FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 16 jun 2015, 11:46

Ja sam za to da se povecaju primanja nasoj djeci, ali isto tako da se plati igrac koji su provjereni. Do sad smo mogli sigurno dovesti par igraca. Oslobodene su plate Varea, Bucana, Stanica, Tomica, sve su to fine cifre bile. Znaci da se moze platiti igracu, ali sta oni rade i kontaju Bog sami zna..
KHAJ PRICE

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 16 jun 2015, 11:53

Bas mi nesto nevjerovatno zvuci da npr. Bajic ima platu 500KM, a Diatta npr. 2000KM, nidje veze

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 16 jun 2015, 11:56

Bajić ima puno veću platu od 500 KM, kao i ostali omladinci koji redovno igraju. S tim da je u planu da im se plate povećaju i usklade.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 16 jun 2015, 11:58

perodeformero je napisao/la:Bas mi nesto nevjerovatno zvuci da npr. Bajic ima platu 500KM, a Diatta npr. 2000KM, nidje veze
De ba otkud vam te informacije....e svasta jbt...
Garant od onih istih koji furaju raju da nam u upravi kluba sjede pitari....

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 16 jun 2015, 11:58

propuh je napisao/la:Jel' fakat istina da ovi nasi nisu sposobni skoro pa dogovorenog igracs dovesti /potpisati ugovor/...
Mozete vi njih hvaliti koliko hocete, ali ako se ispostave tacnim sve ove info oko transfera i dovodjenja igraca treba tu gamad rastjerat inace nam se crno pise.
Nadam se da samo ove pricice sto kruze nisu tacne.
Ovo **** lud zbunjenog.
Ne mislim da su gamad, baš teška riječ. Moguće da neko lošije radi svoj posao.
Uvijek kruže priče, 90% laži. Bar u našoj ćaršiji toga nikad neće faliti.
Vjerujem Odi i ljudima u klubu. Vjerujem da imaju plan i da će sastaviti dobru ekipu. Još uvijek ne znamo ko će od juniora dobijati šansu, možda je vidio da tamo ima dobrog materijala. Pa on je uz juniore prošle polusezone preporodio Bogdanovića i Kosorića, napravio od njih igrače.
Cijelu sezonu se pljuvalo po Hasanoviću, isto kao nekad po Jamaku, Svraki ... kad su otišli kuknjava šta ćemo bez njih.

Al' **** ljude u klubu, bitno je da imamo sve same stručnjake na forumu. Oni će nam donijeti titulu, izgraditi stadion, dovući sponzore i napraviti iskorak u evropi. Vjerujem, uglavnom nisu napravili ništa u životu, ali ovo će napraviti.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 16 jun 2015, 12:00

DANDY je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Bas mi nesto nevjerovatno zvuci da npr. Bajic ima platu 500KM, a Diatta npr. 2000KM, nidje veze
De ba otkud vam te informacije....e svasta jbt...
Garant od onih istih koji furaju raju da nam u upravi kluba sjede pitari....
Ma rekoh npr. ovaj iznad bubnu ovo za Bajica pa mi cudno, ako se zna da su troskovi manji od 50 milja mjesecno lako je izracunati plate

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jun 2015, 12:02

hare nije sportski direktor ni na papiru. a naročito u stvarnosti mislim da nema odriješene ruke ni za šta da radi sam.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2015, 12:03

pile87 je napisao/la:Dok nauci da radi mi cemo biti losi pun klinac para...
Nećemo, on nam štedi pare, vidiš da nije sposoban potrošiti ni ovo malo što ima na raspolaganju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2015, 12:09

vrbanjusa je napisao/la:Bajić ima puno veću platu od 500 KM, kao i ostali omladinci koji redovno igraju. S tim da je u planu da im se plate povećaju i usklade.
Plate su im povecane mislim na nasu djecu a krenuli su sa 500 KM sad imaju vise nego duplo.Sto se tice igraca haris je taj koji vodi pregovore a greda samo aminuje igraci sa kojima je pregovarano dogovorili su uslove i nije stvar para.Propalo je zbog nedovoljnog angazmana i razvlacenja tj nestrucnosti.Ako ti igrac odgovara otidji mu na noge i kad dogovoris daj mu ugovor nek potpise a ne cekas i on zavrsi sve vani pa mu budes opcija ako sve propadne.Imaju rok do petka kada se krece u Medjugorje da dovedu zadnjeg veznog.Sada ce samo morati vise platiti jer ovo sto se nudi je s vana i kosta vise.Po meni treba iskusan zad vezni kvalitetan.Kamber mi se cini kao idealno rjesenje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 jun 2015, 12:09

ChWilla je napisao/la:hare nije sportski direktor ni na papiru. a naročito u stvarnosti mislim da nema odriješene ruke ni za šta da radi sam.
Konacno jednom da se slozimo.

