen MLE da ne trune dzaba u ku.rvi zelenoj
Nba se racuna od 1980e 
Kad je draftan Magic tad se pocela racunat kosarka, kao vrijeme od smrti Issa a.s. To je to
- BosniaBoston
- Kontakt:
1.Mislis odkad je draftan bird,nastavljas sa omalozavanjem najtrofejnije fransizealemsa je napisao/la:Kad je draftan Magic tad se pocela racunat kosarka, kao vrijeme od smrti Issa a.s. To je to
2.Profesionalna kosarka se racuna od 1946,a nba od 1950.Facts
Hajde nez ozbiljno pitanje,ocekujem takav i odgovor.Nabroj mi 5 igraca sto su uzeli titule a da se nisu udruzivali sa all-star igracima ?NEZALAGANJE je napisao/la:Slazem se i za to.Brokula je napisao/la:Cijela karijera mu je udruživanje da bi se prsten uzeoNEZALAGANJE je napisao/la:
Doduse,ovaj eventualni dolazak Kawhia bi sve to digao na jedan visi nivo pi.ckastog udruzivanja.2 od top 3 igraca u ligi ne znam da su IKAD igrala zajedno.
23
Po toj logiki nemoze biti jordan nikako najbolji nba igrac...BosniaBoston je napisao/la:1.Mislis odkad je draftan bird,nastavljas sa omalozavanjem najtrofejnije fransizealemsa je napisao/la:Kad je draftan Magic tad se pocela racunat kosarka, kao vrijeme od smrti Issa a.s. To je to
2.Profesionalna kosarka se racuna od 1946,a nba od 1950.Facts
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.