Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Čuj 350, dat će 35 i ono što prodamo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Chiesa je imao sansu protiv Plymoutha da se pokaze i nije iskoristio, nadam se da na ljeto idu Tsimikas i Jota. Darwin gotovo definitivno ide, mozda je vakat da Danns dobije pravu sansu naredne sezone jer sigurno nece dovoditi dvije 9ke.
Kerkez, Huijsen, Sesko i Xavi dosta
Za Isaka nema sanse da ce platiti koliko treba, to svi znamo. Ukoliko ode Trent, ima Aina bez ugovora taman da krpi desno. Quansaha i Gomeza ostaviti cisto zbog dubine i kupova. Harveyu se ne pise dobro, mislim da ga spasava to sto je homegrown. Kelleher takodjer ide, sramota ako ne dovedu makar 4 igraca ovog ljeta.
Morton,Bajcetic,Doak??
Kerkez, Huijsen, Sesko i Xavi dosta

Za Isaka nema sanse da ce platiti koliko treba, to svi znamo. Ukoliko ode Trent, ima Aina bez ugovora taman da krpi desno. Quansaha i Gomeza ostaviti cisto zbog dubine i kupova. Harveyu se ne pise dobro, mislim da ga spasava to sto je homegrown. Kelleher takodjer ide, sramota ako ne dovedu makar 4 igraca ovog ljeta.
Morton,Bajcetic,Doak??
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Ovi rezervisti se baš potrudili da se stave na transfer listu. Jedino Endo je odigrao dobru utakmicu, ostali vjerovatno svi idu na ljeto. Vjerovatno Jones ostaje, bio je loš ali je sasvim ok za rotacije. Quansah prošle i ove sezone nebo i zemlja. Moguće i da ostane čisto zbog home grown mjesta koje bi morali popuniti. Vjerovatno i Jota jer sumnjam da će prodati oba napadača.
Volio bih da dovedu Alvareza, ali mislim da su baš male šanse. Kerkez se čini kao da je već doveden
Volio bih da dovedu Alvareza, ali mislim da su baš male šanse. Kerkez se čini kao da je već doveden
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ova zadnja linija neće više nikad igrati skupa, veza jest problem. Imaš dva i pol igrača tu. Macca, Slobo, Jones i Endo. Ostalo je za pijace. U napadu osim Salaha i Gakpa sve u izlog. Neka budala će se uhvatiti.
Nunez glavom šutira u ravnoj liniji
Nunez glavom šutira u ravnoj liniji

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ma bit ce vise para u igri ovo ljeto 100%, prvi put imam osjecaj da ce se odraditi rok kako dolikuje. Zbog ekipe u kancelarijama prije svega, a i logican slijed je to jer se dva roka nista nije dovodilo jace i zvucnije, bilo je i odlazaka, bilo je ganjanja igraca koji kostaju masne pare i nisu uspjeli tako da je izvjesno da ce se odrijesiti kesa na ljeto, mora kako god jer ce ovo biti prvi transfer rok za Slota, a i zbog vjerujem bare 4-5 odlazaka koji ce dodatno napuniti kasu koliko-toliko.
U svakoj liniji ti treba pojacanje, negdje 3, negdje dva ali pojacanja koja te instant cine jacim, to daje dodatnu motivaciju ostalima koji su u timu, vrijeme je za generalku i osvjezenje.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 04 maj 2025, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Imas li obraza priznati da je Gravenberch igracina

- JayCatwright
- Kontakt:
Trent I zvanicno ode. Korisitit zadnje 3 tekme Bradleya a njemu sretno. Steta sto ode na ljeto koje je prekretnica ali sta ces.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Znaci ocekivalo se i sve, ali opet je nekako sranje sad kad je ozvaniceno jbg. Nek mu je sa srecom, ali slazem se da vise ne bi trebao igrati do kraja sezone, Bradley bi trebao sve startati.
Hvala mu za sve što je uradio, želim mu svu sreću u Realu (Owenovu sudbinu).
Jedva čekam prvi defanzivni kiks 

