Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

muXmania
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la muXmania » 16 jul 2011, 02:51

eric_cantona je napisao/la:zalosno je to da se nema koga dovesti. SAF je stara skola, sigurno ga ne zanimaju ovi moderni nogometašići-manekeni sa torbicama i u la costa tenama..

vrijeme se promijenilo. Hamsik, Fellaini, Pastore, Modric, Sneijder, Nasri i Shweinsteiger, itd, sve to ne moze vode dodat Scholesu. Covjek je za njih izmislio nogomet. Mislim da bi i Xavi i Iniesta za uzora uzeli Scholesa iz najboljih dana .. Nema više takvih :(

Kamo sreće da odnekud iskopaju nekog igrača, al mislim da se ostaje na kombinaciji Fletcher - Carrick, sa zamjenama Anderson - Park, eventualno Giggs, i kao mladi talent Cleverley. Može se tu dovesti Sneijdera, i valjao bi on, al bi se od njega više očekivalo nego što on stvarno vrijedi
ako Sneider nije igračina i ako po tebi ne vrijedi, onda stvarno ne znam ko je za tebe igračina, dečko je zaslužio da bude najbolji igrač u prošloj sezoni....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 16 jul 2011, 13:08

One season wonder za 227k/40m . Ne hvala .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 13:15

muXmania je napisao/la:
eric_cantona je napisao/la:zalosno je to da se nema koga dovesti. SAF je stara skola, sigurno ga ne zanimaju ovi moderni nogometašići-manekeni sa torbicama i u la costa tenama..

vrijeme se promijenilo. Hamsik, Fellaini, Pastore, Modric, Sneijder, Nasri i Shweinsteiger, itd, sve to ne moze vode dodat Scholesu. Covjek je za njih izmislio nogomet. Mislim da bi i Xavi i Iniesta za uzora uzeli Scholesa iz najboljih dana .. Nema više takvih :(

Kamo sreće da odnekud iskopaju nekog igrača, al mislim da se ostaje na kombinaciji Fletcher - Carrick, sa zamjenama Anderson - Park, eventualno Giggs, i kao mladi talent Cleverley. Može se tu dovesti Sneijdera, i valjao bi on, al bi se od njega više očekivalo nego što on stvarno vrijedi
ako Sneider nije igračina i ako po tebi ne vrijedi, onda stvarno ne znam ko je za tebe igračina, dečko je zaslužio da bude najbolji igrač u prošloj sezoni....
nije zasluzio..on nema kontinuitet..godinu dobar,2 nevalja i sve tako...al svakako je bolji od ovih veznih iz man.utd.,dobar je tehnicar,al ne tako njezan s loptom kao xavi,iniesta,fabregas,ili nas pjane...malo je pogrub,lopta mu se ne lijepi za nogu...

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 16 jul 2011, 14:56

realno tuzno je ako ne dovedemo veznjaka treba ranit fergusona

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 jul 2011, 21:14

prvo nemogu da shvatim ove komentare o snajderu rec za njega da nije vrhunski igrac u najmanju ruku je smjesno a dalje fergi zna najbolje ekipu mi je pratimo 90 min sedmicno a on je dan noc sa njima i dobro zna potencijale pojedinaca.

bitno je da smo opet glavni kandidati za titulu podmladjena je ekipa a nesumnjam da ce doc i jedan veznjak al treba malo strpljenja
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 jul 2011, 21:59

Ko je sljedeće pojačanje Uniteda?
Sneijder i Nasri su već bili "100%" Unitedovi, sad neko zatišje pred buru. Možda na kraju dobijemo novog Tošića ili Bebea...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 16 jul 2011, 22:06

Ne znam zašto ste se toliko prestrašili da nece niko doci.
Sam Ferguson je naglasio da traži nekoga ko ce popuniti tu rupu a period još nije završen. Nemojte se tripovati i nervirati džabe. Naci ce on nekoga kao što je i uvijek to znao raditi.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 jul 2011, 22:13

Obskurni je napisao/la:Ne znam zašto ste se toliko prestrašili da nece niko doci.
Sam Ferguson je naglasio da traži nekoga ko ce popuniti tu rupu a period još nije završen. Nemojte se tripovati i nervirati džabe. Naci ce on nekoga kao što je i uvijek to znao raditi.
Prestraseni - zato sto ako ne dodje vezni igrac (kreativac) opet ce se sredina svoditi na iste igrace i to ce biti veoma lose (+ nema vise Scholesa)
Ferguson- Ma njega nemoze porcitati ni vidovita Dzemila sta on misli :mrgreen:

