KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Čestitke na pobjedi.Iako je lako mogla i druga ekipa pobijediti.I ne bi bilo nezasluženo.Ikonić,Đorđević,Ovčina trio koji je večeras bio prevaga u korist Bosne.Đurasović,Šehović,Hajrić solidni iako se od ove prve dvojice i ne očekuje da budu igrači odluke.Hajrić se još uvijek traži poslije povrede, nije bio u svom najboljem izdanju ali je očekivati u narednim utakmicama da podigne formu.Zimić i Suljagić treba još dosta da uče.Koliko su danas igrali nisam siguran da su opravdali ukazano povjerenje.Suljagić bio na tribinama,Zimić dobio povjerenje trenera malo više do pet minuta.Ovčina takav kakav je ovoj ekipi je veliko pojačanje.Pašalić loš što i nije neko iznenađenje.Naš je momak pa mogu nekako shvatiti da je još uvijek u rosteru.Iako mislim da se Čamdžiću treba dati šansa.Za Burella i njegove katastrofalne partije se nema što novo dodati osim što je sve više očigledno da kada je on u igri i kada trebamo da prelomimo utakmicu ili napravimo kvalitet više u našoj igri on je definitivno taj koji svojim lošim potezima u presudnim trenutcima vraća protivnika u igru.U zadnjoj ili velikim dijelom zadnje četvrtine nije bio u igri i po mom ličnom mišljenju jedan od razloga zašto smo i napravili pozitivan rezultat.On je definitivno usko grlo ove ekipe i stvarno mi nije jasno da je još uvijek u ekipi.Umjesto njega za ligu 8 dovesti kvalitetnu jedinicu.Tek tada mogu biti stvarno optimističan u odbranu naslova.
Rakić????Ima određenu minutažu u gostima(Hemofarm,Zagreb) dok kada smo domaćini(Zadar,Budućnost) ne ulazi u igru.Razlog???Povreda!!!Nisam siguran!?Ili se VV boji da ukoliko uđe u igru da ćemo vidjeti kvalitet sličan Pašaliću.
Rakić????Ima određenu minutažu u gostima(Hemofarm,Zagreb) dok kada smo domaćini(Zadar,Budućnost) ne ulazi u igru.Razlog???Povreda!!!Nisam siguran!?Ili se VV boji da ukoliko uđe u igru da ćemo vidjeti kvalitet sličan Pašaliću.
Duplo više informacija! Duplo više sporta! a gdje su rezultati iz kupa pa prije cu dobiti informacije sutra u avazu nego na ovoj stranici..ovo isto koda je eksluzivna stranica kk bosne i Ibisievica drugih informacija vise i nema
široki pobjedio igokeu 78:72.
zrinjski pobjedio borac 79:69.
malo strpljenja dok se opremi tekst.
zrinjski pobjedio borac 79:69.
malo strpljenja dok se opremi tekst.

ajde ado ne zajebaji da te nebi banovao na bs-uInstitut je napisao/la:brothaz be happy don`t worry, do not let the big bad white man to tear our heart in parts![]()
a ko k su ovo odigrali bosnini kosarkasi... odbrane losije vec dugo nisam vidio ali pobjeda je tu![]()

