pabizo je napisao/la:fuj zlobnikuEdinTM87 je napisao/la:Sta ba dirate Olimpicku ?!
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- blueman-TM87
- Kontakt:
FK OlimpiC????
Valjda ce mi neko ovo objasniti ili ja veze nemam o zivotu. Od danas se klub sa otoke zove OlimpiC (trece slovo abecede) ili ovo K kao Klub nigdje veze.
Nemam namjeru nikoga vrijeđati ali
Valjda ce mi neko ovo objasniti ili ja veze nemam o zivotu. Od danas se klub sa otoke zove OlimpiC (trece slovo abecede) ili ovo K kao Klub nigdje veze.
Nemam namjeru nikoga vrijeđati ali
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Jako mi je drago sto sam ti jako smijesan sto sam to napisaopabizo je napisao/la:jako si smjesan kada si ovo napisao.guber_90 je napisao/la:Jel u Sarajevu postoji iko da navija za taj klub (naravno da nije rodbina igraca, direktora itd.).
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Ja sam blizu Otoke, pa planiram kupiti godišnju kartu i biti vjeran navijač Olimpicaguber_90 je napisao/la:Jako mi je drago sto sam ti jako smijesan sto sam to napisaopabizo je napisao/la:jako si smjesan kada si ovo napisao.guber_90 je napisao/la:Jel u Sarajevu postoji iko da navija za taj klub (naravno da nije rodbina igraca, direktora itd.).
, nisam ja uopste htio smijesan da ispadnem nego me zanima da li pokraj tako velika dva kluba u vasem gradu (Zeljo i Sarajevo) neko navija za tako mali klub (bez uvrede, al jako mlad klub i ne toliko poznat).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
O evo jednog vjernog navijaca, da vas pitam dva pitanja, prije ste bili vuKovi, a jestel sada vuCovi i sta mislite da li cete lakse sada u Europu kada imate novo moderno imeMinistaR je napisao/la: Ja sam blizu Otoke, pa planiram kupiti godišnju kartu i biti vjeran navijač Olimpica
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Jeste mali klub ali je atmosfera jako pozitivna a nadam se da polako raste i od malog kluba da postane klub za postovanje.Naravno da velika vecina navija za Željo i Sarajevo i to je po meni normalno jer su to klubovi sa dugom tradicijom i dobrim rezultatima i ja im zelim sve najbolje ali eto ima i nas koji volimo OLIMPICguber_90 je napisao/la:Jako mi je drago sto sam ti jako smijesan sto sam to napisaopabizo je napisao/la:jako si smjesan kada si ovo napisao.guber_90 je napisao/la:Jel u Sarajevu postoji iko da navija za taj klub (naravno da nije rodbina igraca, direktora itd.).
, nisam ja uopste htio smijesan da ispadnem nego me zanima da li pokraj tako velika dva kluba u vasem gradu (Zeljo i Sarajevo) neko navija za tako mali klub (bez uvrede, al jako mlad klub i ne toliko poznat).
Sta ti bolan ovo znaci,da mi malo bolje objasnis da mogu skontati HvalaSeyo_TM je napisao/la:herbion, narucite snajper za likvidaciju pabizaili ga odvedi na kamenice
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kolko si puta bio na olimpiCovim utakmicama kad ga volis toliko ?
Jedan je Nijaz Gracic jedan jedini,,,,,,,Samo F.K.S !! je napisao/la:Kolko si puta bio na olimpiCovim utakmicama kad ga volis toliko ?
- Larry David
- Kontakt:
Gracic zvani ubleha.
Neka nama ubleha a vama giganata 
- Megamon
- Kontakt:
Pa kad ste vec htjeli ovu englesku verziju olimpiC onda ste trebali promjeniti u OlympiC
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nema to veze sa engleskom verzijom imena, nego samo sa porezom, novo ime nova firma staroj ostaju dugovanja za porez itd., samo ih sad treba istjerati u najnižu ligu jer je ovo novi klub i ne može baštiniti rezultate Olimpika, ali takav nam je savez da može sveMegamon je napisao/la:Pa kad ste vec htjeli ovu englesku verziju olimpiC onda ste trebali promjeniti u OlympiC
Giganti mi krademo,pljackamo,otimamo,varamo ovu drzavu,sve svojim parama vama ne osta nista,.Zelja da idemo u nizi rang bar ove sezone nece bit ostvarena,Zvijezdu deremo kao seosku mladu sta cemo kada smo mnogo jaki.Mi smo osvjezenje ove lige a vama ne preostaje nego da gledate jedan mali klub iz glavnog grada kako se dize i raste a potpuno si nemocam jer ti si slabija karika kojoj cemo veoma brzo reci Zbogom.
Promjena u slovu je trebala biti jos prosle godine jer je klub promijenio statut,pravilnik,UO sa slovom C a nenamjerna greska knjigovodje ili nekog ko je vec to radio a stvari se ne mjenjaju niti pravno lice se ukida.Svidja mi se kako razmisljate ovo u vezi poreza.
Promjena u slovu je trebala biti jos prosle godine jer je klub promijenio statut,pravilnik,UO sa slovom C a nenamjerna greska knjigovodje ili nekog ko je vec to radio a stvari se ne mjenjaju niti pravno lice se ukida.Svidja mi se kako razmisljate ovo u vezi poreza.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Htio si možda da ispadneš pametan ali nisi uspio.Proces koji se zove preregistracija ne može eliminisati dugovanja kluba, samo se mijenja ime i sva dugovanja/potraživanja ostaju na tom pravnom licu!seven je napisao/la:nema to veze sa engleskom verzijom imena, nego samo sa porezom, novo ime nova firma staroj ostaju dugovanja za porez itd., samo ih sad treba istjerati u najnižu ligu jer je ovo novi klub i ne može baštiniti rezultate Olimpika, ali takav nam je savez da može sveMegamon je napisao/la:Pa kad ste vec htjeli ovu englesku verziju olimpiC onda ste trebali promjeniti u OlympiC
Samo mi nije jasno da li sada da izgovaramo Olimpik ili Olimpic ?
Željo - My first love!!!
smEsno moj pabizo smEsno
Zadnja izmjena: hordas'87, dana/u 09 apr 2011, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jos niste promjenili naziv teme 
BRAVO OLIMPICU!!!!!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
S obzirom da se radi o jos malom klubu kaze se bravo olimpicicugavran je napisao/la:BRAVO OLIMPICU!!!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.