NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
Nisam gledao jucer, ali kako Rangersi bolje igraju u gostima, mislim da imaju vise sansi. PP se malo popravio, nadam se da ce stogod zabit u sedmoj....
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: AW: NHL
Nadaj serambo16 je napisao/la:nadam se da će Bruinsi ovo završit večeras

GO HABS GO [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Habsi zasluženo slavili sinoć, vidi se da su bili naloženi i imali više želje, kod nas prva linija zakazala, ne samo sinoć nego kroz čitav PO, Marchand, Krejči, iggy i Looch nisu ništa pokazali, za razliku od Yetieve linije koja je najbolja i jedina radi ono što bi trebala. U odbrani se ipak osjeti nedostatak Seidsa i Kellya, preveliko iskustvo imaju, za razliku od ovih mladića, Miller je to pokazao sinoć sa onom greškom kod prvog gola Habsa.
@Admirovi Ducksi nakon što su ubacili Gibsona na gol (iako je onu 3 tekmu branio Hiller), upisali i 3 uzastopnu pobjedu, odlični Bonino i Vatanen, uz standardnog Teemua i Getza
@Admirovi Ducksi nakon što su ubacili Gibsona na gol (iako je onu 3 tekmu branio Hiller), upisali i 3 uzastopnu pobjedu, odlični Bonino i Vatanen, uz standardnog Teemua i Getza

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Treća i posljednja "meč lopta" protiv Rangersa.Samo da se ne ponove očajne partije u zadnje 2 utakmice.Vrijeme je i za jedan "Crosby show".GO PENS!!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Šteta za ovaj primljen gol, Lundqvist nakon serije odličnih odbrana napravi grešku. Hoće li se Nash konačno pprobuditi 
Edit: Evo PP gola
Richards vraća vodstvo Rangersa

Edit: Evo PP gola

Od 1:3 do pobjede u seriji
Čekaju se Habsi ili Bruinsi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pensi još jednom chokali u PO, ništa novo rekli bi, Bylsmi su dani na klupi odbrojani, moraju mijenjati trenera pod hitno, uz boljeg goalia.
Hawksi rutinski protiv Wilda, kao što sam i rekao, 5 ili 6 tekmi, dok se u Ducksi i Kingsi kolju u Cali. Inače Zapad očekivano kvalitetniji, slično kao i u NBA-u
Hawksi rutinski protiv Wilda, kao što sam i rekao, 5 ili 6 tekmi, dok se u Ducksi i Kingsi kolju u Cali. Inače Zapad očekivano kvalitetniji, slično kao i u NBA-u

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakvi su ovi Pingvini uzasni..imaju nekakve zvijezde?..ma **** su oni od zvijezda..pokazuje kakvi su i da su navikani upravo u plauoffu..za njih je Kane sila.,.ja njega nebi dao za Malkna i Crosbya zajedno u paketu..odnosno d ane pretjerujem ali d anam daju malkina i Crosbiya za Toewsa i Kanera ja bi prestao navijat za Hawkse jer su njih dvojica oblji i produktivni igraci upravo u ovim situaicjama kao sinoc Kane..kakav majstorski gol kako slomi golmana sanse nije imao 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kane najbolji igrač na svijetu salty, iza njega Johnny Toews, pa ostaliSaltCityAttack je napisao/la:kakvi su ovi Pingvini uzasni..imaju nekakve zvijezde?..ma **** su oni od zvijezda..pokazuje kakvi su i da su navikani upravo u plauoffu..za njih je Kane sila.,.ja njega nebi dao za Malkna i Crosbya zajedno u paketu..odnosno d ane pretjerujem ali d anam daju malkina i Crosbiya za Toewsa i Kanera ja bi prestao navijat za Hawkse jer su njih dvojica oblji i produktivni igraci upravo u ovim situaicjama kao sinoc Kane..kakav majstorski gol kako slomi golmana sanse nije imao

Gotovo je, Habsi idu na Rangerse. Stisli su Bruinsi ovaj zadnji period skroz, igralo se kao PP za Boston i onda Boychuk pravi glupost,isključenje i iz tog PP Canadiansi zabijaju za 3:1 i to Chara autogol 
Price je najzaslužniji za ovu pobjedu Montreala

Price je najzaslužniji za ovu pobjedu Montreala

dakle Montreal izbacio Boston
,sada na rangerje.....a u finalu pobjede Chicago
mogu si zamislit,koja je sad ludnica u kanadi

mogu si zamislit,koja je sad ludnica u kanadi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke Habsima, zaslužena i očekivana pobjeda sinoć i prolaz dalje.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da Bog da.Hare_BvB je napisao/la:Habsi.![]()
Da li se Lordov pokal konacno vraca kuci!
Jucer je sve normalno proslo. Porazbili su samo dvije tri vitrine u gradu. Bolje nego ima par godina.
Ludilooo ludiloooo ludilooooooooooo.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Gledat čemo ga u živo opet na Jesenicama u rukama AK11!Hare_BvB je napisao/la:Habsi.![]()
Da li se Lordov pokal konacno vraca kuci!

http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://video.kings.nhl.com/videocenter/ ... ?id=618046" onclick="window.open(this.href);return false;
GO KINGS, GO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.