You are someone else I am still right here
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
iznenadilo me sto su pobijedili,dobro je..gledao sam samo prvo poluvrijeme i nije izgledalo uopste posebno,cak i katastrofa u nekim momentima,al eto izgleda drugo je izvuklo...Ovcina dobro pojacanje za vas pravo,jer onaj Zimic je kriminal od igraca,ne mogu da shvatim da kad je u igri lik od 215-217,koliki je vec,sa takvim rasponom ruku da ljudi setaju kroz reket na sigurne ulaze,ili jos gore vezu 3 ofanzivna skoka u jednom napadu,kriminalno brani pik,ledjne tehnike nema,sreca za vas pa dodje Ovcina koliko toliko na vrijeme...vidim gore hvale Djordjevica,ne znam sta je kasnije uradio,al u prvom je par puta toliko zakazao,da je jos jedan play pod hitno potreban,isto mi je neshvatljivo da play u tri napada za redom proda tri lopte,od toga 2 izgubi na svojoj polovici i opet ostane u igri
...dalje Ivanovic onaj je odlican igrac,al koju god utakmicu da sam ja gledao udje odma u probleme sa faulovima,koliko god da je dobar onda beskoristan postaje(ko Hukic u prvoj profi sezoni
)..ne znam za kolike pare igra onaj Burrell dali je preplacen igrac,i zasto je doveden,ali lik odradjuje strasan strasan posao u odbrani i kad play ne zna sta ce s loptom,on je kljucni za smanjenje one velike razlike,pritisno je Gordica drama u odbrani i omoguci par lakih poena i natjerao ih na par suteva u zadnjoj sek napada..ak je doveden zato ne znam zasto onda onolike kritike lik odlican posao odradjuje i bez njeg bi se ona igra raspala..Dita je u NLB imala playa Andersona taj lik bunara nije mogao pogodit,al je sigurno igro najbolju odbranu u ligi i imao 10 asistenicija svaku tekmu..tak da rad tih momaka se ne vidi puno al bez toga se ne moze,burrel je to ovoj Bosni,mada on to ne radi ni 50% ko anderson 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma zimica cu ja povest sa sobom kod gorana na ircu u teretanu da bude ovako velik kao ja
majke mi trebaju mu ovi u upravi dat onog b komplexa u mene jaran uzima, kaze koliko god da pojede moze jos,nabijete mu kilazu do jedno cca 120kg i ima da bude glavni u reketu

majke mi trebaju mu ovi u upravi dat onog b komplexa u mene jaran uzima, kaze koliko god da pojede moze jos,nabijete mu kilazu do jedno cca 120kg i ima da bude glavni u reketu

Eto ti Burella u Slobodu,još ćemo ti platiti samo da ne igra kod nas.On je pojačanje ali za Bosninog protivnika.ultrasstyle_tz je napisao/la:iznenadilo me sto su pobijedili,dobro je..gledao sam samo prvo poluvrijeme i nije izgledalo uopste posebno,cak i katastrofa u nekim momentima,al eto izgleda drugo je izvuklo...Ovcina dobro pojacanje za vas pravo,jer onaj Zimic je kriminal od igraca,ne mogu da shvatim da kad je u igri lik od 215-217,koliki je vec,sa takvim rasponom ruku da ljudi setaju kroz reket na sigurne ulaze,ili jos gore vezu 3 ofanzivna skoka u jednom napadu,kriminalno brani pik,ledjne tehnike nema,sreca za vas pa dodje Ovcina koliko toliko na vrijeme...vidim gore hvale Djordjevica,ne znam sta je kasnije uradio,al u prvom je par puta toliko zakazao,da je jos jedan play pod hitno potreban,isto mi je neshvatljivo da play u tri napada za redom proda tri lopte,od toga 2 izgubi na svojoj polovici i opet ostane u igri...dalje Ivanovic onaj je odlican igrac,al koju god utakmicu da sam ja gledao udje odma u probleme sa faulovima,koliko god da je dobar onda beskoristan postaje(ko Hukic u prvoj profi sezoni
)..ne znam za kolike pare igra onaj Burrell dali je preplacen igrac,i zasto je doveden,ali lik odradjuje strasan strasan posao u odbrani i kad play ne zna sta ce s loptom,on je kljucni za smanjenje one velike razlike,pritisno je Gordica drama u odbrani i omoguci par lakih poena i natjerao ih na par suteva u zadnjoj sek napada..ak je doveden zato ne znam zasto onda onolike kritike lik odlican posao odradjuje i bez njeg bi se ona igra raspala..Dita je u NLB imala playa Andersona taj lik bunara nije mogao pogodit,al je sigurno igro najbolju odbranu u ligi i imao 10 asistenicija svaku tekmu..tak da rad tih momaka se ne vidi puno al bez toga se ne moze,burrel je to ovoj Bosni,mada on to ne radi ni 50% ko anderson
ado ado ne diraj zimu sad ce ti se ars nakacitiInstitut je napisao/la:ma zimica cu ja povest sa sobom kod gorana na ircu u teretanu da bude ovako velik kao ja![]()
![]()
![]()
![]()
majke mi trebaju mu ovi u upravi dat onog b komplexa u mene jaran uzima, kaze koliko god da pojede moze jos,nabijete mu kilazu do jedno cca 120kg i ima da bude glavni u reketu![]()
![]()
![]()
a ja sam uzimao taj b komplex i stvarno je cudo kako otvara apetit a dobijes dobru kilazu nije ono salo nego sve ide u misice samo treba trenirati.
You are someone else I am still right here
pa ja ne falim ja svasta
ma suti ba jes zimi value bio 1 na kraju al jbga im`o je blokadu drama dobru
edit: znam da se pise sa h

