Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Zato što uz Španiju imaju najkvalitetniji izbor igrača na svim pozicijama.
Nemaju.Neutral je napisao/la:Zato što uz Španiju imaju najkvalitetniji izbor igrača na svim pozicijama.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
HVALA TI JOACHIME...
sto nisi ono go.vno od igraca pozvao u repku kako bi istu mogao ocrniti. Fino se vidi da ga sudija pita i on suti i hinjski se smije i slavi...
sto nisi ono go.vno od igraca pozvao u repku kako bi istu mogao ocrniti. Fino se vidi da ga sudija pita i on suti i hinjski se smije i slavi...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zasluzio je on poziv, mnogi bi isto postupiliamerosm je napisao/la:HVALA TI JOACHIME...
Možda i on nije vidio. Ako jeste onda sramota. Klose je pravi primjer fair play igrača.
Slika dokauzuje da je dobro vidio gdje lopta odlazi, i ovo sto prica nakon utakmice je cista laz...

JOS JEDNOM HVALA TI JOACHIME...

JOS JEDNOM HVALA TI JOACHIME...
Đubre Kiessling je itekako vidio da nije gol no ipak je slavio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kiessling inace nosi naocale i ima poprilicno veliku dioptriju. Nije uredu sto ga optuzujete.
A i da je vidio, nije budala da prizna. Priznaju samo oni kod kojih ekipa vec vodi dva-tri gola razlike. Sta je Henry trebao onda priznati da je igrao rukom?
Leverkusen do titule!
A i da je vidio, nije budala da prizna. Priznaju samo oni kod kojih ekipa vec vodi dva-tri gola razlike. Sta je Henry trebao onda priznati da je igrao rukom?
Leverkusen do titule!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako je tako onda je to sramota potez Stefana Kiesslinga. Ovo me podsjeća na situaciju iz 90-tih ili početak 21 vijeka kada je igrač (mislim Schalke-a igrao rukom i sudija ga je pitao i on je rekao da nije). Nisam siguran da li je igrač Schalke-a u pitanju...davno je to bilo.
Đubre i jedan i drugi.Greivis je napisao/la: Sta je Henry trebao onda priznati da je igrao rukom?
Leverkusen do titule!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Helmer?Saurman je napisao/la:Đubre i jedan i drugi.Greivis je napisao/la: Sta je Henry trebao onda priznati da je igrao rukom?
Leverkusen do titule!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Imaju dvije slicne situacije...Neutral je napisao/la:Ako je tako onda je to sramota potez Stefana Kiesslinga. Ovo me podsjeća na situaciju iz 90-tih ili početak 21 vijeka kada je igrač (mislim Schalke-a igrao rukom i sudija ga je pitao i on je rekao da nije). Nisam siguran da li je igrač Schalke-a u pitanju...davno je to bilo.
Utakmica Schalke - Köln gdje je Oliver Held rukom odbranio cist gol Jarceva i sudija mrtav hladan pokazao na korner, a Held nakon utakmice izjavio da se ne sjeca i da da je moguce da je lopta od njegove glave udarila u njegovu ruku.
[youtube][/youtube]
I situacija sa Oliverom Neuvilleom kada je 2004-te postigao gol rukom na utakmici protiv Kaiserslauterna i na upit sudije rekao da nije igrao rukom, a nakon utakmice takodjer izjavio da se ne sjeca tacno te situacije.

Zanimljiva cinjenica da je u oba ova slucaja sudija bio Uwe Kemmling...
Da, situacija sa Oliverom Held-om, na tu sam mislio
U pravu sam bio, Schalke je u pitanju

U pravu sam bio, Schalke je u pitanju

Njemački list Hamburger Morgen Post je otkrio kako bi mogli izgledati dresovi Elfa na jubilarnom 20. Svjetskom prvenstvu..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nadam se da je ovo neka zahebancija na jednom formu i da Adidas ovo nece predstaviti kao dres Njemacke za SP...
Pa hebote zivot od ovoga bolje izgledaju i oni dresovi sa SP-a prije 20 godina koji u javnosti vaze kao najruzniji dresovi reprezentacije u njenoj historiji.
Naravno rijec je o ovom dresu...

Pa hebote zivot od ovoga bolje izgledaju i oni dresovi sa SP-a prije 20 godina koji u javnosti vaze kao najruzniji dresovi reprezentacije u njenoj historiji.
Naravno rijec je o ovom dresu...

Ali je Adidas sam sebi pucao u nogu sto se ovih dresova Elf-a tice...
Prve ankete su pokazale da se Nijemcima ovaj dres uopste ne svidja, a to se posebno odnosi na sorc kojim je prekrsena tradicija Elf-a, jer ce ovo biti prvi put u historiji da je jedna Njemacka reprezentacija igra u bijelim sorcevima.
Prve ankete su pokazale da se Nijemcima ovaj dres uopste ne svidja, a to se posebno odnosi na sorc kojim je prekrsena tradicija Elf-a, jer ce ovo biti prvi put u historiji da je jedna Njemacka reprezentacija igra u bijelim sorcevima.
Da, s tim da bijeli šorcevi izgledaju baš lijepo, ali protiv tradicije se ne smije
Baš me zanima kako će izgledati ovaj crveno-crni dres na igračima. Meni je super, bolje i takva promjena nego recimo dresovi koje je Real Madrid jučer nosio protiv Juventusa.

Baš me zanima kako će izgledati ovaj crveno-crni dres na igračima. Meni je super, bolje i takva promjena nego recimo dresovi koje je Real Madrid jučer nosio protiv Juventusa.
Odavno nije slabija mlađa generacija Elf-a bila. Ističu se, barem po meni Volland, te Rudiger. Bittencourt stagnira, Can se ne razvija kako se očekivalo, a Ginter-a je veliki talenat a opet se primaju previše golova.
Ne mozes kvalitet igraca gledati kroz cinjenicu koliko njegova ekipa prima golova...Tvoj arugment bi imao smisla da je Ginter kiks igrac sto uopste nije slucaj.Neutral je napisao/la:Odavno nije slabija mlađa generacija Elf-a bila. Ističu se, barem po meni Volland, te Rudiger. Bittencourt stagnira, Can se ne razvija kako se očekivalo, a Ginter-a je veliki talenat a opet se primaju previše golova.
Takodjer ne znam od kud ti to da je ova generacija Elf-a slaba i navedes samo dvojcu igraca, a zaboravis navesti Tah-a, Gnabry-a, Meyer-a, Goretzku, Arnold-a, Knoche-a, Geiss-a itd itd.
Svi oni igraju ili ce igrati kljucnu ulogu u svojim klubovima u buducnosti, a svi imaju ispod 20 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.