Eto druze moj sta ti je tugaSignore je napisao/la:Prema trenutnom stanju Zeljo je nositelj u drugom pretkolu LP. Vjerujem nekako da ce tako ostat do kraja. Tocno ljudi baksuzi ako ne budu prvaci.

Eto druze moj sta ti je tugaSignore je napisao/la:Prema trenutnom stanju Zeljo je nositelj u drugom pretkolu LP. Vjerujem nekako da ce tako ostat do kraja. Tocno ljudi baksuzi ako ne budu prvaci.
arelinho je napisao/la:Eto druze moj sta ti je tugaSignore je napisao/la:Prema trenutnom stanju Zeljo je nositelj u drugom pretkolu LP. Vjerujem nekako da ce tako ostat do kraja. Tocno ljudi baksuzi ako ne budu prvaci.![]()
Kad smo bili najjaci nismo mogli biti nosioci
Poslije izbacivanja Serifa u EL smo bili nosioci i izvucemo Makabi
![]()
Sjecam se da smo Sergeja Ticu platili oko 100 hiljada DEM, Metalurgu, baš se iskeširali za njega, najavljen ko mega pojacanje i onda covjek fuli prazan gol sa par metara protiv Malage u zadnjim sekundama utakmice za remi i prolaz. Kasnije je propao ko žeton. Od ovog transfera da Ronaldo dođe u Želju za Amara je prinova a ne pojacanjeinvincible1921 je napisao/la:Kakvi smo mi maleri ja ne vjerujermIzbacimo cetvrtfinalistu EL(prethodna sezona) i sa ja mislim 3-4 najjacim kojef izvucemo Makabi
Kad smo imali TOP ROSTER izvlacili BOZIJE EKIPE poput plzena, sad kad smo konacno nosioci mi necmeo osvojit
boze sacuvaj
Fico imal iko da je ikad vidio video ikakav iz malageZnam da je na radiu bio sou hahahah ubili ih mi oni imali jednu sansu preko onog Silve sto je bez noge osto i dobiju iz sumnjivog penala
Željooooo je napisao/la:Sjecam se da smo Sergeja Ticu platili oko 100 hiljada DEM, Metalurgu, baš se iskeširali za njega, najavljen ko mega pojacanje i onda covjek fuli prazan gol sa par metara protiv Malage u zadnjim sekundama utakmice za remi i prolaz. Kasnije je propao ko žeton. Od ovog transfera da Ronaldo dođe u Želju za Amara je prinova a ne pojacanjeinvincible1921 je napisao/la:Kakvi smo mi maleri ja ne vjerujermIzbacimo cetvrtfinalistu EL(prethodna sezona) i sa ja mislim 3-4 najjacim kojef izvucemo Makabi
Kad smo imali TOP ROSTER izvlacili BOZIJE EKIPE poput plzena, sad kad smo konacno nosioci mi necmeo osvojit
boze sacuvaj
Fico imal iko da je ikad vidio video ikakav iz malageZnam da je na radiu bio sou hahahah ubili ih mi oni imali jednu sansu preko onog Silve sto je bez noge osto i dobiju iz sumnjivog penala
Sreca ne pitas se ...hskzmostar je napisao/la:arelinho je napisao/la:Eto druze moj sta ti je tugaSignore je napisao/la:Prema trenutnom stanju Zeljo je nositelj u drugom pretkolu LP. Vjerujem nekako da ce tako ostat do kraja. Tocno ljudi baksuzi ako ne budu prvaci.![]()
Kad smo bili najjaci nismo mogli biti nosioci
Poslije izbacivanja Serifa u EL smo bili nosioci i izvucemo Makabi
![]()
Treba pustiti Zelju da bude prvak da nam malo koeficijent naraste,jer realno niti jedan nas klub kao nenositelj nema ama bas nikakve sanse za prolaz,pa cak niti divovi sa mega pojacanjima!
To vas je sinoc pogurao Targu Mures. Bas pratim situaciju u Rumunjskoj i mogli bi definitivno bit prvaci, dobili su sinoc Steauu u pola Bukuresta, preskocili ih na tablici i sad je sve u njihovim rukama, tj. nogama. Ali, situacija je daleko od gotove.Suki46 je napisao/la:Malo sam gledao stanje za LŠ , trenutno stanje je da Sarajevo samo 1 mjesto ispod nosilaca.Iako u nasoj ligi nije nista gotovo kao ni u ostalim,trebali bi navijati za ovak KF Tirana da bude 1 a ne Skenderberg ,jer imaju puno losiji koeficijent i onda bi Sarajevo bilo u poziciji povlastenih.Sada ide najvazniji mjesec za sve lige ,pa cemo vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Doktorinho, mnon46, ristagrad i 26 gostiju.