To jeste i ja sam ih Basica prizivaofanatik19 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 10:49Ma nije poenta koji je bolji nego navodim cinjenicu da nisam jedini ko je prizivao Basica i govorio kako zasluzuje bit dio reprezentacije kad je momak 2 puta u mladoj reprezentaciji bio najbolji igrac. Sa ovim transferom Tahirovic sada vise nije na vecem nivou od njega kada je u pitanju kvalitet lige dok klub bez dileme jeste.NoDi80 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 10:32Meni bolji Tahirovic od Basica
Basic izgleda agresivnije i snalazljivije na malom prostoru, medjutim Taha ima neke poteze vanserijske
Nadam se da ce igrati u Brondby
Uostalom 21 godinu ima vec bio u Romi, Ajaxu, evo sad i Brondby daleko vece scene nego Ruska liga
Dobro je i Basic je mlad 22 godine i nadam se da ce on otici iz Rusije vrijeme mu je
Generalno to je pitanje ukusa kada govoris izmedju 2 igraca ko je bolji. Nisam ih poredio nego samo hocu dokazat da je Ivan grijao klupu Benjaminu dok ovaj ne igra u klubu nikako i da je svoje minute u reprezentaciji Basic odradio na skroz korektan nacin.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Benjamin Tahirović
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma Tahirovic ima ogroman talenat samo mu treba utakmica u nogama, strasan pregled i pas igra
-
- Kontakt:
Meni je kod njega primarni problem sto nije agresivan i duel igra, uvjek kasni, nikako ne ulazi u duele nego pasivno samo ceka. A rekao bih da mu je kvalitet pregled igre i tehnika za poziciju koju igra.
To je to. Igra bez lopte je glavni razlog zbog kojeg mu karijera ide silaznom putanjom a tehnicke karakteristike niko ne osporava. Vidjelo se i na debiju protiv Islanda kada je još uvijek bio juniorski igrač da je profil veznjaka koji ima loptu u malom prstu.Hansestadt je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:16Meni je kod njega primarni problem sto nije agresivan i duel igra, uvjek kasni, nikako ne ulazi u duele nego pasivno samo ceka. A rekao bih da mu je kvalitet pregled igre i tehnika za poziciju koju igra.
Duel igra, agresivnost, pozicioniranja i reakcija na izgubljenu loptu je ono sto mora popravljat ako misli sebi dobro.
4 miliona eura
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jbg mi smo mala reprezentacija, konkurencija u veznom redu je nikakva i usudim se reci da si smijemo dopustiti da guramo nekog mladog igraca kad mu karijera krene silaznom putanjom u smislu da ga forsiramo da igra. Pogotovo ako se radi o deficitarnim pozicijama.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 feb 2025, 07:41nikome normalnom ne smeta tahirovic licno nego sto barbarez nema ista arsine za sve igrace, ne mozes ici okolo i pricati na sva zvona da ne moze i nece dobit poziv onaj koji ne igra u klubu i onda njega stalno zvati, nije posteno prema ostalim momcima..
Mene je vise zabrinjavalo sto mi se cinilo da na pocetku Lige Nacija Barbarez ne da ga je gurao zbog transfera nego stvarno mislim da je ocekivao kvalitetnu igru i da je bolja opcija od svih drugih sto je totalni promasaj.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Pa upravo to mu je Murinho prigovarao dok je bio u Romi. Isti problemi su sputavali Pjanića u karijeri.Hansestadt je napisao/la: ↑04 feb 2025, 12:16Meni je kod njega primarni problem sto nije agresivan i duel igra, uvjek kasni, nikako ne ulazi u duele nego pasivno samo ceka. A rekao bih da mu je kvalitet pregled igre i tehnika za poziciju koju igra.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- Beduin
- Kontakt:
Reset karijere definitivno, ide ispocetka sad. Samo sto ovaj put treba fantasticno odigrati da ponovo skrene paznju i ostvari solidan transfer.
Definitivno za naredna okupljanja ga ne zvati. Neka mu bude opomena i pocne jace trenirati i boriti se. Dosta vise na CV poziv i pricu o talentu.
Definitivno za naredna okupljanja ga ne zvati. Neka mu bude opomena i pocne jace trenirati i boriti se. Dosta vise na CV poziv i pricu o talentu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ime kluba Tahiroviću više ne garantuje poziv. Sad treba igrati standardno i biti važan faktor u Brondbyiju, da bi bio u ozbiljnim kombinacijama reprezentacije
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kokos de smanji dozivljaje
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Evo šta Wesley Snejider kaže o Bendži:
On je tehnički vješt šestorka sa vražji dobrim pregledom. On ne preuzima rizik, već tip koji stvara ravnotežu u timu i čini svoje saigrače boljim. Takođe je dobar u vazduhu.
