Premijer liga BiH - aktuelno

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la HordasOdMalena » 27 feb 2025, 23:45

tabba77 je napisao/la:
27 feb 2025, 20:25
Dobili smo prijedlog za ujedinjenje ponovo… Hoćemo li se ujediniti? @fksdogroba @hordasodmalena @erosviveros

Ili ćemo nastaviti koristiti četiri profila?
Ja sam prvi u redu ako @orden zove. :ljepota:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 feb 2025, 23:54

Vanja8 je napisao/la:
27 feb 2025, 23:21
tutankamon1905 je napisao/la:
27 feb 2025, 22:46
Direktorcic je napisao/la:
27 feb 2025, 22:20
Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
Ne donekle nego u detalje. Da znam zasto dajem svoje podatke i kome.
Zelim znati kako ce sve to pomoci u suzbijanju huliganizma. Hocu li ja dijelit kaznu s nekim ko je kriv za nesto, a ja nisam. A ne s neba pa u rebra bez ikakvih detaljnih objasnjenja, dajte podatke.
U principu ideja je dobra, ali je izvedba kao i sve u BiH nakaradna
Ne boj se Tuto, tebi niko nista nece traziti niti te okrivljavati...
Svi znaju da ne ides na gostovanja, pa i Policija...
Ti Boga mi ko i Nodi, fino sa zenom uz TV i bori se za prava gostujucih navijaca... :urnebes: :urnebes:
Znam da mene nece, ne bojim se ja nista, ja sam zasticeni svjedok. Ja se pojavljujem samo s udarnim kada dobijem poziv.

Ma kakva borba nego mi je eto sve to debilno..ako planiras nekakve nove odluke donosit logicno mi je da malo to detaljnije svima objasnis, gdje, sta, kako, zbog cega..

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 28 feb 2025, 00:00

luckystrike je napisao/la:
27 feb 2025, 23:37
ErosViverosViv je napisao/la:
27 feb 2025, 23:22
27 feb 2025, 23:14

Kako misliš ne može autima?

slika

Samo je pod Bijelim brijegom teško pridružiti se grupi.
Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.
U Posušju i Gabeli dođeš s autom pred tribinu i možeš se priključiti grupi bez problema. Za gostovanje pod Bijelim brijegom bi već morao na Salakovcu ući u autobus, ako su horni da te prime :)
pa to je to otprilike, gdje god su domacini i mup korektni, nije problem. U gabeli sam bio 4 puta ali nikad sa grupom. U posusju nisam nikad, a vjerovatno zbog proslog incidenta dole vise neces moci odvojeno

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 28 feb 2025, 01:33

Pa normalno da sam mislio na priključivanje grupi :mrgreen:

Zadnje Posušje nije bilo nikakve šanse npr, čak ni presjedanje u buseve ranije na nekom proplanku. Pravila su sve gora već neko vrijeme, zato mi nije jasno otkud ovaj bojkot baš danas. Za Ultrase razumijem, oni su pojeli **** sa skandiranjem za Praljkovaču, tu će biti svakakvih kazni.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 feb 2025, 01:42

Posto je vlahadija izglasala sve ovo valjda istupe iz lige,treba ih izbaciti sa svih pozicija od saveza do drzavnih institucija,po kretkom postupku suspendovat ih.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 28 feb 2025, 06:15

Oikamid je napisao/la:
1% ove teme ide na gostovanja očigledno

Na tekme u Hercegovini i BL se odavno ne može autima, a i ovako bude lutrija hoće li pustiti.
Ne moze pod Bijeli Brijeg i Siroki. U Gabeli je pola nasih doslo s autom. U Posusju slicno samo manji broj auta. U Vrapcicima isto vecina dodje s autima

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 28 feb 2025, 07:02

27 feb 2025, 23:37
ErosViverosViv je napisao/la:
27 feb 2025, 23:22

slika

Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.
U Posušju i Gabeli dođeš s autom pred tribinu i možeš se priključiti grupi bez problema. Za gostovanje pod Bijelim brijegom bi već morao na Salakovcu ući u autobus, ako su horni da te prime :)
Posljednju u Posušju su kontrolisali auta ba ulazu.
Ne znam na koji fazon ali inam osječaj da su zaustavili 9/10 auta raje koja je išla iz Sarajeva.
Isto tako nisam čuo da su nekog vratili.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 28 feb 2025, 07:10

Oikamid je napisao/la:

Na tekme u Hercegovini i BL se odavno ne može autima, a i ovako bude lutrija hoće li pustiti.
Nije istina, zadnje naše gostovanje pod Bijelim Brijegom uredno se išlo autima mimo grupe.
MNON

akobasmoram13
Kontakt:

Post Postao/la akobasmoram13 » 28 feb 2025, 07:25

Oikamid je napisao/la:

slika

A gdje je Pecara?