ma suti ba jes zimi value bio 1 na kraju al jbga im`o je blokadu drama dobru

edit: znam da se pise sa h

Zadnja izmjena: Institut, dana/u 22 jan 2009, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Heh, da, pobjediše ali su me namučili pravo
Svaka čast, sada idemo na pobjedu iduću tekmu u gostima protiv, hmm...zaboravih..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Čestitke na pobjedi !! Velika pobjeda!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
napokon se rjesismo i ovog Burella, j..o me lik po zivcima samo tako
- lolo d pitar
- Kontakt:
eto ode burel,bio je los,nek mu je sa srecom i nek se ne vraca
lolo je napisao/la:eto ode burel,bio je los,nek mu je sa srecom i nek se ne vraca

debilcina crna
Hvala Bogu pa nas napusti ona mrcina.
Sad imaju mjesec dana da traze dobrog igraca na kecu.
Sad me brine ova povreda Hajrica,izgleda je otpisan za NLB ligu ali valjda cemo dobiti vosu i krku ovdje a i valjda ce olimpija,krka i helios nastaviti ovim tempom
Sad imaju mjesec dana da traze dobrog igraca na kecu.
Sad me brine ova povreda Hajrica,izgleda je otpisan za NLB ligu ali valjda cemo dobiti vosu i krku ovdje a i valjda ce olimpija,krka i helios nastaviti ovim tempom
U analizi proteklog perioda zaključili smo da nam je pojačanje pod košem neophodno ukoliko želimo nešto napraviti u NLB ligi i domaćem prvenstvu.”, rekao je Admir Bukva, prvi operativac “studenata” za SportSport.ba. “Obzirom da smo u situaciji da moramo kalkulisati sa svim troškovima odlučili smo da to pojačanje dovedemo nauštrb igrača na vanjskim pozicijama koje imamo solidno pokrivene.”
Smiješna je ova izjava da smo solidno pokriveni na vanjskim pozicijama.Na vanjskim pozicijama imamo igrače koji neznaju osnovne elemente košarkaške igra kao što je prevođenje lopte i sl.Razumijem da je finansijska kriza ali svejedno nama pod hitno treba pojačanje na poziciji jedan ukoliko želimo dva BH predstavnika sledeće godine u NLB.To je sada prvi prioritet jer kako se Igokea a bogami i ostali pojačavaju ko može garantovati da ćemo odbraniti naslov prvaka.Šta ako se povrijedi Đorđević?Ko će prevoditi loptu???????
Smiješna je ova izjava da smo solidno pokriveni na vanjskim pozicijama.Na vanjskim pozicijama imamo igrače koji neznaju osnovne elemente košarkaške igra kao što je prevođenje lopte i sl.Razumijem da je finansijska kriza ali svejedno nama pod hitno treba pojačanje na poziciji jedan ukoliko želimo dva BH predstavnika sledeće godine u NLB.To je sada prvi prioritet jer kako se Igokea a bogami i ostali pojačavaju ko može garantovati da ćemo odbraniti naslov prvaka.Šta ako se povrijedi Đorđević?Ko će prevoditi loptu???????
Ovo je logican potez,mnogo je potrebniji centar u odnosu na pleja iako naravno trebalo bi bosni jos puno kvalitetnih igraca na svakoj poziciji ali u ovim financijskim uslovima ovo se moralo desiti
A što napisati o ovom JADNOM SAOPŠTENJU iz kluba povodom raskida ugovora sa Burellom?
Definitivno , da se na ovaj tekst može upecati samo ljudi sa IQ koji je na razini naših davnih predaka, što bi se reklo u samim začecima civilizacije, JER SE U KVALITETE ovog "talenta" uvjerilo "svekoliko pučanstvo" ex Yu, i mislim dobro nasmijalo "bosanskoj" pameti i inventivnosti. Zbog ovakvih kakvi su Bukva i slični kapaciteti angažirani u kašarci, ljudi sa područja ex Yu pomisle da imaju posla sa naivnim, dobrohotnim i ograničenim tipovima kakvi se spominju u vicevima o Muji,Sulji(svaka sličnost sa poznatim političarem je namjerna
),Fati, naravno takvih par ima i u politici i kao takvi služimo za podsmjeh , naravno kao narod, susjedima.
Burell je naravno trebao biti OTJERAN odmah na početku sezone, jer je i sam turnir u Zagrebu u septembru pokazao njegove NE(KVALITETE), ali je momčina zahvaljujući Upravi i trenerima Abazu i VV, dospio dogurati gotovo do kraja NLB Lige. Puno puta sam pisao o njegovim SJAJNIM kvalitetima tako da je svaka daljnja riječ SUVIŠNA.
Na "čast" i Upravi i trenerima koji su ga dosad držali i forsirali do zadnjeg momenta na uštrb Čamdžiča i Majstorića, u ovom timu se nalaze još takvih kapaciteta kao što je i Rakić kojeg je upravo VV doveo, a nažalost mislim da daleko nisu dospjeli i Pašalić i Šehović, koji je bio nemoćan protiv Micova, Perića i drugih boljih igrača koji igraju njegovu poziciju 3/2 .
Definitivno , da se na ovaj tekst može upecati samo ljudi sa IQ koji je na razini naših davnih predaka, što bi se reklo u samim začecima civilizacije, JER SE U KVALITETE ovog "talenta" uvjerilo "svekoliko pučanstvo" ex Yu, i mislim dobro nasmijalo "bosanskoj" pameti i inventivnosti. Zbog ovakvih kakvi su Bukva i slični kapaciteti angažirani u kašarci, ljudi sa područja ex Yu pomisle da imaju posla sa naivnim, dobrohotnim i ograničenim tipovima kakvi se spominju u vicevima o Muji,Sulji(svaka sličnost sa poznatim političarem je namjerna