Everybody fucking knew it. Idi bre u pm.The lowest point was during January’s 2-2 draw against Manchester United in Alexander-Arnold’s first game since news of Real’s bid was known, his mind such a blur in a poor performance that he has since confided to friends he remembers nothing about being on the Anfield pitch that day. It meant a lot to Alexander-Arnold that one of the first to get in touch and make sure he was OK was sporting director Hughes.
https://www.telegraph.co.uk/football/20 ... -transfer/
Koga dovest u zamjenu? Mozda i najveci izazov za klub sto se transfera tice za ovo ljeto.
Srce, čast i ponos!
Pa jasno je valjda da će se Bradleyu dati ključevi desne strane. Uskakat će Gomez i Quansah ako ostane, možda čak i Jones u nekim situacijama.
Prioritet je lijeva strana ovo ljeto, pa ako se Bradley ne uspije zacementirati desno, vjerujem da će se neko tražiti sljedeće godine.
Prioritet je lijeva strana ovo ljeto, pa ako se Bradley ne uspije zacementirati desno, vjerujem da će se neko tražiti sljedeće godine.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- SoloControTutti
- Kontakt:
S obzirom da je Bradley cesto u bolnici treba ozbiljno shvatiti ovu situaciju i dovesti kvalitetnog desnog beka, Gomez je svake sezone trecinu ili pola vremena takoder na bolnickom krevetu, a ako iko jos ima volje da gleda jos jednu sezonu Quanse onda ste mazohisti jer decko nema kvalitet za ovaj nivo ni priblizno, treba mu druga sredina za razvoj i za njega je dobro da ide iz kluba jer ovdje se nece naigrati realno, win win za njega i klub. Pored toga sem Gomeza nemas igraca poput Milnera koji moze da uskoci i odigra sve zivo na terenu kad treba, te egzibicije s popunjavanjem bekova s igracima tipa Jones ili Endo itd ne prolazi ako si ozbiljan klub koji zeli da napreduje u odnosu na ovu sezonu i da ide dalje sto se tice LP i kupova itd, znaci treba razmotriti dovodenje igraca barem kvalitete kao Bradley, nista manje od toga.
Lijevi bek jeste prioritet jer mislim da Kostas odlazi, a Robo ce seliti na klupu jer je ispuhao. Stoper poslije toga, zatim veznjak i napadac.
Sve manje od toga ce biti los transfer rok i to ovaj klub u ovom trenutku i stanju ne smije dopustiti jer ima momentum i treba da raste jer ima mnogo veci plafon od ucinjenog ove sezone ukoliko posloze kocke kako treba.
Lijevi bek jeste prioritet jer mislim da Kostas odlazi, a Robo ce seliti na klupu jer je ispuhao. Stoper poslije toga, zatim veznjak i napadac.
Sve manje od toga ce biti los transfer rok i to ovaj klub u ovom trenutku i stanju ne smije dopustiti jer ima momentum i treba da raste jer ima mnogo veci plafon od ucinjenog ove sezone ukoliko posloze kocke kako treba.
Niko nije rekao da su Bradley/Gomez/Quansah idealne opcije, ja ti samo kažem šta će se desit.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ma nema šanse da ovo ljeto daju pare za desnog beka.
Treba dovesti Omerovića, dobar naprijed, nazad ****. Ostanemo na istom.
Idi, idi drugome
Idi, idi drugome
Uništit mural što prije.
Bradley nije zreo da bude prva opcija na desnoj strani. Plus jos je gore kad skontas da je Quansah potencijalna rotacija, taj momak nije nista da valja odigrao ove sezone, konstantno nam je stvarao probleme kad je igrao. Nama pored toga treba i klasa od stopera koja moze ravnopravno igrati uz Van Dijka i Konatea, meni je licno Van de Ven top opcija. Plus Van Dijk vidjeli mi to ili ne, pada u formi.
Cini mi se da je neko to vec i napisao, a i mene ne cudi sto je Slot slabo rotirao, jbt pa jednog igraca iz startne postave izabaci i sve ode u pm.
Cini mi se da je neko to vec i napisao, a i mene ne cudi sto je Slot slabo rotirao, jbt pa jednog igraca iz startne postave izabaci i sve ode u pm.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.