Samo me nemoj prozivati po mahali. Ionako me proglasi lik idiotom, a ja ništa uradio nisam.socrates je napisao/la:Pitaru...![]()
Ahh,merakaa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Mi smo vecinom pogadjali sa ovom hrvatima:
Delac, Jajalo, Baric, Tadejevic svaki od njih je ginuo na terenu i pokazivao odredjeno znanje
Delac, Jajalo, Baric, Tadejevic svaki od njih je ginuo na terenu i pokazivao odredjeno znanje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I mene to zanima,a vjerujem i druge navijace. Kontam ima jos vremena i nadam se da ce ipak doci par klasnih igraca,vidjecemo.MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Ili prava pojacanja tek trebaju da dodju?
Edit: Hurtic je ovo jasno i javno rekao i sada kada se mi pitamo dokle je dosla realizacija tog obecanja i hoce li se uopste odrzati neko moze okarakterisati kao 'pljuvanje','nestrpljenje' ili pak 'da imamo nerealne apetite',a sef strucnog staba to jasno kazao i najavio,kao sto su se najavile i grupne faze,izdizanje nad ostatkom lige,evropsko sarajevo itd. Ali nejse,da ne pokrecemo opet ponovo neke stare teme...
Ja sam opet nekakav umjereni optimista.
EKIPI PODRSKA,ADMINISTRACIJA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A Robert Jarni?esprit24 je napisao/la:Mi smo vecinom pogadjali sa ovom hrvatima:
Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se..joker90 je napisao/la:Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo!MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
IDEMO PONOVO!
Samo se vi nadajte.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to.MartinSco je napisao/la:Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se..joker90 je napisao/la:Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo!MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako? 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Ne znam da se iko zalio ikad ovdje na jeftine cijene karata!bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako?
Ugovor sa njima traje jos ovaj mjesec. Znaci jos par dana. Od slijedeceg mjeseca ide Nike.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Reci cu ti ono sto sam cuo a to je da od 01.07.2016. pocinje cetverogodisnji ugovor sa NIKE-om. Vjerovatno ce biti i neko predstavljanje...KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Karte su preskupe i seru sa cijenama!bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Normalno da ces biti kriv. Pa lik izjavi da nema pojma sta mu se desava sa ekipom (drugim rijecima da ne zna sta radi, sta mu je posao), i ovi uspiju nekakve "negativce i pljuvace" okriviti za to.joker90 je napisao/la: Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to.
Ja se samo nadam da koliko smo god losi, da su ostali losiji, mada Zrinjski izgleda ozbiljan.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Raskinut je ugovor. Hvala mu za sveBosnianKingdom je napisao/la:Hoće li Dzemica u akademiju?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jesu narocito u ovim neatraktivnim utakmicama, htio sam reci kako se uvijek prica moze okrenuti u negativu ako to tako gledas.treba gledati pozitivno sto cvetkovic nebi bio novi stojcev ili hodzic novi cimi a ne kramar ili brazilci.Sabinho je napisao/la:Karte su preskupe i seru sa cijenama!bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Obzirom da je manje od mjesec dana do prvenstva, čudi me da sezonske već nisu izašle?
Samo Saraj'vo.
Tačno sam znao da je Ćetković, koji je odnedavno naš igrač, poeta vates i da će nam njegov dolazak u mubarek mjesecu donijeti nešto dobre have - njegov stariji rođak Sergej u Sarajevu, 8. marta 2017. godine, pravi koncert.
DVA DOAJENA; JEDAN U NOGOMETU, DRUGI U MUZICI I DOPRINOSU DA ŽENKE ČIM PRIJE PADNU.
DVA DOAJENA; JEDAN U NOGOMETU, DRUGI U MUZICI I DOPRINOSU DA ŽENKE ČIM PRIJE PADNU.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.