Preimenovati u Hopium
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Potencijalni selektori
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Vazda se prica o strancima, i cinjenica je da su neuporedivo strucniji od ovih nasih jugosaurusa, ali ja zaista nisam siguran kako bi se neki stranac snasao kod nas. Zamisli ovaj Riera dodje na okupljanje, a tamo; Vico i Miske pustaju Baju Malog Knindzu, Dzeko i Midhat sastavljaju ekipu, Miralem raspuhuje sisu, Salem Prolic kunja u cosku, Sinan Sinanovic trazi izjavu o atmosferi u ekipi, Spahic samara nekog zastitara, Husara nudi pet milja da se pozove Mesanovic i mase utokom... bas moras biti zesci mangup da sve tu uklopis kako treba, nije dovoljno samo znanje.
1921
zato bi onaj "kazem ja" valjao i nista od toga navedenog ne bi bilo moguce, ali dzaba, nece covjek.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 jul 2023, 13:57Vazda se prica o strancima, i cinjenica je da su neuporedivo strucniji od ovih nasih jugosaurusa, ali ja zaista nisam siguran kako bi se neki stranac snasao kod nas. Zamisli ovaj Riera dodje na okupljanje, a tamo; Vico i Miske pustaju Baju Malog Knindzu, Dzeko i Midhat sastavljaju ekipu, Miralem raspuhuje sisu, Salem Prolic kunja u cosku, Sinan Sinanovic trazi izjavu o atmosferi u ekipi, Spahic samara nekog zastitara, Husara nudi pet milja da se pozove Mesanovic i mase utokom... bas moras biti zesci mangup da sve tu uklopis kako treba, nije dovoljno samo znanje.
@igrajlopte 🐦
Tako ce ovi svi jedan po jedan otpadati i ostat ce nam neki kloc ko Hadzibegic...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ima strucnjak Bazdarevic, ako sva ova imena propadnu, ceka ko zapeta puska poziv za drugi mandat
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo čekam da Hadžibegić opet uleti u kombinacije
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Gdje onaj rodjak sto rece 95% zavrsena prica....hahaha
Ševčenko..sad kad nam Rusi ruknu onaj Iranski dron ,a Zelenski dođe u Sarajvo....saš vidt cijerkusa..
I eto nam Vahe za selektora
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Baš su otegli!!!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Joj selektora ce izabrati 15 dana prije utakmica. De ga makar izaberite na vrijeme, nek covjek ima vremena da se spremi. Dzaba i Guardiola, kad su u savezu amateri. Kod nas u 5 dana se izmijeni u medijima jedno 15 novih selektora
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj put cak i mali broj kombinacija i licitiranja imena. Sportske bale sa Halilhodzicem, malo se pisalo na pocetku oko Bilica i eto jucer Andriy
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Malo je čudno što Vaha prebacuje lopticu, te nema kad, ima drugog posla, s djecom je, neće komentarisati, a obično je prije **** u startu i rekao NE.
Opet ponavljam, ako je istina, da biramo između tih kandidata koji se spominju po medijima Riera, Akrapović, Halilhodžić, Selimbegović ili Petković, ja mislim da nećemo biti na gubitku, koji god da bude izabran.
Opet ponavljam, ako je istina, da biramo između tih kandidata koji se spominju po medijima Riera, Akrapović, Halilhodžić, Selimbegović ili Petković, ja mislim da nećemo biti na gubitku, koji god da bude izabran.
Brko iz druge galaksije!
Vaha da radi za 20k € mjesečno? Sramota brate za profesiju.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
A yebem ga onda gladna. Ako se iko nakupio para, to je onda on. Nece za dzaba raditi sigurno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još uvijek za Vahom balimo?
Ljudi kao da su na horsu, nikako da malo popuste, ostave to iza sebe, uvijek se vracaju po još.
Ljudi kao da su na horsu, nikako da malo popuste, ostave to iza sebe, uvijek se vracaju po još.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 10 jul 2023, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Je li Muslic nas odbio?
Ako jeste onda bolje Selimbegovic uz kojeg jaceg pomocnika, dzaba trose vrijeme.
Ako jeste onda bolje Selimbegovic uz kojeg jaceg pomocnika, dzaba trose vrijeme.
Daj Gattusa nek krv pisaju 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Provjereno..pregovaraju sa Hadžibegićem...Rukfaš spreman da se uhvati u koštac sa problemima koje mu je ostavio njegov prethodnik..saš vidjet..