FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Sky9 » 27 apr 2023, 17:43

simonknows je napisao/la:
27 apr 2023, 17:42
Denković 2x
Strašno šta smo sami sebi učinili...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 apr 2023, 17:44

Denković 2x
Kad imaš kvalitet ove konkurente za opstanak lagano kuci s 3 komada ispratiš, prvo Posušje, pa Sloga ma da smo mi trebali primiti i više od 3 a uzeli smo bod, stvarno ce biti sramota da oni ispadnu iz lige a pakuje im se od početka drugog dijela .
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 27 apr 2023, 17:45

Sky9 je napisao/la:
27 apr 2023, 17:43
Denković 2x
ovi sto dovode igrace su procijenili da je bolje ponuditi Pervanu vise nego Leotar i njega ugrabiti prije tog Denkovica,ocigledno da su pogrijesili jer Pervan ama bas nista nije pokazao

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 27 apr 2023, 17:47

Ako nam ovo sad ne bude lekcija dozivotna, ova sezona i sve sto je uradjeno zadnjih godina , onda nek zavrsimo u kantonalnoj ligi ..
Ovome se mora stat u kraj, ovom kriminalu koji se desava nama u klubu.
Vec danima pozivam ovdje i po drustvenim mrezama da se aktiviramo da pritisnemo gradsku upravu, upravu kluba ali svi nijemo sutimo..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 apr 2023, 17:48

Ma da ako cemo realno ovaj Denkovic i kod nas u ovom sivilu i sistemu igre ne bi ništa pokazao. Ne igramo napadački!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 27 apr 2023, 17:49

admirrx je napisao/la:
27 apr 2023, 17:45
Sky9 je napisao/la:
27 apr 2023, 17:43
Denković 2x
ovi sto dovode igrace su procijenili da je bolje ponuditi Pervanu vise nego Leotar i njega ugrabiti prije tog Denkovica,ocigledno da su pogrijesili jer Pervan ama bas nista nije pokazao

Milaković je trebao doći, i pošto se on odlučio za Leotar, mi smo uzeli Pervana. Denković je propao zbog skroz druge stvari.

Da su Zakarić i Denković došli kad su trebali sad bi se druga pjesma pjevala.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 27 apr 2023, 17:51

Da su Denković i Zakarić došli, isti cirkus bi bio
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 27 apr 2023, 17:52

**** im mamu manekensku, ljudi se bore i odigraju kad treba kako treba, samo nase picke nikog ne mogu dobit

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 apr 2023, 17:53

Sta uradise od kluba u ove 3-4 godine majko draga. Zapisite datum kad smo igrali zadnju utakmicu u PL, jer se dugo necemo vratit. Prosto ne vidim kako mi mozemo ostati. Svi uzimaju bodove protiv favorita mi ne mozemo ni protiv ovih sto su slicni nama po kvalitetu. I da uzmemo TC (sto je naucna fantastika osim ako nisu kakve mucke u igri) ne vidim izlaz kako mozemo ostati jer je protiv TC jedina utakmica sto mozemo nekako izmajmunisat pobjedu. Poslije toga pisi 0 bodova
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 apr 2023, 18:01

Da li vi meni vjerujete da ja ne smijem otvoriti tabelu PLBiH?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 apr 2023, 18:02

Nisam vidio igraca koji se vide boji igre od Pervana. Lik je konstantno pod nekim strahom kad igra, kao da ima neku upalu stomaka dok igra, ili je pod nekim ozbiljnim sihirima :roll:

Protiv Sarajeva mu je Pranjic dao najvise odgovornosti u igri i u veznom redu, on je na to odgovorio katastrofalno, bas me razocarao kao igrac.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 apr 2023, 18:03

Sky9 je napisao/la:
27 apr 2023, 18:01
Da li vi meni vjerujete da ja ne smijem otvoriti tabelu PLBiH?
Ne otvaraj, ja kad nisam povratio sad kad sam vidio :plac:
Svako kolo sve gora situacija
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 27 apr 2023, 18:20

Momci dragi, igraci nasi fudbaleri, evo vidjeli ste kako se igra, muski hrabro, ako treba i krvnicki na svom terenu, i budite svjesni da tu jedino i mozete uzimati bodove, domaci teren, publika.
Znate da je krajnje vrijeme da nesto ucinite i da ovih 5 utakmica sto je ostalo date 150% da nam spasite klub, il ce te nam klub gurnuti u provaliju i dozvoliti da igramo sljedeće sezone sa Tomislavom, Simm Bau-om, Hadžićima i dr. i mislim da se ne bi tako ekspresno vratili ko prosli put.

Nino i kompanija radite sta znate, obecavajte ljudima bodove sljedeće sezone, pare ako je sta ostalo, da se spasi sto se spasiti moze.

Vec nam se ljudi odvajaju po 4 boda, TC 5 bodova.

