Neko spomenu neki ugovor i zaradu na prodaji dresova.
Meni Legea kao dres ne smeta, smeta mi nesto drugo kod njih. Sta NSBiH ima od toga kad ti dres ne mozes naruciti od te firme i na kakvu prodaju ce oni onda racunati? Moras ici preko nekih ZLJ stranica da bi dosao uopste do dresa i to trebas biti sretan ako mognes naci aktuelni dres. Druga opcija je ici po Bascarsiji ili po nekim pijacama da uzmes neku kopiju od dresa koji ili ce biti prevelik ili premalan jer pravu velicinu opet neces naci. Izgleda u Bosni svako nosi jednu velicinu i nikad je ne mozes naci. I u nasem Fan shop-u je slicno, ne mogu ni oni imati sve velicine uvijek, ali je ipak puno puno bolje nego sto smo imali prije, naime nista.
Razlog sto ja zelim Adidas i sto se nadam da cemo sa njima i najvise zaraditi i imati dobru opremu (i nadam se da ce nam biti sretna isto) je to da mogu fino otici na njihovu stranicu direktno i naruciti dres, majicu itd. u boji i velicini koja meni odgovara, a ne zadovoljiti se sa onim sto je ostalo na pijaci. Eh onda i da NSBiH zaradi nesto od te prodaje, to je onda jos bolji ugovor.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...