Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Schalke ti je kao Njemacka Fiorentina vazda u vrhu ali nikad na vrhu.
Ima tu dobrih igraca,navijaci su im jedni od najjacih na tom prostoru.Dobar trener i par pojacanja to bi bila ekipa za respekt u slijedecih par godina.
Bayern guta jako puno igraca,malo povrede ili losa forma.Klupa je neizbjezna.I onda se vrlo tesko vratiti na svoje.
Za Milan sam rekao a Atletico je u krizi i igraju promjenjivo kao i Wolfsi.A Miske nije momak ili sam pa da mu je svejedno da mijenja nacin zivota kompletno.
Ima tu dobrih igraca,navijaci su im jedni od najjacih na tom prostoru.Dobar trener i par pojacanja to bi bila ekipa za respekt u slijedecih par godina.
Bayern guta jako puno igraca,malo povrede ili losa forma.Klupa je neizbjezna.I onda se vrlo tesko vratiti na svoje.
Za Milan sam rekao a Atletico je u krizi i igraju promjenjivo kao i Wolfsi.A Miske nije momak ili sam pa da mu je svejedno da mijenja nacin zivota kompletno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Neki govore da je Miske predobar za Milana koji je u krizi a ovaj navijac Milana kaze da je preslab , pa poredi brzinu Misketa playmakera sa krilom Krasicem. nidje veze. Krilo ako nema brzinu, nema nista. Miske je playmaker i sasvim dovoljno brz za svoju poziciju, sto je dokazao mnogo puta. Zidane je bio jos sporiji pa je postao jedan od najboljih.
- _forzamilan_
- Kontakt:
@calcio pretpostavljam da se dio tvoga posta odnosi na mene. da si pomno pročitao moje postove a što nisi ne bi ti morao odgovarati. ja nigdje nisam rekao da miske nije dovoljno dobar za milan. miske jeste vezni igrač i ja sam govorio u kontekstu njegovog potencionalnog transfera u milan da on nije ono što milan traži jer milan ima playmakera koliko hoces (ronaldinho, seedorf, pirlo-sve extra klase). krasić je također vezni igrač a ne nužno i krilo jer može igrati na gotovo svakoj poziciji u vezi a brzina je jedna od odlika koja ga krasi ono čega u milanu ima na kapaljke. jedini brzi su abate i pato.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@forzamilan
Milan je prema vise izvora zainteresovan za Misimovica i onda ti dodjes ovdje i tvrdis da nije dovoljno brz niti idelan za njih. Kako cu to protumaciti nego da mislis da nije dovoljno dobar za Milan?
Ali hajde nebitno, od tih koje si naveo najslicniji Misimovicu je Seedorf a on je na zalasku karijere i ne bas popularan medju navijacima (rece mi jedan drug koji je nedavno bio na San Siru da kad god on dobije loptu krene lavina psovki sa tribina). Ronaldinho igra vise po desnoj strani, Pirlo defanzivnije.
Mozda od ovih glasina ne bude nista ali ja sam siguran da bi se Miske dobro snasao u Milanu, pogotovo ako bi i Dzeko dosao istovremeno.
Milan je prema vise izvora zainteresovan za Misimovica i onda ti dodjes ovdje i tvrdis da nije dovoljno brz niti idelan za njih. Kako cu to protumaciti nego da mislis da nije dovoljno dobar za Milan?
Ali hajde nebitno, od tih koje si naveo najslicniji Misimovicu je Seedorf a on je na zalasku karijere i ne bas popularan medju navijacima (rece mi jedan drug koji je nedavno bio na San Siru da kad god on dobije loptu krene lavina psovki sa tribina). Ronaldinho igra vise po desnoj strani, Pirlo defanzivnije.
Mozda od ovih glasina ne bude nista ali ja sam siguran da bi se Miske dobro snasao u Milanu, pogotovo ako bi i Dzeko dosao istovremeno.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sada se spominje i Juventus za kupovinu paketa Miske-Dzeko 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A bolje im je onda Milan,Juventus kako je krenuo gore ce naograisati nego Wolfsburg. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj tako ljudne su sasvim blizu,''pus-u'' iza ledja Interu ko' zmaj
Nebi se iznenadio i da osvoje.Stari su to streberi.A Inter shvatio ozbiljno LS ko biva da ce osvojiti
pa im to moze da odvali od glavu.
I onda zamisli Misketa i Dzeku u ''sampinjonima'' A lige

Nebi se iznenadio i da osvoje.Stari su to streberi.A Inter shvatio ozbiljno LS ko biva da ce osvojiti