Iz Uprave ako neko cita popricajte sa Pranjicem ako ima nekih nerascicenih računa s Komazecom nek rjesava na kraju sezone...sad nam treba na terenu, a i na klupi ono najbolje sto imamo, sve rasplozivo.

Komazec mora igrati, i biti u rosteru za bar pola sata, nemamo takav luksuz da sad to radimo, mozda njegov jedan gol, jedna pobjeda nas spasi, a covjek zna zabiti.
Zadnja izmjena: LaBombonera88, dana/u 27 apr 2023, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 27 apr 2023, 18:23

LaBombonera88 je napisao/la:
27 apr 2023, 18:20
Momci dragi, igraci nasi fudbaleri, evo vidjeli ste kako se igra, muski hrabro, ako treba i krvnicki na svom terenu, i budite svjesni da tu jedino i mozete uzimati bodove, domaci teren, publika.
Znate da je krajnje vrijeme da nesto ucinite i da ovih 5 utakmica sto je ostalo date 150% da nam spasite klub, il ce te nam klub gurnuti u provaliju i dozvoliti da igramo sljedeće sezone sa Tomislavom, Simm Bau-om, Hadžićima i dr. i mislim da se ne bi tako ekspresno vratili ko prosli put.

Nino i kompanija radite sta znate, obecavajte ljudima bodove sljedeće sezone, pare ako je sta ostalo, da se spasi sto se spasiti moze.

Iz Uprave ako neko cita popricajte sa Pranjicem ako ima nekih nerascicenih računa s Komazecom nek rjesava na kraju sezone...sad nam treba na terenu, a i na klupi ono najbolje sto imamo, sve rasplozivo.

Komazec mora igrati, i biti u rosteru za bar pola sata, nemamo takav luksuz da sad to radimo, mozda njegov jedan gol, jedna pobjeda nas spasi, a covjek zna zabiti.

Moze li neko ovo sto si napisao poslat Fukarama ili nekako da se objavi na drustvene mreze..
Jer si sve rekao kako treba..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 apr 2023, 18:23

mk1008 je napisao/la:
27 apr 2023, 18:23

Moze li neko ovo sto si napisao poslat Fukarama ili nekako da se objavi na drustvene mreze..
Poslat cu im ja sad
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2023, 18:27

Ljudi dugo nisam čitao i pisao ali moram ovo je tužno kroz šta prolazimo i reci ću samo mi smo najveći krivci sami sebi mi navijači prije svega sto smo dozvolili da se ovo desi .. mogli smo imati ako ništa normalan klub koji bi se borio za too 4 ekipe i Evropu svake godine , ali mi smo birali inat,i zbog nečijih vlastitih i terena amo popušili foru i neka smo :(
Niko niko samo Sloboda !!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 27 apr 2023, 18:31

Kad je zavrsila utakmica sa Slogom, od ljutnje skinem dres sa sebe, kazem sebi neces vise ici na stadion, evo sad da igramo sa Tojšicima opet cu otici....
Sloboda se voli zauvijek, i kad voli i kad gubi, ali boli ovo kad moramo gledati sta pojedini rade i sutiti na sve to
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 apr 2023, 18:37

SaltCityAttack je napisao/la:
27 apr 2023, 18:27
Ljudi dugo nisam čitao i pisao ali moram ovo je tužno kroz šta prolazimo i reci ću samo mi smo najveći krivci sami sebi mi navijači prije svega sto smo dozvolili da se ovo desi .. mogli smo imati ako ništa normalan klub koji bi se borio za too 4 ekipe i Evropu svake godine , ali mi smo birali inat,i zbog nečijih vlastitih i terena amo popušili foru i neka smo :(
Niko niko samo Sloboda !!!!
Pozdrav Dado brate naš, piši s nama ovdje i ubuduće.

A znaš nas baksuze, sve upropastimo što se upropastiti može... :crazy:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 apr 2023, 18:39

mk1008 je napisao/la:
27 apr 2023, 18:31
Kad je zavrsila utakmica sa Slogom, od ljutnje skinem dres sa sebe, kazem sebi neces vise ici na stadion, evo sad da igramo sa Tojšicima opet cu otici....
Sloboda se voli zauvijek, i kad voli i kad gubi, ali boli ovo kad moramo gledati sta pojedini rade i sutiti na sve to
A sto je najgore, samo mi "obicni" navijaci ispastamo. Svi ovi igraci ce ovo naplatiti i otici. Uprava takodjer, a apsolutno nista pozitivno nisu za klub uradili u ovom periodu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 27 apr 2023, 18:39

mk1008 je napisao/la:
27 apr 2023, 18:23

Ako će imati kakvog efekta druže...
Sljedeća ako se ne pobijedi završeno je sve.
Previše smo kikseva napravili, prosuli bodova, da dozvolimo da nas jedno Posusje tri puta trehne u sezoni sramota je velika, samo 1 pobjeda u zadnih 9 mečeva, malo pokradeni, al najvise je do nas i nase igre.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.