NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Jedno pitanje jeli ona velika natkrivena tribina zapad ili istok
Re: Re: NK Čelik Zenica
Odlican igrac za ove lige i 1 LF, radilica na terenu i valjo bi nam pravo na proljece ali pitanje je da li ga mozemo dovesti i da li bi on pristao.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kad smo mogli Vardu vratiti poslije odlicne sezone u Travniku, mozemo i Mehica, samo je pitanje volje i ambicija.
Mada vezni red bez Zune i dalje izgleda odlicno, Smajic, Salkic i Vardo je beton za ove lige. Nama treba upgrade na bekovima i krilima. Sivac je jedini koji valja tu. Mozda jos istrpiti novog lijevog beka. Sehic i Durmis nisu za prvog tima bez obzira na trenutne ambicije. Znaci na proljece traziti krilo i desnog beka. Mahmut i Kolic mogu iznjeti ovu sezonu u napadu. Mislim da bi uz 2, 3 solidna igraca mogli uzeti prvo mjesto, pa sta bude na ljeto.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zapadkraljlavova je napisao/la: ↑06 nov 2021, 12:02Jedno pitanje jeli ona velika natkrivena tribina zapad ili istok

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Da se hoce i ovi privrednici van ugostiteljstva ukljuciti itekako su jaki, tipa Tola, Fuel Boss, Pero, Elektrovar, Glovis, Agroekonomik,Čengiz, Euroasfalt, Ekro, Fis, Hass itd itd i ta grana privrede...pa barem ako nista onda kao 12 igrač kao ugostiteljstvo
Ima osjecaj da navedeni cekaju momenat ulaska i visi rangavenija je napisao/la: ↑06 nov 2021, 13:16Da se hoce i ovi privrednici van ugostiteljstva ukljuciti itekako su jaki, tipa Tola, Fuel Boss, Pero, Elektrovar, Glovis, Agroekonomik,Čengiz, Euroasfalt, Ekro, Fis, Hass itd itd i ta grana privrede...pa barem ako nista onda kao 12 igrač kao ugostiteljstvo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Podera Bosna Borca au. Pravi derbi kao nekada će biti sljedeće sedmice na kembridzu 
Koliko imamo 12tih igrača ukupno? Jer na stranici kluba su samo pravna lica.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
1 Stupčanica 30 bodova i utakmica manje
2 Bosna 29 bodova
3 Unis 26 bodova
Prve tri ekipe trenutno..
Nadam se da su nasi svjesni da nema mjesta jos jednom kiksu.
2 Bosna 29 bodova
3 Unis 26 bodova
Prve tri ekipe trenutno..
Nadam se da su nasi svjesni da nema mjesta jos jednom kiksu.
Ispocetka smo mogli pratiti, ali sad je nemoguce sa nase strane to ispratiti. Ima ih dosta, a ima ih koji su obnovili ucesce, a vjerujem i koji nisu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Gotovo svi, ako ne i svi 12. igraci obnavljaju svoje ucesce kako zavrsavaju svoje mjesecne uplate, kao i oni koji su uplatili svoje iznose odjednom. Jos gotovo svaki dan imamo nove, tako da ce mo ovu rundu imati sigurno vise ucesnika akcije.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Mi imamo samo dvije pobjede u gostima, Krivaja na početku i Rudar B. Slabi smo na strani, treba to popravljati!
Momci imaju samo jedan poraz i to kod kuce od Stupcanice. Nas su nerijeseni rezultati kostali boljeg plasmana, Ipak, bilo kako bilo, ovo je sasvim zadovoljavajuce. Sad zasadlimvolikce1945 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:17Mi imamo samo dvije pobjede u gostima, Krivaja na početku i Rudar B. Slabi smo na strani, treba to popravljati!

Uz totalnu dominaciju u sve i jednoj utakmici do sadphillies je napisao/la: ↑06 nov 2021, 22:26Momci imaju samo jedan poraz i to kod kuce od Stupcanice. Nas su nerijeseni rezultati kostali boljeg plasmana, Ipak, bilo kako bilo, ovo je sasvim zadovoljavajuce. Sad zasadlimvolikce1945 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:17Mi imamo samo dvije pobjede u gostima, Krivaja na početku i Rudar B. Slabi smo na strani, treba to popravljati!![]()
Jedina nasa dva kiksa su poraz od Stupcanice i remi protiv Usore. To da nismo ukakili, bili bi vjerovatno prvi na polusezoni. Ovako moramo uzeti 9 bodova do kraja i nadati se da ce se Stupcanica jos negdje okliznuti. Onda bi bili na drugom mjestu uz minus od 3 do 5 bodova, sto je nadoknadivo na proljece. Svakako vidjet cemo, ima tu jos puno da se igra. Korak po korak. Idemo dobiti Kolinu danas 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mislim da je pun pogodak što je Popović OUT. Mali Davud Arnautović fizički liči na igrača, ima visinu i brzinu. Vidjet ćemo do kraja sezone hoće li opravdati moja očekivanja 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 17 gostiju.