I onda zamisli Misketa i Dzeku u ''sampinjonima'' A lige

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juve ce tek od sledece sezone krenut normalno od ove nema nista to odavno znam.Inter sa onakvom strukturom kluba nikad nista znacajno nece napraviti kao sto nisu ni do sada izuzimajuci Titule.
Ja bi volio da Miske ode u Spaniju ili u Schalke trece nema,a Dzeko put pod noge i u Englesku,eventualno ako ga Barca nekupi

Moguce da Dzeko ode i u Liverpool,Murinho je od sledece sezone novi trener Liverpoola
Ja bi volio da Miske ode u Spaniju ili u Schalke trece nema,a Dzeko put pod noge i u Englesku,eventualno ako ga Barca nekupi

Moguce da Dzeko ode i u Liverpool,Murinho je od sledece sezone novi trener Liverpoola

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dzeko bi se bolje snasao nego Ibrahimson.samo nek ga gadjaju u glavu i vise ni LS ni primera nebi bila zanimljiva.Ako nije Messi jest Dzeko.
Engleze ne hvala kad su onolikom Muhamedu Konjicu uspjeli dohakati jos ovaj stoper to jest na ceki onda znas koliko je sati.
Schalke majka,nek obrade onu sirovinu Henesa za 15 miliona i vozi sto se Misketa tice.
Engleze ne hvala kad su onolikom Muhamedu Konjicu uspjeli dohakati jos ovaj stoper to jest na ceki onda znas koliko je sati.

Schalke majka,nek obrade onu sirovinu Henesa za 15 miliona i vozi sto se Misketa tice.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma nema od tih spekulacija nista???? Dzeko i Miske ostaju u Wolfsburgu i iducu sezonu,, upravo sam saznao da su skauti Wolfsburga na nagovor DZEKE pratili Spahica i Nadarevica ,, a onaj novi meneger brat od crvenkapice je izjavio da je Salihovic najbolji igrac Hoffenheima tako da je za ocekivati da ce ga pokusati na ljeto dovesti,,, i onda opet po naslov prvaka!!!!!!!!!!!
TO JE JEDNA OD SPEKULACIJA KAD MOGU SVI ZASTO NE I JA

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
najveca tuga je kad mi juventusovom navijac pocne pricat a oni nas vide samo kad se dobro zagledaju prema gore. nek se oni bore za evropa ligu a mi cemo za dzeku.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nebudi smijesan ja sam svjestan gdje je Juventus ove godine!Ali ti izgleda nisi svjestan za kakav klub navijas,kada je Juventus ispao u drugu ligu Milan je trebao ispasti u Seria c/3 ali nisu samo zbog Berluskonija.Dalje Milan nebi oko sebe gradio dom penzionera,doveli bi par mladih i kvalitetnih igraca,jedna velicina kakav je Clarence Seedorf neigra u prvoj postavi,pa dovodite Bekama koji nije nizasta,Antonini u odbrani,Dida na golu,Favali jos malo pa ce 100 napuniti itd...A_d_0 je napisao/la:najveca tuga je kad mi juventusovom navijac pocne pricat a oni nas vide samo kad se dobro zagledaju prema gore. nek se oni bore za evropa ligu a mi cemo za dzeku.
I ti u takav klub zelis Dzeku da se upropasti totalno!
Usput nemate za germe,Berluskoni sve potrosio na kurave,hoce da proda klub.

Usput cuo sam da ste zainteresovani za Marcela Salasa,Kimentija iz Juventusa,mozda i Muratovica ko zna.

Slazem se sa SemPer_fi ....
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Kako je Miske danas odigrao vidim da je zamjenjen ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
U 90 minutiSemPer_fi je napisao/la:Kako je Miske danas odigrao vidim da je zamjenjen ...

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam vidio u kojoj minuti jbga....a kako je odigrao???harishp je napisao/la:U 90 minutiSemPer_fi je napisao/la:Kako je Miske danas odigrao vidim da je zamjenjen ...i budali jasno zasto.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
U glavnom je asistiro kod prvog gola. Znaci svoj poso je odradio.SemPer_fi je napisao/la:Nisam vidio u kojoj minuti jbga....a kako je odigrao???harishp je napisao/la:U 90 minutiSemPer_fi je napisao/la:Kako je Miske danas odigrao vidim da je zamjenjen ...i budali jasno zasto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Miske dobar u pobjedi Wolfsburga.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cartman je napisao/la: U glavnom je asistiro kod prvog gola. Znaci svoj poso je odradio.
koja mu je ovo po redu asistencija u bundeligi

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Po bundesliga.de mu je ovo 9. asistencija. Samo Barnetta ima vise.Mirza_Hordas je napisao/la:Cartman je napisao/la: U glavnom je asistiro kod prvog gola. Znaci svoj poso je odradio.
koja mu je ovo po redu asistencija u bundeligi![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.