Mi se razbahatili? Ako ima naroda sa navijačkog aspekta onda vi svoju nacionalnu vrstu dižete u nebesa. Svi imamo pravo da navijamo za svoju repku, ali yarane 100% sam siguran da si iz Hercegovine i tako da je Game 0ver.

Veoma malo igra u CSKA Moskvi, tačnije ulazi u posljednih 5/10 minuta. Al' zato u reprezentaciji gine!dubrava je napisao/la:Džaba pojedinačna kvaliteta određenih igrača, kad je bitna ekipa, uigranost tima.. Većina hrvatskih igrača igra slabije u klubovima, al su zato daleko bolji u reprezentaciji.. Može Pletikosa braniti u 3.rumunjskoj ligi, on će i dalje biti najbolji hrvatski golman i najbolje utakmice odigrati u dresu Hrvatske.. Ista stvar i sa Šimunićem, Olićem (pa koliko se samo primjetilo njegov neigranje u napadu, njegova trka i požrtvovnost) itd itd, da sad ne nabrajam... Igrati za klub i reprezentaciju nije isto niti može biti..
A osim toga, velik faktor igra i iskustvo, kojeg možda na klupskoj razini imaju pojedini bh igrači (Spahić, Rahimić npr.), ali ga nema na reprezentativnom nivou.. A to iskustvo igra ključnu ulogu u najbitnijim utakmicama...
to jednostavno nije točno...mi jednostavno vjerujemo da možemo svakog pobjedit(kao što možemo izgubit od nekih smiješnih ekipa)...za takvo razmišljanje su krivi rezultati iz dalje i bliže prošlosti(u svim sportovima) koji utječu na mentalitet naroda..ja zaista vjerujem da hrvatska ako se dosta toga poklopi može osvojit EURO...iako najverojatnije neće...dok vi samo nešto lajete,na yutubu izvodite nekakve gluposti,euforija na uliciama ovo ono,a bez neke realne osnove jer nikad ništa ozbiljno niste napravili...i tako 15 godina.BH Patriot je napisao/la:Kada sam rekao "prošli ste relativno oslabljenu Tursku" mislio sam na neigranje Nurija Sahina koji je najbolji igrač u njihovoj reprezentaciji, ali ti si idol koji ne shvata šta sam ja mislio reći
ebao te nuri sahin..kao da je maradonna i sve bi promjenio....tko im je kriv što od toliko turaka opet hrvatska ima ima više igrača....ni hrvatskoj nisu igrali: lovren(lyon),strinić(dnjipro),kranjčar(tottenham),petrić(hsv),klasnić(bolton), perisic(borussia d),ilicevi(hsv)...jelavic koji trpa u rangersu nema mjesta u prvom postavi
Mi se razbahatili? Ako ima naroda sa navijačkog aspekta onda vi svoju nacionalnu vrstu dižete u nebesa. Svi imamo pravo da navijamo za svoju repku, ali yarane 100% sam siguran da si iz Hercegovine i tako da je Game 0ver.
ma ti si sad uzeo igrače koji tebi odgovaraju pa kao "realno" ocjenjuješ njihove kvalitete..bitno da su vaši misimovici,medunjanini,rahimici,mujđe,panđe,papci,spahici nekakve klase...pre smiješan siProcijenite i sami poređenja, pa će vam sve biti jasno. Vaša veza jača, a u BiH napad i odbrana jača.
Tamam tako.dubrava je napisao/la:Džaba pojedinačna kvaliteta određenih igrača, kad je bitna ekipa, uigranost tima.. Većina hrvatskih igrača igra slabije u klubovima, al su zato daleko bolji u reprezentaciji.. Može Pletikosa braniti u 3.rumunjskoj ligi, on će i dalje biti najbolji hrvatski golman i najbolje utakmice odigrati u dresu Hrvatske.. Ista stvar i sa Šimunićem, Olićem (pa koliko se samo primjetilo njegov neigranje u napadu, njegova trka i požrtvovnost) itd itd, da sad ne nabrajam... Igrati za klub i reprezentaciju nije isto niti može biti..
A osim toga, velik faktor igra i iskustvo, kojeg možda na klupskoj razini imaju pojedini bh igrači (Spahić, Rahimić npr.), ali ga nema na reprezentativnom nivou.. A to iskustvo igra ključnu ulogu u najbitnijim utakmicama...
p.s. činjenice su vrlo proste...7/9 natjecanja..a to je i prošlost, nekada sadašnjost , a naredni EP budućnost...i to je ta konstanta...
prvenstvo jest slabo i loše, ali i iz tog jada i čemera svake godine iznikne po 4-5kvalitetnih igrača, koji poslije budu temelj i udarna igla u reprezentaciji (sa kojim dijasporcem naravno)
kao i pokušaj "minimiliziranja" kvalitete hrvatskih igrača,,,,sada uz srbe i BIH ima bolje igrače,al ne ide im neštoTamam tako.
Hrvatska je najuspješnija nogometna exYu reprezentacija, i to je realnost kojoj se mora odati priznanje. Svaki pokušaj minimiliziranja te činjenice je jednostavno uzaludan.
Smiješan si, izgleda da si zaboravio na Maestra po imenu Zvjezdan Misimović koji je Wolfsburg zajedno sa Džekom odveo do trona Bundeslige. Trenutno u Wolfsburgu igraju 2 vaša reprezentativca pa vidi gdje na kojoj poziciji su sa istim trenerom kao i tada.u veznom redu hrvatska ima : modrić(tottenham),kranjčar(tottenham),rakitic(sevilla)....bosna nema ovakve igrače..eventualno pjanić ima potencijala da se mjeri sa ovim igračima
tako je..i za nagradu je prodan dinamo moskvu za nekakvu sicuBH Patriot je napisao/la:Smiješan si, izgleda da si zaboravio na Maestra po imenu Zvjezdan Misimović koji je Wolfsburg zajedno sa Džekom odveo do trona Bundeslige. Trenutno u Wolfsburgu igraju 2 vaša reprezentativca pa vidi gdje na kojoj poziciji su sa istim trenerom kao i tada.u veznom redu hrvatska ima : modrić(tottenham),kranjčar(tottenham),rakitic(sevilla)....bosna nema ovakve igrače..eventualno pjanić ima potencijala da se mjeri sa ovim igračima
Smiri doživljaj.dean_ je napisao/la:kao i pokušaj "minimiliziranja" kvalitete hrvatskih igrača,,,,sada uz srbe i BIH ima bolje igrače,al ne ide im neštoTamam tako.
Hrvatska je najuspješnija nogometna exYu reprezentacija, i to je realnost kojoj se mora odati priznanje. Svaki pokušaj minimiliziranja te činjenice je jednostavno uzaludan.kompleksi mogu bit zajebana stvar i mogu pomutit pamet
nije normalno biti nerealan i lagat samog sebeSmiri doživljaj.
Svak' svog konja hvali, to je sasvim normalno.
Igracki smo mi u ovom trenutku bolji nešto bolji.
dinamo iz moskve se smilovaoBH Patriot je napisao/la:^Uopšte nisi upoznat sa situacijom Misimovića ..![]()
On je prvo prešao u Galatasaray, ali se tamo nije snašao zbog lošeg odnosa sa trenerom Hagijem koji ga je poslao u drugi tim i nakon toga je prešao u Dynamo Moskvu. Zainteresovana je Hertha za njegove usluge i to bi bio veliki comeback Misketa u Bundesligu gdje je dominirao oduvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.