Naci cemo nekog- Taj ''neko/neki'' nam svaki dan prelaze u raznorazne klubove :roll:

P.S. Ja se jos uvijek nadam dolasku Sneijdera ali jos bolje Pastorea :twisted:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 16 jul 2011, 22:16

hurem je napisao/la:
muXmania je napisao/la:

nije zasluzio..on nema kontinuitet..godinu dobar,2 nevalja i sve tako...al svakako je bolji od ovih veznih iz man.utd.,dobar je tehnicar,al ne tako njezan s loptom kao xavi,iniesta,fabregas,ili nas pjane...malo je pogrub,lopta mu se ne lijepi za nogu...
Trazis ideal a jako je tesko naci.Scohles je jedan jedini i neponovljivi ali na trzistu pak i nemas boljeg koji je pristupacan od Sneijdera.Nije njezan sa loptom poput Scholesa i Barceloninog dua ali ima stvari u kojima je dobrano bolji od njih.
On je fantastican igrac iako nije dobar i nikad nece biti kao Scholes jer bi trebao biti njegov nasljednik ali je dovoljno dobar da United podigne na novi nivo ;)
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 16 jul 2011, 22:19

Pastore bi bio prevelik rizik, k tome je i tu finansijska strana tog transfera.
Za Sneijdera baš i ne znam da li ce preci. Narocito sada nakon izjave Fergusona.
Morate razumjeti da ce sa dolaskom Snajdera da se promijeni formacija u kojem je Utd odigrao izuzetno kvalitetnu sezonu. K tome bi morao da dovede kvalitetnijeg destruktivca jer Sneijder treba nekoga da mu cuva mjesto u odbrani kada on ode isuviše naprijed.
Nasri je i od pocetka bio medijska patka a i tu je sama nemogucnost transfera.
Igraci koji smo mi "htjeli" za sada nisu nigdje otišli tako da nema razloga za brigu.
Ne bi me cudilo da Utd dovede nekoga iz Juzne Amerike. Narocito sada kada su izuzetno pojacali skauting tamo.
Bio je nedavno clanak o tome kako imaju veoma veliku bazu skauta tamo i da svakodnevno prate mlade talente.
Tako da se moze desiti i situacija slicna sa dolaskom Chicharita.
No ne vjerujem da bi ulazio u takav rizik narocito sa tako trenutno tankom postavom za tu poziciju.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jul 2011, 22:56

Uoči nove sezone engleske Premier lige i nove borbe za najprestižniji engleski nogometni trofej Rio Ferdinand se osvrnuo na na najveće konkurente. Sa smiješkom je prokomentirao činjenicu da bi netko drugi mogao biti proglašen glavnim favoritom natjecanja...

Posljednjih pet sezona Manchester United s četiri osvojena naslova dominira Premiershipom, a njihovu dominaciju prekinuo je samo Chelsea 2010. godine. Prošle godine su 19. titulom pretekli Liverpool na vječnoj ljestvici trofeja, a uoči nove borbe za naslov oglasio se Rio Ferdinand i zaključio tko je najveći favorit i ove godine:

"Osvojili smo četiri od posljednjih pet prvenstava. Nije bilo lako i pred nama je još jedna teška sezona, ali spremni smo za nju. Svaka godina je novi izazov i moraš biti za njega pripremljen. Mi smo rasli svake godine i pomalo mi je smiješno da netko drugi bude glavni favorit ove godine." Osvrnuo se malo i na događanja tijekom stanke, odnosno na činjenicu da su sezonu završili porazom od Barcelone.

"Bilo je ovo čudno ljeto. Osvojili smo 19. titulu, što je fantastično, ali smo izgubili finale Lige prvaka. No, kad sve analiziramo, bila je to uspješna sezona i da su nam tako nešto ponudili prije početka natjecanja sigurno bi to i prihvatili", riječi su stopera Uniteda kojem je mnogo teže pao poraz u rimskom finalu Lige prvaka.

"Nakon finala u Rimu proveo sam cijelo ljeto snužden iako smo osvojili domaći naslov. Slično je i sada, ali moramo uživati u prošlogodišnjoj tituli", rekao je za kraj Rio Ferdinand, spreman za lov Uniteda na 20. naslov prvaka.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 jul 2011, 23:28

Mančester Junajted dovodi Veslija Snajdera, Nasrijev transfer na Old Traford je gotova priča, bla, bla, bla. Nakon što je Pol Skols okončao karijeru, mnoga imena se spominju kao njegova zamena, od Lasana Dijare do Čarlija Adama, više im se ne zna broj, a u potpunoj senci je ostao Brazilac Anderson koji bi mogao da postane najvažniji deo Junajtedovog veznog reda.

