Nakon sto je odigrao derbi otputovao je malo u Arabiji po pozivu stvarnih vlasnika igračkog kartona , koji vam ga ustupaju.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 07:27
Željezničar je jučer sa 8:1 deklasirao Kruševo u prvom meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine, te praktički riješio pitanje tima koji će u polufinale.
Plavi su bili raspoloženi, iako nisu bili kompletni. U timu nije bilo između ostalih veziste Abdulmalika Al Jabera koji je zbog papirologije morao otputovati u Saudijsku Arabiju.
Ipak, sve je brzo završio i već danas se vratio u Sarajevo. Sutra će trenirati sa saigračima, te vjerovatno zauzeti mjesto u početnoj postavi protiv Posušja u nedjelju.
Jaber je pružio veoma dobru partiju u vječitom derbiju, a oduševljenje atmosferom je pokazao i na društvenim mrežama gdje je na svom profilu podijelio fotografije.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 feb 2025, 07:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- relativizam
- Kontakt:
meni je tebe zao,ako zelis kakvu pomoc ili bilo sta mozes mi pisati u porukama.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 feb 2025, 07:51ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:00Bez konkurencije. Ova brojka moze popuniti jug na grbavici poredjenja radi. A utorak jbt.![]()
![]()
Jos jedno radjanje mita. Poredjenja radi, ovdje ima 1200-1400, slicna brojka ako ne i manja od manijaka na jugu protiv Varesa. Kad cete nauciti da je kapacitet ovog jednog sektora na sjeveru cca 1100 i da nikakav zoom to ne moze promjeniti.
Odlicna brojka
Samo ti pisi sta ti padne na pamet ,nece niko imati protiv tebe nista ali bitno je da se na vrijeme izlijecis,zarad svih nas
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Pitarsko patolosko laganje je poremecaj , nisu ni svjesni da je lako primjetiti taj umni deficit, ali budimo strpljivi i nagovorimo ih na terapije. Kakve dijabole u pm
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Napises im argumentovano da ne mogu mitomanisati i oni opet u toj nemoci se pogube i nastave po svom 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 feb 2025, 08:16Napises im argumentovano da ne mogu mitomanisati i oni opet u toj nemoci se pogube i nastave po svom

Nekih cca 850 ljudi na koreografiji "član" protiv Vareša, vrlo prosta matematika. Ako od te brojke oduzmemo one koji su prišli kopu da se podigne koreografija, dođemo do brojke od nekih 700-750 ljudi. Ni blizu Hordi, ali svakako respektabilna brojka.
- relativizam
- Kontakt:
to su djecije price o posjetama ,ne znam sto se prepirete uopste.
prva glava saveza na podrsci zlocinca na mitingu u BL a vi se prepirete na kojoj utkamici je bilo 500 ljudi vise.
u sirokom velez igra pod zastavom HB,navijaci zrinje psuju drzavu BiH, a vi se prepirete da li je bilo 1200 ili 1300 ljudi.
pustite ovog sendvicara kontrasvih i slicne on to radi zbog svoje dobiti,i dok vi odgovarate njemu je dobro ,ispuni dnevnu kvotu.
Koliko god Virto bio bezobrazan i nerealan u vecini stvari makar si mogoa nekad s njim neku progovoriti finu ,ovi sto ga imitiraju su debili
prva glava saveza na podrsci zlocinca na mitingu u BL a vi se prepirete na kojoj utkamici je bilo 500 ljudi vise.
u sirokom velez igra pod zastavom HB,navijaci zrinje psuju drzavu BiH, a vi se prepirete da li je bilo 1200 ili 1300 ljudi.
pustite ovog sendvicara kontrasvih i slicne on to radi zbog svoje dobiti,i dok vi odgovarate njemu je dobro ,ispuni dnevnu kvotu.
Koliko god Virto bio bezobrazan i nerealan u vecini stvari makar si mogoa nekad s njim neku progovoriti finu ,ovi sto ga imitiraju su debili
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Hvalite me usta mojaKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 feb 2025, 07:51ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:00Bez konkurencije. Ova brojka moze popuniti jug na grbavici poredjenja radi. A utorak jbt.![]()
![]()
Jos jedno radjanje mita. Poredjenja radi, ovdje ima 1200-1400, slicna brojka ako ne i manja od manijaka na jugu protiv Varesa. Kad cete nauciti da je kapacitet ovog jednog sektora na sjeveru cca 1100 i da nikakav zoom to ne moze promjeniti.
Odlicna brojka

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koje neznanje, sad je malo jasnije zbog cega vam ovi potkapacitirani puse slicne price. Pa gledaj ti sta oni uporedjuju, sjever po ovom ima 10 milja

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Jel moguce da patoloski lazovi porede utakmicu protiv Varesa i protiv najjace ekipe trenutno u BiH Zrinjskog

Ovo se djeca igraju sigurno.NeSamSafetee je napisao/la: ↑27 feb 2025, 09:09Hvalite me usta mojaKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 feb 2025, 07:51ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 feb 2025, 22:00
Bez konkurencije. Ova brojka moze popuniti jug na grbavici poredjenja radi. A utorak jbt.![]()
![]()
Odlicna brojka
![]()
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Nepravda kmeeeeeeeee
Kakvi su ovo botovi 3 lika jedne te iste poruke pisu, jel ovo knjigovodja prepustio svoje dnevnice svojim podanicima
Kao što sam jučer i napisao, ne znam da li je kop najveći, ali znam da neki pucaju od muke što je takav kakav jeste što se i dokazalo 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Uz ljude sa ‘velikom inteligencijom’ cesto idu i velike tragedije ..
Ko li je tebe zlostavljao da mi je znati

Pucamo od muke

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.