Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najradikalnija skupina u BiH, svih 80min pjesme vrijedjanja, nakon sto su utisani nigdje ih, ostali u Širokom svih 90min. Očajni !
-
- Kontakt:
Velezu ce se vratiti situacija klafuric i situacija kevelj kao bumerang,
-
- Kontakt:
O cemu ti pises, nema ti ovo veze sa istinom.
Mravac nam je sportski direktor, posljedice Senada Kevelja, prethodnog predsjednika su još vidljive, ostavio je ludilo u klubu.
Ti si naša ljubav jedina!
- Combattente87
- Kontakt:
Nekome će otkinuti bodove, prije Zrinjskom nego vama, ali ako obadvije zijane, vidjećemo da li slijedi Željo scenario ili idu na hlađenje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:31Nije im bajna situacija.Nakon gostovanja Zrinjskom mi im dolazimo pa idu Posusju.Tu bi mogli vrlo lako pasti u zonu ispadanja.Ne ocekujem da ce ispasti ali da su grohnuli jesu.Ocekivao sam pad kad tad jer im je transfer politika godinama bila losa kao i uprava,kod Fedje su imali neki sistem ovo poslije instant uspjehCombattente87 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:16Hvala !
Velež je u velikom problemu kako stvari stoje, i ako se ne izdignu iz ovog blata (a sljedi im derbi), borba za opstanak postaje realnost....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Pravi su se našli komentarisat radikalizam

Ti si naša ljubav jedina!
Ja imam jedno pitanje ne da nekog vrijedjam ili ismijavam ali sto vam kop pocinje iz 6 reda fazon . Sjecam se prosli derbi na kosevu gledam prva vam 3 ili 4 reda prazna. I opcenito ove sezone to praktikujete. Jer prije je bilo iako je prazno stavi se transparent na ogradu ili ako nije transparent onda od prvog reda se islo pa normala ali sad malo cudno izgleda.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Mislim da je samo zbog estetike.Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:43Ja imam jedno pitanje ne da nekog vrijedjam ili ismijavam ali sto vam kop pocinje iz 6 reda fazon . Sjecam se prosli derbi na kosevu gledam prva vam 3 ili 4 reda prazna. I opcenito ove sezone to praktikujete. Jer prije je bilo iako je prazno stavi se transparent na ogradu ili ako nije transparent onda od prvog reda se islo pa normala ali sad malo cudno izgleda.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mi smo to sto jesmo, a vi ste iz keca u dva....antifa, josip broz do radikala...malo vam škodi prečesto druzenje s vecom grupom iz Sa, ali mozete vi mirni biti, vidjelo se veceras poslije upozorenja! 80min vam se svodi na vrijedjanje, to su navijačke grupe radile ima 10-15g
Pisao ti je momak ovaj da ne pišem ja opet istoPact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:43Ja imam jedno pitanje ne da nekog vrijedjam ili ismijavam ali sto vam kop pocinje iz 6 reda fazon . Sjecam se prosli derbi na kosevu gledam prva vam 3 ili 4 reda prazna. I opcenito ove sezone to praktikujete. Jer prije je bilo iako je prazno stavi se transparent na ogradu ili ako nije transparent onda od prvog reda se islo pa normala ali sad malo cudno izgleda.
Sa takvim stavom i promišljanjem i jeste tu gdje ste sad.fudbalfudbal je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:35O cemu ti pises, nema ti ovo veze sa istinom.
Mravac nam je sportski direktor, posljedice Senada Kevelja, prethodnog predsjednika su još vidljive, ostavio je ludilo u klubu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bravo Klafuricu
Kakvi su ono šabani od navijača veleza, navijanje o ustašama 90 posto utakmice

Kakvi su ono šabani od navijača veleza, navijanje o ustašama 90 posto utakmice

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zuti ti je odgovorio, jednostavno moras tako zbog ogromne tribine i logicnije je da se siris na stranu a ne prema dole, ruzno izgleda:Pact1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:43Ja imam jedno pitanje ne da nekog vrijedjam ili ismijavam ali sto vam kop pocinje iz 6 reda fazon . Sjecam se prosli derbi na kosevu gledam prva vam 3 ili 4 reda prazna. I opcenito ove sezone to praktikujete. Jer prije je bilo iako je prazno stavi se transparent na ogradu ili ako nije transparent onda od prvog reda se islo pa normala ali sad malo cudno izgleda.

- luckystrike
- Kontakt:
forumaš: "Ide se na Vels varijantu, imacemo svoju ligu i prohodnost u evro takmicenja. Vico vec radi na tome."
vico: Siš'o s bine pod borovinu da ne pokisne, pruža podršku ujaku zajedno s 200 drugih
ujak: "Spreman sam za razgovor, ako me pozovu iz Sarajeva sutra u 10 sam tamo"
vico: Siš'o s bine pod borovinu da ne pokisne, pruža podršku ujaku zajedno s 200 drugih
ujak: "Spreman sam za razgovor, ako me pozovu iz Sarajeva sutra u 10 sam tamo"
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Objaviš debilu i kop protiv Sloge, ali mozak musave brigade to ne može skontati
- tutankamon1905
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
merak brat, moli da ga je6u
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dobar je dok ne počne majke i sestre psovati.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, jurisicduska, Paromlinac, supervizor i 29 gostiju.