Uvek sam bio za to da nam je u sredini potreban "trkač" više nego kreativac, ali šta ako u jednom igraču imamo obe karakteristike? Šta ako je Anderson odgovor na sve? On je mlad igrač, poseduje odličnu tehniku i kreativnost, inteligentan je, brz i što je za Premier ligu najbitnije, jak je.

I dalje pamtim Fergusonove reči: "Kada izgubite igrače poput Roja Kina i Pola Skolsa, zapitate se ko će biti spreman da preuzme njihov posao na terenu. Siguran sam da je Anderson taj igrač, on ima sve predispozicije da postane među najboljima na svetu."

Nani i Anderson su u isto vreme stigli na Old Traford, i dok Nani rešeta mreže, svojim asistencijama i golovima pokazuje da je sazreo kao igrač i da je spreman za najviše domete, Anderson je nekako "zaglavio" u rotaciji Aleksa Fergusona. Ipak, to ne znači da je njegova epizoda gotova, naprotiv, mislim da njegova epizoda u dresu Mančester Junajteda tek počinje.

Andov problem je konstantost koju nema, ali je pokazao da može da se snađe na više pozicija. Na poziciji veznog igrača pamtim meč protiv Arsenala iz 2007. godine kada je uništio protivnički vezni red, ali isto tako pamtim i Blekburn 2010. kada je igrao dosta ofanzivnije, pa je i tu pokazao da osim trčanja i odrađivanja "prljavog posla" ume da bude moderni playmaker, kakav je bio u Portu. Istina, Ferguson ga je u potpunosti promenio, od modernog fudbalera, Brazilca koji je sa loptom mogao sve, Anderson je postao više ostrvski igrač, koji je dobio na snazi i brzini, a izgubio na tehnici i driblingu.

I tako, nakon četiri godine u klubu, mislim da je vreme da Anderson konačno pokaže da je spreman da zauzme standardno mesto u prvom timu Mančester Junajteda, da pokaže zašto su tolike pare uložene u njega, inače u suprotnom će se umesto njegove poznate pesme na tribinama pevati:

Morrison, son, son, he’s better than Anderson.’
Zanimljiv tekst, možda bude i u pravu kako je krenulo.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 jul 2011, 00:07

Sexmachineboy je napisao/la:
Mančester Junajted dovodi Veslija Snajdera, Nasrijev transfer na Old Traford je gotova priča, bla, bla, bla. Nakon što je Pol Skols okončao karijeru, mnoga imena se spominju kao njegova zamena, od Lasana Dijare do Čarlija Adama, više im se ne zna broj, a u potpunoj senci je ostao Brazilac Anderson koji bi mogao da postane najvažniji deo Junajtedovog veznog reda.

Uvek sam bio za to da nam je u sredini potreban "trkač" više nego kreativac, ali šta ako u jednom igraču imamo obe karakteristike? Šta ako je Anderson odgovor na sve? On je mlad igrač, poseduje odličnu tehniku i kreativnost, inteligentan je, brz i što je za Premier ligu najbitnije, jak je.

I dalje pamtim Fergusonove reči: "Kada izgubite igrače poput Roja Kina i Pola Skolsa, zapitate se ko će biti spreman da preuzme njihov posao na terenu. Siguran sam da je Anderson taj igrač, on ima sve predispozicije da postane među najboljima na svetu."

Nani i Anderson su u isto vreme stigli na Old Traford, i dok Nani rešeta mreže, svojim asistencijama i golovima pokazuje da je sazreo kao igrač i da je spreman za najviše domete, Anderson je nekako "zaglavio" u rotaciji Aleksa Fergusona. Ipak, to ne znači da je njegova epizoda gotova, naprotiv, mislim da njegova epizoda u dresu Mančester Junajteda tek počinje.

Andov problem je konstantost koju nema, ali je pokazao da može da se snađe na više pozicija. Na poziciji veznog igrača pamtim meč protiv Arsenala iz 2007. godine kada je uništio protivnički vezni red, ali isto tako pamtim i Blekburn 2010. kada je igrao dosta ofanzivnije, pa je i tu pokazao da osim trčanja i odrađivanja "prljavog posla" ume da bude moderni playmaker, kakav je bio u Portu. Istina, Ferguson ga je u potpunosti promenio, od modernog fudbalera, Brazilca koji je sa loptom mogao sve, Anderson je postao više ostrvski igrač, koji je dobio na snazi i brzini, a izgubio na tehnici i driblingu.

