FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
manijakinho
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eh jos da dode fin stoper, vezni i jedan lijevi bek da je zamjena Kvesi.
pa samo 20 godina je imao - kad je otišao od nas. jedan od najboljih mladih igrača u našoj ligi ikad.
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Blagojevic je vec dokazan igrac i valjda nece zablokirat u Zelji. Po meni jos jedno krilo pravo kad bi doveli i to je to. Steta za Zakarica on bi nam valjao. I na ostalim pozicijama pozeljno je pojacanje, ali samo ono pravo, polovnjaci ni slucajno. Raja trazi beka,a mislim da ce Memija igrati desnog beka i Livaja je tu rezerva,a s druge strane Kvesa i Alihodzic. Ako ode Kvesa dovesti samo lijevog beka.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
jedinu pravu rupu smo popunili. dalje gledati samo kvalitet.
Od svih stranaca koji su kod nas dosli jedino je ono drvo iz Manchestera doslo kao nada i pojacanje
Blagojević bi mogao biti pojacanje ( cisto radi iskustva sa igravima iz Veleza) i prvi kojeg smo doveli da konkurise za prvih 11
Blagojević bi mogao biti pojacanje ( cisto radi iskustva sa igravima iz Veleza) i prvi kojeg smo doveli da konkurise za prvih 11
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- bistrikboy
- Kontakt:
Samo sto mi to u onom tadasnjem sivilu nismo skontali,isto kao sto nismo skontali kakav je Kamber ili Stila majstor dok nije odigrao fenomenalnu polusezonu prije odlaska,tada mi je jedan tadasnji fudbaler Veleza rekao "brate onaj mali Stilic lud niko ne smije da ga cuva",steta sto nije imao boljeg menadžera imao bi sigurno karijeru za pamcenje ovako je ima sasvim solidnu karijeruChWilla je napisao/la:pa samo 20 godina je imao - kad je otišao od nas. jedan od najboljih mladih igrača u našoj ligi ikad.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
manijakinho
- Kontakt:
Lijevog beka pod hitno. To nam je neophodno. Pa sjeti te se samo derbija na Grbavici kada je Zeljkovic morao da igra desnog beka. Da je tada bio Kvesa druga bi se prica pricala.
-
manijakinho
- Kontakt:
Lijevog beka
Može Dado igrati lijevog beka
ma ko zna fudbal kontao je itekako. samo što su tad bila skroz drukčija pravila igranja na gostovanjima, a mi nismo imali upravu koja je to mogla srediti.bistrikboy je napisao/la:Samo sto mi to u onom tadasnjem sivilu nismo skontali,isto kao sto nismo skontali kakav je Kamber ili Stila majstor dok nije odigrao fenomenalnu polusezonu prije odlaska,tada mi je jedan tadasnji fudbaler Veleza rekao "brate onaj mali Stilic lud niko ne smije da ga cuva",steta sto nije imao boljeg menadžera imao bi sigurno karijeru za pamcenje ovako je ima sasvim solidnu karijeruChWilla je napisao/la:pa samo 20 godina je imao - kad je otišao od nas. jedan od najboljih mladih igrača u našoj ligi ikad.
Neil Wood, mislim da je to taj. Znam da su mu se nesto noge razlikovalepropuh je napisao/la:Od svih stranaca koji su kod nas dosli jedino je ono drvo iz Manchestera doslo kao nada i pojacanje![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Super da može igrat obje pozicije po potrebi naravno...omladina1921zeljina je napisao/la:Velahalve je napisao/la:Super vijest, Blagojeviću želim dobrodošlicu i puno uspijeha u nasem klubu, moze li mi neko reci koja je prirodna pozicija od Livaje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Desni bek, može igrat i zadnjeg veznog.
-
manijakinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Moze i Antolovic
Kako nije znao prijatelju? U tri puta jacoj ligi je zabijao kao na traci. Sto je igrao pogresne pozicije u pocetku nije njegova bila krivica.Peterski je napisao/la:Ma dobri su crnci, oni bi igrali ovdje za par stotina KM i onda poslije par godina pisu kako nisu imali ni za tu hranu. Al realno, ni Buba nije imao pojma, nego se nalozi, malo raja malo saigraci, pa i treneri.... Imaju sve predispozicije da uspiju, samo ih treba malo upraviti
Sada kad je već otišao iz Veleža, mogu vam samo reći da je Blagi igračina i po !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ali koja razlika iz dana u dan jucer mrtva negativa, a danas pozitiva samo taka 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
nije juče, nego i oko popodnevne užine...
Ne mislim da je Blagojević bolji od Hasanovića al šta češ. Valjda če se uklopiti i zaigrati u 27 oj jer vidim da se baš i nije naigrao u dosadašnjoj karijeri.Poslije ovih silnih odlazaka zadnjih godinu dana sada nam dođe kao neka vrsta pojačanja. Sreča pa imao najbolji omladinski pogon u državi a meni se čini i među boljim u regionu pa nas ti momci vade. Bez obzira što se nešto nisam oduševio pojačanjem želim mu svu sreču i da mi pokaže da sam pogriješio u početnoj procjeni.
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
A sve golo naprđivanje, samo da se vrti neka pričaChWilla je napisao/la:nije juče, nego i oko popodnevne užine...
zeljeznicar1 je napisao/la:Ali koja razlika iz dana u dan jucer mrtva negativa, a danas pozitiva samo taka
Pitarski mentalitet. Mrzim.ChWilla je napisao/la:nije juče, nego i oko popodnevne užine...
Uprava konacno prati struku, shodno mogucnostima.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.