- On je dobar u odbrani. Poslušan je, a onda je miran na lopti i bez nje agresivan.
- On je savršen profesionalni igrač. Nikada se nije žalio i nikada nije bilo negativnih priča o njemu u štampi.
U Ajaxu, Brøndbyjev novi vezni igrač je uvijek igrao u defanzivnom veznom redu uprkos svojim dobrim tehničkim kvalitetima.
- Previše je tehnički vješt da bi ga "samo" smatrali klasičnom šestorkom, ali nije dovoljno kreativan da bi mogao igrati kao broj osam.
- Ima tendenciju da nestane iz igre ako mu to ne ide. Kao da je uhvaćen u preniskoj brzini. Njegovi dodaci su dobri, ali previše ih ide u stranu ili unazad, kaže Snijders o razlogu zašto je Tahirović na kraju izvagao i utvrdio da je previše lagan.
Međutim, postoji i razlika u zahtjevima za igrače u Diviziji časti i Super ligi. Stoga i navijači Brøndbyja mogu sebi dozvoliti da vjeruju da će Vestegnen biti mjesto gdje Bosanac konačno ostvaruje svoj veliki proboj.
- Mislim da će se dobro uklopiti u Superligu. Koliko sam vidio, malo je manje tehnički, a malo više fizički i direktnije. Bolje će mu pristajati od tehničkog i posedovanja lopte Holandije, a posebno Ajaxa.
On je tehnički vješt šestorka sa vražji dobrim pregledom. On ne preuzima rizik, već tip koji stvara ravnotežu u timu i čini svoje saigrače boljim. Takođe je dobar u vazduhu.
- On je dobar u odbrani. Poslušan je, a onda je miran na lopti i bez nje agresivan.
- On je savršen profesionalni igrač. Nikada se nije žalio i nikada nije bilo negativnih priča o njemu u štampi.
U Ajaxu, Brøndbyjev novi vezni igrač je uvijek igrao u defanzivnom veznom redu uprkos svojim dobrim tehničkim kvalitetima.
- Previše je tehnički vješt da bi ga "samo" smatrali klasičnom šestorkom, ali nije dovoljno kreativan da bi mogao igrati kao broj osam.
- Ima tendenciju da nestane iz igre ako mu to ne ide. Kao da je uhvaćen u preniskoj brzini. Njegovi dodaci su dobri, ali previše ih ide u stranu ili unazad, kaže Snijders o razlogu zašto je Tahirović na kraju izvagao i utvrdio da je previše lagan.
Međutim, postoji i razlika u zahtjevima za igrače u Diviziji časti i Super ligi. Stoga i navijači Brøndbyja mogu sebi dozvoliti da vjeruju da će Vestegnen biti mjesto gdje Bosanac konačno ostvaruje svoj veliki proboj.
- Mislim da će se dobro uklopiti u Superligu. Koliko sam vidio, malo je manje tehnički, a malo više fizički i direktnije. Bolje će mu pristajati od tehničkog i posedovanja lopte Holandije, a posebno Ajaxa.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Brighton kupio 19godisnjeg Bischoffa iz Brondbya koji ce im se pridruziti na ljeto.. dakle njegovo je da radi, igra dobro samim time se ustali u prvoj postavi a transfer ce doci onda veoma logicnim slijedom dogadjaja jer je liga veoma pracena.
Kralju njemu je upitno ima li kvalitet i za Brondby.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 feb 2025, 16:17Brighton kupio 19godisnjeg Bischoffa iz Brondbya koji ce im se pridruziti na ljeto.. dakle njegovo je da radi, igra dobro samim time se ustali u prvoj postavi a transfer ce doci onda veoma logicnim slijedom dogadjaja jer je liga veoma pracena.
U zivotu nije uvezao 5 dobrih meceva.
Odlicna prilika da to ucini u ovom klubu ali jako sam skeptican.
Odlicna prilika da to ucini u ovom klubu ali jako sam skeptican.
Ko dodze u dansku superligu taj ce tesko izvuci sta bolje.
Slabo iko ode dalje u bolji klub…
Slabo iko ode dalje u bolji klub…
Bröndby jeden nivo s Holstenom, Kölnom ili St.Pauli. Sasvim OK Klub
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Prije da je nivo Zrinjskog.
Igraju prekosutra protiv Rosenborga. Možda bude i njegov debi.
Mmmmh po TMu 56,3 miljuna € a Zrinjski 9,25 miljuna €
Köln 60, Pauli 54 , Kiel 40
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.