I tako, nakon četiri godine u klubu, mislim da je vreme da Anderson konačno pokaže da je spreman da zauzme standardno mesto u prvom timu Mančester Junajteda, da pokaže zašto su tolike pare uložene u njega, inače u suprotnom će se umesto njegove poznate pesme na tribinama pevati:

Morrison, son, son, he’s better than Anderson.’
Zanimljiv tekst, možda bude i u pravu kako je krenulo.
Ako Andersona povrede zaobidju, mislim da ove sezone mora dobiti pravu minutazu i uvjeren sam da on to moze iskoristiti :) Al' ipak cisto sumnjam da Fergie nece dovesti nijednog veznjaka, moguce je i da dovede nekog mladjeg (ako vec ne Sneijdera ili koga vec), pa da taj bude zamjena Andersonu :D Ja znam da se vecini ova ideja ne svidja, ali nikad ne znamo sta je Fergusonu na umu ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 17 jul 2011, 00:12

Nije me odavno bilo,ali dolazak De Gee je dobar potez,bio bih sretniji da je MNU mogao dovest nekog iskusnijeg,pa što ne reći i kvalitetnijeg,ali dobro,naravno EVDS je legenda koju će teško ko prevazići,čak se smijem usuditi da je uradio više nego Peter Šmajhel.
Što se ostalog tiče,mislim da Sir mnogo računa vodi o tim defanzivcima,naravno otišli su nam konačno Ošea i Braun,al opet tu imamo Smallinga,Evansa,Vidića,Ria,sad i taj Jones :?: :roll:
Ali dobro mislim da je MNU i dalje glavni favorit,Chelsea će biti ponovo jedini pravi rival.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 17 jul 2011, 11:58

Manchester United are chasing Brazilian starlet Paulo Henrique Ganso - the midfielder dubbed the new Kaka
i tako dalje novi dan novi igrač kojeg "hoće" MAN UTD
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 17 jul 2011, 12:13

Po meni je Sneijder od svih ovih što se spominju u kontekstu potencijalnih pojačanja najbolji, ali to ne znači da mislim da je Sneijder najbolje rješenje (preskup, prevelika plaća, sumnjiva igra u obrani, ali prednost mu je odličan šut/slobodnjak, kreativnost). Ono što je meni krivo je što nitko od tih nabrojanih neće pretjerano unaprijediti igru Man Utd. Manchester ne može igrati sa klasičnim ofenzivnim veznim (Sneijder) jer nema klasičnog defanzivnog (Fletcher i Carrick su centralni vezni sa zadacima u obrani). Tako da se ili mora igrati neprestano 4-5-1 (tu bi izvisio ili Chicharito ili netko od krila (park, nani, valencia, young)) gdje bi Sneijder bio najofenzivniji od tri centralna vezna - Fletch(Park), Carrick (Anderson), Sneijder (Giggs), ILI dovesti onda i defanzivnog veznog, al promjenom sistema na taj način, svi ovi vezni koji su već u klubu morali bi mijenjati svoje prirodne pozicije

Moderni nogomet (bar ovaj s kojim dominira Barcelona) je prihvatio tu formaciju 4-5-1 (netko ce je nazvati i 4-2-3-1 ili 4-3-3), i možda je to cilj. Al ipak mislim da je i Fergusonu problem što nema pravog centralnog veznog na vidiku. Meni je zapravo najviše zapeo za oko Mario Goetze iz Dortmunda, izgleda mi kao igrač koji bi mogao to igrati i to dobro. Uz njega je odličan i Dortmundov japanac, Shinji Kagawa, al on je malo pao sa scene jer je ozlijeđen već mjesecima

Od ove trojke koja se najintenzivnije dovodi u kontekst pojačanja (Sneijder, Modrić, Nasri) nikako ne vidim njih kao direktne zamjene Scholesu (možda samo donekle Modrić), više mi izgleda da se prelazi na novi sistem.

Idealna zamjena bi bio Fabregas, ali to je znastvena fantastika, a plus uvijek je ozlijeđen

Ja se samo nadam da se neće dovoditi igrači tipa Xabi Alonso, koji su prenapuhani, koji su dobri ali ne i odlični.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 jul 2011, 13:20

eric_cantona je napisao/la:Po meni je Sneijder od svih ovih što se spominju u kontekstu potencijalnih pojačanja najbolji, ali to ne znači da mislim da je Sneijder najbolje rješenje (preskup, prevelika plaća, sumnjiva igra u obrani, ali prednost mu je odličan šut/slobodnjak, kreativnost). Ono što je meni krivo je što nitko od tih nabrojanih neće pretjerano unaprijediti igru Man Utd. Manchester ne može igrati sa klasičnim ofenzivnim veznim (Sneijder) jer nema klasičnog defanzivnog (Fletcher i Carrick su centralni vezni sa zadacima u obrani). Tako da se ili mora igrati neprestano 4-5-1 (tu bi izvisio ili Chicharito ili netko od krila (park, nani, valencia, young)) gdje bi Sneijder bio najofenzivniji od tri centralna vezna - Fletch(Park), Carrick (Anderson), Sneijder (Giggs), ILI dovesti onda i defanzivnog veznog, al promjenom sistema na taj način, svi ovi vezni koji su već u klubu morali bi mijenjati svoje prirodne pozicije

