Osim donio novu tehnologiju iz Japana.Igraci na daljinski.geronimo je napisao/la:brkomanija zavladala, nego sta ovo oni rade sa prsticima?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Osim donio novu tehnologiju iz Japana.Igraci na daljinski.geronimo je napisao/la:brkomanija zavladala, nego sta ovo oni rade sa prsticima?
Znam da cu ja biti puno rahatniji ako dobijemo Borca a igracima i ne treba da su rahat nego da se bore do zadnjeg kola.čamac je napisao/la:Nema kod Amara više rahat ni nama ni igraćima. Borba do zadnjeg kola i to ništa manja, ako ne i veća nego dosad.
Kako ćeš biti rahatniji? Zar se ne nadaš makar bodu iz Tuzle ili deranju na Koševu?Stole iz Bora je napisao/la:Znam da cu ja biti puno rahatniji ako dobijemo Borca a igracima i ne treba da su rahat nego da se bore do zadnjeg kola.čamac je napisao/la:Nema kod Amara više rahat ni nama ni igraćima. Borba do zadnjeg kola i to ništa manja, ako ne i veća nego dosad.
čamac je napisao/la:Ovaj dio mi je najjači: "Glavni je sudija, naime, tražio od policije da isprazni tribinu, ali policajci to nisu htjeli učiniti, pravdajući to nedostatkom zakona po kojem bi mogli odstraniti navijače sa tribina!?"
Jeb.ote kralj kakav je dole jad. Da su bili naši navijači krivi onda bi moglo i bez zakona pa i zapucati.
Helem nejse, ništa novo nego kad bi trebalo biti to žrijebanje za finale?
To cemu se nadam je nesto sasvim drugo i o tome cu pricati kad zavrsi utakmica sa Borcem. Zato, opet ponavljam, cu biti rahat ako ih dobijemo. U slucaju da se to desi idemo na +3 pa i ako izgubimo u Tuzli opet smo prvi.čamac je napisao/la:Kako ćeš biti rahatniji? Zar se ne nadaš makar bodu iz Tuzle ili deranju na Koševu?Stole iz Bora je napisao/la:Znam da cu ja biti puno rahatniji ako dobijemo Borca a igracima i ne treba da su rahat nego da se bore do zadnjeg kola.čamac je napisao/la:Nema kod Amara više rahat ni nama ni igraćima. Borba do zadnjeg kola i to ništa manja, ako ne i veća nego dosad.
Naprijed ZELJO ljubavi Moja.....tm8782 je napisao/la:Citam postove od ovih komsija na nasoj temi i sve se pitam sta to ima pa im smeta kod nas(ovako nas napadaju na sve moguce nacina). Dosao sam do zakljucka, ova LOKOMOTIVA puno tutnja pa komsije i ostali ne mogu da mirno spavaju... jb ga desava se...:D:D:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.