Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
B sastav nemoze "parirati" sa Belgijom. 

joj koje se gluposti ovdje lupaju....cuj b sastav da parira belgiji...da bog sacuva...ako salihovic neigra onda staviti pjanica na lijevu,damjanovica i rahimica kao 2 korektora,bajramovica na desnog veznog i misketa kao poluspica...pozada jedino logicno mi zvuci da jahic igra lijevo,pandza desno,radeljic i nadarevic u centru odbrane,,,spahic nema kluba ,van takmicarske forme je i nebi trebao igrat...
Bajramovic nemoze sastaviti ni dvadeset minuta.Covijek nije godinu i po dana igrao
Pjanic i lijeva strana
Navede ove kloceve iz odbrane koji su takmicarskoj formi ali koja fajda u toj su formi i igraci iz posusja trebalo je njih pozvati a jos igraju a ne ko spahic:lol:
Ti haman gori nego ovaj sa B postavom.
Kad nas po usima Belgijanci tresnu pola vas se nece heftu dana javljati

Pjanic i lijeva strana

Navede ove kloceve iz odbrane koji su takmicarskoj formi ali koja fajda u toj su formi i igraci iz posusja trebalo je njih pozvati a jos igraju a ne ko spahic:lol:
Ti haman gori nego ovaj sa B postavom.
Kad nas po usima Belgijanci tresnu pola vas se nece heftu dana javljati

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim vec kad dolazite ja licno sam siguran da ce bit karti da se kupi nacrno sad koliko ce ko trazit nemam pojma ali i oni koji dodju i nema karti da se kupi ima pored stadiona (100m od stadiona) U hali Direktno prenos i muzika ,Enes Begovic .Mirso Cormaga i verovatno Selma Bajrami tako da nece niko ostat na ulicukeno_freiburg je napisao/la:Kolika je mogucnost da ce se moci gore kupiti karta??? Jer mi imamo 6 karata i fali nam jos 3 jer nas ide 9 da li ce biti gore karata jer je mal stadion??

Samo pomislite kakva ce atmosfera biti u Genku u gradu po ulicamo jer je Genk mali grad (70.000)stanovnika
Bice nezaboravljeno
- rob do bagro
- Kontakt:
jesmo mi stvarno baksuzni sto se tice povreda to se nama uvjek desava,ja stvarno
ne znam kako ce mo bez salihovica,vede,rahimica,hasagica pobjedit belgiju daj boze
i da bod izvucemo

ne znam kako ce mo bez salihovica,vede,rahimica,hasagica pobjedit belgiju daj boze
i da bod izvucemo

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sa salihovicem smo imali nekakve sanse da damo gol vise, cini mi se da su nam sada sanse za pobjedu minimalne. uostalom tko smo mi da izigravamo favorita protiv belgije na njihovome terenu, pa ni bolje ekipe od bih to ne mogu
jeste vi svi zapeli 3-4 gola belgijancima ovo ono sad kukakte....sta nek odigraju borbeno i kako treba pa izgube izgube boze dragi zivot ide dalje....izgubili od srbije u beogradu od danaca na kosevu....pa eto opet smo zivi
Svaka čast daidža na ovom komentaru, najbitnije je da se oni bore i da izgaraju na terenu, da to naši navijaći osjete, pa bože moj izgubili, izgubili , život ide dalje. Bitno je ostaviti srce na terenu ko god da igrao......
Možemo se mi ovdje danima prepucavati, ono što je Čiro zamislio, njegova je zadnja, i ono što igraći imaju u glavi i u nogama to će odlučiti utakmicu. Sve ostalo je igra sudbine i viših sila ( sjetite se sudije Beneta /Španija-BiH/).
Uz podršku naših navijaća, uz borbenost i zalaganje, mora doći i rezultat.....

Možemo se mi ovdje danima prepucavati, ono što je Čiro zamislio, njegova je zadnja, i ono što igraći imaju u glavi i u nogama to će odlučiti utakmicu. Sve ostalo je igra sudbine i viših sila ( sjetite se sudije Beneta /Španija-BiH/).
Uz podršku naših navijaća, uz borbenost i zalaganje, mora doći i rezultat.....