Burell je naravno trebao biti OTJERAN odmah na početku sezone, jer je i sam turnir u Zagrebu u septembru pokazao njegove NE(KVALITETE), ali je momčina zahvaljujući Upravi i trenerima Abazu i VV, dospio dogurati gotovo do kraja NLB Lige. Puno puta sam pisao o njegovim SJAJNIM kvalitetima tako da je svaka daljnja riječ SUVIŠNA.
Na "čast" i Upravi i trenerima koji su ga dosad držali i forsirali do zadnjeg momenta na uštrb Čamdžiča i Majstorića, u ovom timu se nalaze još takvih kapaciteta kao što je i Rakić kojeg je upravo VV doveo, a nažalost mislim da daleko nisu dospjeli i Pašalić i Šehović, koji je bio nemoćan protiv Micova, Perića i drugih boljih igrača koji igraju njegovu poziciju 3/2 .
ars nije spomenuo zimica u tekstu
hmmm aj kent beliv

hmmm aj kent beliv

Nađi mi post gdje sam ja rekao ovo o čemu ti pričaš.Zamolio bih te da ne izmišljaš, da ne upotrijebim neku težu riječ.fiftisent je napisao/la:hoćeš da kažeš kako je burrell dobro prevodio loptu i razigravao, ili da nam je bio potrebniji još jedan play nego centar?
Vrati se na moje postove o Burell-u( imaš dosta postova gdje sam ga spominjao u negativnom kontekstu, jedan već od sinoć) i vidjećeš da sam ja bio jedan od najžešćih zagovornika na ovom forumu da se njemu da otkaz.Nigdje nisam rekao da nam je potrebniji centar od playa već sam pored centra(Ovčina za naše uslove vrlo dobro rješenje) tražio da uprava dovede i kvalitetnu jedinicu.Nisam ja odlučio da se krene u sezonu sa centarskim tandemom Zimić-Suljagić.Možda ti više znaš koji su to "giganti" u upravi mislili da mogu imati uspješnu sezonu sa ova dva neiskusna centra.
Ti misliš da smo "solidno"pokriveni na play-u?Đorđević (čestitam na jučerašnjoj utakmicij) dobar ali za back up play-a.Pašalić????Ti se šališ.Rakić????Možda je on taj.Malo sam ga gledao protiv Trilanda ali ne izgleda obećavajuće.
p.s.I ako baš hoćeš da li centar ili play bio bih u velikoj dilemi.Centra smo doveli nadam se DOBROJ jedinici.Novac?Obezbijedite ga gospodo u upravi.Zašto tu sjedite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.