Da, i taj momak je bio odsutan sa terena 10 dana za razliku od Dudua, Remsija i ostalih... koji su lezali po godinu dana u bolnici.Faraon iz Visokog je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Treba reci da je Rojita sa lakocom prosla mesare Hrvatetrebalo je biti jedno 0-7 a povrijedise Domingueza
a ovo poredjenje Primere i premierShita nema smisla vise
jedni vole mesarsku ligu jedni kombinatorike lijepe poteze i slicno medju kojima sam i ja
![]()
La Liga Rule
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Portillo mislim da se on htio nadovezati samo na ono "mesare" Hrvate
- Nail for Real
- Kontakt:
Pajo, izdominiraste li crnogorce
Sorry za OFF!
Sorry za OFF!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
mi smo bar dobili

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
uz malo srece mogo je zavrsit kao i ramsey i dudu,nedo BogPortillo je napisao/la:Da, i taj momak je bio odsutan sa terena 10 dana za razliku od Dudua, Remsija i ostalih... koji su lezali po godinu dana u bolnici.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Nail for Real
- Kontakt:
vrlo kontradiktorna recenicaFaraon iz Visokog je napisao/la:uz malo srece mogo je zavrsit kao i ramsey i dudu,nedo BogPortillo je napisao/la:Da, i taj momak je bio odsutan sa terena 10 dana za razliku od Dudua, Remsija i ostalih... koji su lezali po godinu dana u bolnici.
prvo kazes uz malo srece, a onda nedo Bog
Ali svejedno, ne mozes porediti grube igrace iz Spanije i mesare iz Engleske.
@Nail ovo što je Ujfalusi uradio je isto što je uradio onaj Taylor i De Jong, samo što je Messi, hvala Bogu, ima sreću tu pa nije slomio ništa... Opet, hvala Bogu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovo se u Spaniji ne vidja cesto...dok u Engleskoj je ova redovna pojava. Pa ove vase izlomise...
Hahahaha nidje veze, start Ujfe je bio jedan obican start koji se desava cesto u svakoj ligi a da to izgleda priblizno tako kao na slici Lessi bi pauziro godinu a ne 10 dana, btw. da je umjesto Messija bio Diego Castro lupam iz Sportinga o tome se uopce nebi ni pricalo. I kako ovo moze biti isto ono sto su De Jong, Tejlor i ostali uradili... kada je Lessi zbog posljedica djelovanja Ujfe lezao 10 dana a ovi u reziji sa De Jongom (...) godinu?!GunnerS je napisao/la:@Nail ovo što je Ujfalusi uradio je isto što je uradio onaj Taylor i De Jong, samo što je Messi, hvala Bogu, ima sreću tu pa nije slomio ništa... Opet, hvala Bogu...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Imao je nevjerovatnu srecu,nevjerovatnu.Portillo je napisao/la:Hahahaha nidje veze, start Ujfe je bio jedan obican start koji se desava cesto u svakoj ligi a da to izgleda priblizno tako kao na slici Lessi bi pauziro godinu a ne 10 dana, btw. da je umjesto Messija bio Diego Castro lupam iz Sportinga o tome se uopce nebi ni pricalo. I kako ovo moze biti isto ono sto su De Jong, Tejlor i ostali uradili... kada je Lessi zbog posljedica djelovanja Ujfe lezao 10 dana a ovi u reziji sa De Jongom (...) godinu?!GunnerS je napisao/la:@Nail ovo što je Ujfalusi uradio je isto što je uradio onaj Taylor i De Jong, samo što je Messi, hvala Bogu, ima sreću tu pa nije slomio ništa... Opet, hvala Bogu...
You'll never walk alone.
Portillo, ja nemogu govoriti kako je to bilo uživo, ni sa od jedne ovih slika, al pogledaj nogu Messia i pogledaj nogu Dudu-a i vidjet ćeš da, osim što kod Dudu-a je odmah pukla a kod Messi-a nije, nema neke razlike velike... Čak šta više, meni gore izgleda ova Messi-eva al et, krajnji rezultat je skroz drugačiji...
Crna gora je velesilavolimliverpool je napisao/la:A i vi ste odigrali za desetku?![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovaj vikend je nastavak Primere:
Subota,16.10.
Atletico Madrid - Getafe 18:00h
Barcelona - Valencia 20:00h
Malaga - Real Madrid
Nedjelja,17.10.
Racing Santander - Almeria 17:00h
Deportivo La Coruna - Osasuna 17:00h
Levante - Real Sociedad 17:00h
Mallorca - Espanyol 17:00h
Athletic Bilbao - Real Zaragoza 19:00h
Sporting Gijon - Sevilla 21:00h
Ponedjeljak,18.10.
Hercules - Villareal 21:00
Subota,16.10.
Atletico Madrid - Getafe 18:00h
Barcelona - Valencia 20:00h
Malaga - Real Madrid
Nedjelja,17.10.
Racing Santander - Almeria 17:00h
Deportivo La Coruna - Osasuna 17:00h
Levante - Real Sociedad 17:00h
Mallorca - Espanyol 17:00h
Athletic Bilbao - Real Zaragoza 19:00h
Sporting Gijon - Sevilla 21:00h
Ponedjeljak,18.10.
Hercules - Villareal 21:00
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
c c c, Španija i Englesku smatrate svojima ?!juznjak> je napisao/la:Crna gora je velesilavolimliverpool je napisao/la:A i vi ste odigrali za desetku?![]()
Skoti nisu 2-3 x presli centra al opet 3 od 3 i 9 bodova
Yebote, pa sta ako jos i Llorente prede u Barcu onda ce samo igraci iz Katalonie davat golove za crvenu furiju
Visca el Barca y Visca Catalunya!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hahhahahahhhahaahha ja isfura. Od kad je to Llorente Katalonac?sajo10 je napisao/la:Yebote, pa sta ako jos i Llorente prede u Barcu onda ce samo igraci iz Katalonie davat golove za crvenu furiju![]()
I naravno nece u Barcu nego u Madrid.
- Nail for Real
- Kontakt:
Xavi ne igra protiv Valencie. Bise veselo
Llorente je vec Realov igrac, samo se to jos ne zna
Llorente je vec Realov igrac, samo se to jos ne zna
Ne znam bil radije X ili pobjedu Valencie xD
Ma bolje golub u ruci nego Lessi na grani, X - sto je sigurno sigurno je.
Al' bas imam neki osjecaj da ce Valencia izdrzat do samog kraja, Barca ima prekratku klupu, ne igra im kljucni igrac a plana B nemaju, a plan A im je procitan. Ne znam, vidjecemo.
Ma bolje golub u ruci nego Lessi na grani, X - sto je sigurno sigurno je.
Al' bas imam neki osjecaj da ce Valencia izdrzat do samog kraja, Barca ima prekratku klupu, ne igra im kljucni igrac a plana B nemaju, a plan A im je procitan. Ne znam, vidjecemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.