FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Boguuuu
Prezasluzen prolaz.
Prezasluzen prolaz.
-
- Kontakt:
Sarajevooooooooo ide daljeeeeeeee.
Tooooooooooo
Volim te SARAJ'VOOOO!!!

Volim te SARAJ'VOOOO!!!
-
- Kontakt:
Allahu EKBER!!!
Pozdrav za sve one koji su se prepali smrdljivog Zrinje prije utakmice. 
Mi smo najjača ekipa u državi.

Mi smo najjača ekipa u državi.
Mehmedovic u 8 zadnjih minuta potrosio minimum 4 

Svaka cast momcima zasluzen prolazak u potpunosti.
You are someone else I am still right here
Jeste li zadovoljni pitari? Nisu muda ostavili na Ivanu. Prošli dalje.
Naredni put pojačajte psovke.
Naredni put pojačajte psovke.
Hahahahajurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:27Skonto sam šta je Mehmedovicev kvalitet.
Zna levat aut izboriti.
Baš hoću da napišem otključao skill, čuvanje lopte pored aut linije

Koliko frustracija ovdje, idemo dalje ljudi...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Danima pisem da mozemo ovo proci i imao sam cijelo vrijeme dobar osjecaj.
Hvala Allahu dragom.
Ali,ljudi,ovoliko sansi po tekmi i drhtanje do zadnje sekunde,ne treba nam ovo nikako.
Opet raduje me da stvaramo sanse.
Idemo podici kantu aBd
Hvala Allahu dragom.
Ali,ljudi,ovoliko sansi po tekmi i drhtanje do zadnje sekunde,ne treba nam ovo nikako.
Opet raduje me da stvaramo sanse.
Idemo podici kantu aBd
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bravo Zekicu
Bravo Gulisha
Ne znam zašto uvijek ne igramo sa Pavicicem, Lulicem i Bubanjom zajedno. Ne može Eldar pružiti taj kvalitet koji nama treba.
Puno smo opasniji kad Keremeh igra bliže golu.
Zrinjski nije napravio prilike u dva meča kako treba.
Zaslužen prolaz

Bravo Gulisha
Ne znam zašto uvijek ne igramo sa Pavicicem, Lulicem i Bubanjom zajedno. Ne može Eldar pružiti taj kvalitet koji nama treba.
Puno smo opasniji kad Keremeh igra bliže golu.
Zrinjski nije napravio prilike u dva meča kako treba.
Zaslužen prolaz

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel ovo komentator rece da smo „za nijansu“ bili bolji?
Unistili ih

Unistili ih
Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Svaka čast. 

-
- Kontakt:
Pobjedi Zekic i u Banja Luci i u Mostaru
Pitarcine će srat naravno, psovati svojim igračima, molim vas evo ko brat promijenite tu naviku. Mi kad bi svi puhali u ista jedra mi bi bili nezaustavljivi.
Hvala Guli za pogodak. Zeka popričaj malo s njim, nek se uozbilji. Taman ide Igman nek zabije 3 gola za vraćanje samopouzdanja.
Volim vas sve.
Pitarcine će srat naravno, psovati svojim igračima, molim vas evo ko brat promijenite tu naviku. Mi kad bi svi puhali u ista jedra mi bi bili nezaustavljivi.
Hvala Guli za pogodak. Zeka popričaj malo s njim, nek se uozbilji. Taman ide Igman nek zabije 3 gola za vraćanje samopouzdanja.
Volim vas sve.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Više sam vjerovao u prolaz prije Aktobea nego u ovaj večeras. Dobro je nekad' i ofulat.
Trenerski masterclass Zorana Zekića, imam osjećaj da smo mogli još jednu utakmicu odigrat ne bi nam gola dali.
Guliju neću da psujem, većinu prilika je sam izborio, penale šuta što mora a ne što želi i to je to. Samo se nadam da ćemo nakon njegovog odlaska probati da se orijentišemo na neku timsku igru a ne da budemo "Društvo jednog lica". Jedino što zamjeram Guliju je to što je obesmislio pojam kapitena Sarajeva, ali to traje već neko vrijeme nažalost. Nadam se da ćemo s tim prestati uskoro.
Daj nam Borac idući pa da finale bude jedini pravi derbi Bosne i Hercegovine.
Trenerski masterclass Zorana Zekića, imam osjećaj da smo mogli još jednu utakmicu odigrat ne bi nam gola dali.
Guliju neću da psujem, većinu prilika je sam izborio, penale šuta što mora a ne što želi i to je to. Samo se nadam da ćemo nakon njegovog odlaska probati da se orijentišemo na neku timsku igru a ne da budemo "Društvo jednog lica". Jedino što zamjeram Guliju je to što je obesmislio pojam kapitena Sarajeva, ali to traje već neko vrijeme nažalost. Nadam se da ćemo s tim prestati uskoro.
Daj nam Borac idući pa da finale bude jedini pravi derbi Bosne i Hercegovine.

-
- Kontakt:
Gulii kad je htio da doda keri trebao je zavrsiti, kad je bio sebican tad je trebao dodati kolegi, samo da poradi na sebicnosti, za drugo se sve zna da je kalibar od igraca ….
Korektna izjava trenera domacih
Korektna izjava trenera domacih

Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 11 mar 2025, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
jurisicduska je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:33Pobjedi Zekic i u Banja Luci i u Mostaru
Volim vas sve.

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], itatabisine, Kaunas, Lavcina, MostarReds22, Rodman, Rokitansky, ronaldo99, samirr, Yanichar i 115 gostiju.