Btw Bajic milja. Pa saberite ostale...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 jun 2015, 12:12

Amar je kriv zbog Harisa. On ga je stavio na poziciju sportskog direktora. Ako je već imao namjeru staviti ga na takvu poziciju trebao ga je i spremiti za taj posao.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jun 2015, 12:15

kamber realno i jeste klasa više u odnosu na ove koji su se pominjali i mora koštati više.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 16 jun 2015, 12:16

Bajic ima blizu 2000.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 jun 2015, 12:20

salle86 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Evo jedna pozitivna mahalska. Ja sam cuo da ce Misimovic izgraditi istocnu tribinu uz uslov da koristi poslovne prostore na odredjeno vrijeme..
jel ovo suplja ili si fakat nacuo nesto
Ja kako sam cuo nije suplja. Navodno se radi na papirologiji. E sad kad, sta i hoceli se realizovati to ne znam.. Ne vjerujem ni ja dok se ne pocne sta konkretno desavati sto se toga tice..

p.s. E ako je istina da Baja ima duplo manju platu od Dijate onda se ja ponjamke na njihovu politiku forsiranja omladinaca. Smijesno bgm. Nije ni cudo sto se uvijek natezemo sa potpisima i sto ta djeca gledaju da se bilo gdje ispale..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 16 jun 2015, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 jun 2015, 12:23

champions1921 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Evo jedna pozitivna mahalska. Ja sam cuo da ce Misimovic izgraditi istocnu tribinu uz uslov da koristi poslovne prostore na odredjeno vrijeme..
Ja kako sam cuo nije suplja. Navodno se radi na papirologiji. E sad kad, sta i hoceli se realizovati to ne znam..

p.s. E ako je istina da Baja ima duplo manju platu od Dijate onda se ja ponjamke na njihovu politiku forsiranja omladinaca. Smijesno bgm. Nije ni cudo sto se uvijek natezemo sa potpisima i sto ta djeca gledaju da se bilo gdje ispale..
O ovom je Šiljak pričao. Megamix ce raditi istok u visinu sjevera i koristiti prostor. I kao megamix će biti i generalni sponzor.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 16 jun 2015, 12:23

Zakarić: Zvali su me iz Željezničara i Zrinjskog
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2015, 12:24

ChWilla je napisao/la:kamber realno i jeste klasa više u odnosu na ove koji su se pominjali i mora koštati više.
Jeste ali kako cekujes da dovedes njega kad zajebes stvar sa nekim banalnim stvarima.Mene nervira cinjenica da nam mrva fali do dobre ekipe da zaradis u evropi da imas sta gledati na utakmici.Eto dovedes Kambera moze igrati zad veznog beka i stopera i culuma i zavrsi prelazni rok daj nekom od djece jos sansu i svi zadovoljni.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jun 2015, 12:24

ja ništa i ne očekujem :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 jun 2015, 12:24

champions1921 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Ja kako sam cuo nije suplja. Navodno se radi na papirologiji. E sad kad, sta i hoceli se realizovati to ne znam..

I ja sam nacuo nesto za gradnju istoka jos prije dvadesetak dana. Ipak uzimajuci u obzir kolicinu namjerno plasiranih dezinformacija ne vjerujem nista dok ne vidim svojim ocima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 16 jun 2015, 12:31

Evo Zakarica, kao Zeljo ili Zrinja. Po nekom mom misljenju, igrac za te pozicije u ofanzivnom djelu nam nije potreban uopste, ali obradovao bi me njegov dolazak sigurno, provjereno ime, strasan. Samo vise da dozovemo tog zadnjeg veznog :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 28 gostiju.