SAMO ŽELJO
ma normalno ba nek igraju samo srcem i niko im nece zamjeriti a ako su belgijanci bolja ekipa sta se tu moze izgubi i sta ............sve je to igra(al se nadam da ce nasi dobiti) jbg ko voli ovu repku samo se i nada pobjedi 

- Principatus
- Kontakt:
Absolutno tako daidza. Nasi ce dati pri ovoj igri sve od sebe a to je najglavnije. Na kraju lopta ostaje okrugla. A blago se Belgijancima kad se budu u svom stadionu osjecali kao u Bosni.
Salihovic ce faliti u centru, ali ja se nadam da ce Stilic igrati od pocetka. Ko god da je pratio njegove zadnje igre, gdje je covjek bio motor svog tima, moze sebi zamisliti sta on zajedno sa Misimovicem, koji je upravo u top formi, moze da uradi od igre.
Ovaj gol se moze gledati 100 puta.
Salihovic ce faliti u centru, ali ja se nadam da ce Stilic igrati od pocetka. Ko god da je pratio njegove zadnje igre, gdje je covjek bio motor svog tima, moze sebi zamisliti sta on zajedno sa Misimovicem, koji je upravo u top formi, moze da uradi od igre.
Ovaj gol se moze gledati 100 puta.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako ne uzmemo od Belgije u ove dvije utakmice minimalno 3 poena zaista nemoj nikad da iko vise ikada spominje i dovodi u vezu reprezentaciju BIH sa nekim vecim prvenstvom jer to onda nema veze sa zivotom...Kakvo ba prvenstvo ako se ne moze dobiti Belgija..Onda zivimo samo u nekim iluzijama i glupostima..I realno sta ces na nekom prvenstvu ako ne mozes da dobijes Belgiju???
Pobijedjujemo 2-1 ili 5-4 ili 6-5 u Belgiji i u Zenici ce biti 1-1
Pobijedjujemo 2-1 ili 5-4 ili 6-5 u Belgiji i u Zenici ce biti 1-1
KAVEZ!!!!!!!Malik Barucija je napisao/la:he za koju si stranu uzeo?west ham je napisao/la:Nije namjera da provociram nego sam samo sretan!!!west ham je napisao/la:Kupio sam kartu![]()
![]()
bgm tesko protiv Belgijr..al jedino borbom nesto mozemo...a za ove povrede..hmmmm..mozda nece da igraju radi saveza ili selektora pa glume povrede pojedini igraci...
- Principatus
- Kontakt:
Pa time nemogu ni da igraju u svojim klubovima i ovi im to dozvoljavaju? Ne ne. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije ovo prvi put da se nalazimo u ovakvoj situaciji. Mislim da mozemo izvuci dobar rezultat u Genku i to bi bio i remi. 

-
- Kontakt:
malo smo desetkovani i slihovic kaze da ga iz hoff-a nece pustit ibisevic je davno otpisan a hasagic ne brrani pa daj boze nisam protiv
SAMO JE JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!
Protiv Slovenije nisu igrali : Hasagic, Spahic, Nadarevic, Radeljic, Pjanic, Rahimic i Vladavic pa smo ipak dosli do pobjede. Naravno, Belgija je bolja od Slovenija ali ipak se treba nadati do kraja.
Po meni nije lose sto Salihovic ne igra mada ga cijenim kao igraca. Cinjenica je da on nema snage da odigra 100% cijelu utakmicu, toga smo svi bili svjesni.
Protiv Belgije mozemo samo disciplinovano i trkacki a tu su mladi itekako potrebni. Jedino u Nicaze da ubacimo u napad dva spica.
Protiv Belgije mozemo samo disciplinovano i trkacki a tu su mladi itekako potrebni. Jedino u Nicaze da ubacimo u napad dva spica.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.