Obecali neke premije za pobjede.

Neka uprava vrati u Slobodu (ako je sposobna) Husejnovica, Mesanovica i ostale. Yebes lafinu ba!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne razumijem šta želiš postići ovim, nećeš nikome svijest promijeniti. A razumijem šta želiš reći, međutim, nije to stvar nikakvog respekta, Portugalska reprezentacija nije poštovala BH repku, ali je dobila na kraju. Neki ne žele da vide šta si ti napisao, i ne žele da kažu da si upravu jer bi priznali neke činenjice koje idu na čast i obraz svih stanovnika Tuzle.savatihotece je napisao/la:Kada govorite o drugim sredinama, morate imati bar malo respekta. Iz vas izbija mahalski bijes koji pokazuje vašu malograđanštinu i nivo kulture daleko ispod prosjeka onih koje ovdje prozivate da žive u vukojebinama i igraju na livadama.
Svakom ko je jednom u životu prošeto kroz Tuzlu zna da se daleko lakše diše npr. u Brezi ili Cazinu. Težak vazduh dovodi do teške opijenosti od koje vi nećete doći sebi dok ne hlupite u prvu Kantonalnu, pa npr. popušite u Prokosovićima.
Spustite se na zemlju i rešpektujte svoje protivnike. Ništa Tuzla nije grad više od Bugojna ili Čapljine, o Bihaću da i ne govorim ipak je Bihać za Vas zapad.
jazavac..smaras na ovoj temi danima...ako ne mozes sam..reci..naci cemo ti mi neku curicu samo sjasi sa ove teme..idi na temu breze,cazina i bihaca pa njima malo objasnjavaj sta i kako...covjek je tezina prava al lakse mu primit metar u g.u.z.i.c.u nego cent u glavu...cccc...ono doslo nekom nesto objasnjavat...prejakosavatihotece je napisao/la:Kada govorite o drugim sredinama, morate imati bar malo respekta. Iz vas izbija mahalski bijes koji pokazuje vašu malograđanštinu i nivo kulture daleko ispod prosjeka onih koje ovdje prozivate da žive u vukojebinama i igraju na livadama.
Svakom ko je jednom u životu prošeto kroz Tuzlu zna da se daleko lakše diše npr. u Brezi ili Cazinu. Težak vazduh dovodi do teške opijenosti od koje vi nećete doći sebi dok ne hlupite u prvu Kantonalnu, pa npr. popušite u Prokosovićima.
Spustite se na zemlju i rešpektujte svoje protivnike. Ništa Tuzla nije grad više od Bugojna ili Čapljine, o Bihaću da i ne govorim ipak je Bihać za Vas zapad.
AlemC85 je napisao/la:ne znam zašto ste navalili na Tuzlake, pa mi (mislim na VELEŽ) smo istu golgotu prolazili kao što oni danas prolaze, pustite ih neka se konsoliduju, mnogi su nam podmetali klipove, ali smo se opet hvala bogu uspjeli vratiti...
Ako budu protesti nece biti mirni ne sikiraj seAboveTheLaw je napisao/la:Vi kad ste ispali iz PL trebali ste sve pohlupat po Tz, a i sad ako se pocnete pravit kakve proteste necete se izvuc iz ove situacije, jer su svi digli ruke od Slobode a i vi se nista ne bunite pa taj ko je otjerao Slobodu u nizi rang misli da vam je dobro tu, evo vec je 5 kola vi imate 7 bodova a i dalje šutite.
Pa ja juce citam neki tekst da je odrzan neki sastanak i da se niko nece odpustit nego da ce ih klepit po dzepuRUDARSKA2 je napisao/la:evo najvjerovatnije odlaze mozda i najbolji do sada igraci ... JACKSON i MATIJAS PEJIC ( bivsi mladi reprezentativci kolombije i bih ) a njima se pridruzuje MIRZA MESIC I MUAMER NEZIC .... TO JE TAJ FENOMENALNI POTEZ KOVACEVICA KLOSARA , SVJESNO NAS UNISTAVAJU , OVO NE SMIJEMO DOPUSTITI !!!
Evo vec sam napisao sta je bilo jucer na sjednici.RUDARSKA2 je napisao/la:http://www.vidiportal.ba/sport/fudbal/1 ... ackson-mei
ovaj portal ili pravi lozionu ili ne znam sta vec ... ili ja kasnim sa vijestima , dali ima nesto novo povodom ovog???
astra1922 je napisao/la:ma nece nezica otpustit on jedini i igra dzabe
+ sto u Slogi iz Tojsica igra Senad Mujic,dao 5 golova u 3 tekme,za sve nase napadace trenutno on je KLASARUDARSKA2 je napisao/la:u FK PROLETER iz TUZLE igraju napadaci EMIR BORIC bisi igrac SLOBODE i ZELJEZNICARA momak rodjen u TUZLI i ADNAN SMAJLOVIC bivsi igrac SLOBODE i mlade reprezentacije BIH poznat kao velika radilica na terenu !!
BORIC je u dva kola postigao 5 GOLOVA za PROLETER , a SMAJLOVIC je postigao 3 GOLA u dva kola , moje licno misljenje je da su ova dva igraca puno kvelitetniji od npr MUMINHODZICA ,SEMIRA MUSICA ... I IMAJU MJESTA U SLOBODI !!! JOS KAD UZMETE U OBZIR da su igrali vaznu ulogu u PUNO JACOJ SLOBODI od ove danas i davali golove onda je jasno da KOVACEVIC IMA PRED NOSOM IGRACE ZA KOJE NE MARI ,nazalost !!!
EMIR KASAPOVIC za nasu ligu strasan napadac trenira samostalno TUSNJU i niko ni da ga pogleda , a svi znamo koliko KASAP moze pomoci SLOBODI ... toliko zvucnih imena i igraca boljih od mnogih koji danas nose crveno crni dres , A SVI SU ZANEMARENI I ZABORAVLJENI ...
IDEMO TRAZITI OVE IGRACE DOVEDU , SVAKAKO IMAMO KRATKU ILI NIKAKVU KLUPU ...
cilje je 3 mjesto do zime ... u tom slucaju na proljece ce doci velika pojacanja i idemo u " elitu "Probisvjet je napisao/la:Ljudski je nadati se, ako u narednih sest utakmica ne dodjemo na prvo mjesto, onda propao povratak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.