Moderni nogomet (bar ovaj s kojim dominira Barcelona) je prihvatio tu formaciju 4-5-1 (netko ce je nazvati i 4-2-3-1 ili 4-3-3), i možda je to cilj. Al ipak mislim da je i Fergusonu problem što nema pravog centralnog veznog na vidiku. Meni je zapravo najviše zapeo za oko Mario Goetze iz Dortmunda, izgleda mi kao igrač koji bi mogao to igrati i to dobro. Uz njega je odličan i Dortmundov japanac, Shinji Kagawa, al on je malo pao sa scene jer je ozlijeđen već mjesecima

Od ove trojke koja se najintenzivnije dovodi u kontekst pojačanja (Sneijder, Modrić, Nasri) nikako ne vidim njih kao direktne zamjene Scholesu (možda samo donekle Modrić), više mi izgleda da se prelazi na novi sistem.

Idealna zamjena bi bio Fabregas, ali to je znastvena fantastika, a plus uvijek je ozlijeđen

Ja se samo nadam da se neće dovoditi igrači tipa Xabi Alonso, koji su prenapuhani, koji su dobri ali ne i odlični.
Dobro si razumio i analzirao,.. Mnogi to ne mogu shvatiti. (Mancester ne igra sa zadnjim veznim.)Al' ako se prisjetis kako je Mancester igr'o velike utakmice u zadnjih par godina, onda ces uvidjeti da odavno igraju formaciju 4-5-1 (posebno na gostovanjima),.. Protiv slabijih protivnika, Snajder komotno moze odigrati sa Flecerom u formaciji 4-4-2,.. Protiv jacih se svakako igra sa tri igraca u veznom redu.

Sto se tice drugog pasusa, tu se vec ne slazemo,.. Gece je fantastican potencijal, bio bi pojacanje za svaki klub,.. Al' nisam siguran da moze odigrati centralnog veznog. Po meni, on je klasicni ofanzivac. Sa Kagavom si sasvim promasio. On ne moze igrati centralnog veznog. Al' da je dobar igrac, jeste.

Treci pasus,.. Slazem se.

I tu se slazemo,.. Fabregas je taj igrac, al' ga je nemoguce dovesti.

I opet se slazemo :mrgreen: .

Neko spomenu Pastorea,.. Sinoc sam ga prvi put gled'o,... Bezveze igrac.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 jul 2011, 14:39

Pastore ti je kao i Goetze ili Kagawa. Tipični ofanzivac i mislim da bi se teško prilagodio na centralnog veznog.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 17 jul 2011, 14:46

Pa bili nam godio Paulo Henrique Ganso ? 8-)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 jul 2011, 14:46

Thunderstruck je napisao/la:Pastore ti je kao i Goetze ili Kagawa. Tipični ofanzivac i mislim da bi se teško prilagodio na centralnog veznog.
Kad bi njega doveli to bi znacilo dovodjenje novog Andersona samo sto je nas bio po meni i bolji igrac u svoje vrijeme dokazan na medjunarodnoj scenu kako bilo Pastore nam ne treba ne sada kad Rooney vecinu vremena igra poluspica tu mjesta za jos jednog ofanzivca nema i kad imamo Chicarita koji je super dobar igrac i treba mu naravno jos minuta.Mislim da se moramo drzati 4-4-2 sistema stim da Roo bude taj ofanzivac i da nam i dalje napadi baziraju se na krilo.Anderson mora iznjeti ovu sezonu nije mi jasno kako se ne snalazi na terenu,on se super dobro gradi i jak je i brz tim osobinama bi trebalo da pokriva i odbranbene zadatke a on je isto panj mada treba mu dati priliku.Ja iskreno ne bi nikoga dovodio.Fletcher,Carrick,Anderson i Giggs trebalo bi da mogu podnijeti sezonu,nekad eto i Gibsona ubaciti zasto ne i Cleverlya ima se igraca po mom misljenju
Ganso ne bi godio slabi smo mi sa ovim juzno amerikancima :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.