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 28 feb 2025, 07:37

mosarajvosa83 je napisao/la:
28 feb 2025, 01:42
Posto je vlahadija izglasala sve ovo valjda istupe iz lige,treba ih izbaciti sa svih pozicija od saveza do drzavnih institucija,po kretkom postupku suspendovat ih.
To je vama jedina sansa da osvojite ligu :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2025, 07:49

:rol: :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 feb 2025, 07:54

Convicts1988 je napisao/la:
28 feb 2025, 07:37
To je vama jedina sansa da osvojite ligu :rol:
E cuj ove zenicke ojebine,ono se naslo komentarisatI :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 28 feb 2025, 08:04

Jel vam i za to treba Smit ili mozete nesto sami da uradite.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 feb 2025, 08:07

RedBlue je napisao/la:
28 feb 2025, 08:04
Jel vam i za to treba Smit ili mozete nesto sami da uradite.
Miran kume eno ona dvojica su Seni prijetli pa ih Sipa u Banja Luvi sinoc pokupi.Pazi sta pises.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 feb 2025, 08:12

admin je napisao/la:
27 feb 2025, 18:50
fukara87 je napisao/la:
27 feb 2025, 18:41
Mislim da su upravu i Manijaci i Ultrasi, nigdje u svijetu se to ne trazi samo kod nas, evo nije problem dat svoje podatke i ti uredno odes na gostovanje i desi se problem na tribini bakljada, cupanje stolica i slicno i onda tebi stigne uredno koverta na adresu za remecenje javnog reda i mira, a ustvari nista nisi napravio i zbog pojedinaca posteni navijaci ispastaju eh tu je problem, nama i ne znaci ovo puno jer nas i nema na tribini ali ovo je problem za ostale grupe, zato ne treba niko od grupa ici i to je to.
Očigledno nisi nikad bio nigdje u svijetu na utakmici osim u BiH
Pojma ti nemas druze, u njemackoj policija stiti zastitu podataka i nema kod njih toga da navijaci moraju dati svoje podatke za goste koji dolaze, dosta sam povezan sa njemackom i ljudima tako da znam, uozbilji se ti si admin
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 28 feb 2025, 08:15

Što se tiče karata, nama su sada protiv Olimpije slovenci tražili podatke i na karti je pisalo ime i prezime sa adresom stanovanja.
Takođe njihovi su morali prilikom kupovine karata da daju ličnu kartu i na ulazu na stadion morali su uz kartu da prilože lični dokument.
U Hrvatskoj je odavno već na ulazu na domaću (navijačku) i gostujuću tribinu obavezno stati ispred kamere sa ličnom kartom i onda tek ulaziš na stadion.
Ako ćemo već pričati o represiji i njenim korjenima, onda se prisjetite šta je Margaret Tačer uradila u engleskoj, a mislim da nikome nije najavljeno ništa, od rušenja stadiona sa atletskom stazom do prdekane za najmanji belaj...
Te teorije zavjere okačite maču o rep, jer ovaj zakon nije donesen u BL nego u Sarajevu !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 28 feb 2025, 08:28

12345678922 je napisao/la:
27 feb 2025, 22:13
Dozovite se, kakvi lični dokumenti i popis, kreneš u Banja Luku, dođe onaj što ti je na ovu državu istu puco gleda ti ime i prezime, sutra odeš ko običan civil, ljudi te napadnu jer znaju ko si i šta si zbog tih debila, a nije da nije bilo slučajeva da policija djeli te informacije.

A ovo što pričate po evropi, dajete ime i prezime, dajete kad kupujete kartu od kluba ni jedan drot u evropi ne dodje i traži te informacije od tebe.

Lp
Ovo i jest glavni problem

U drzavi kakva je nasa, gdje je korumpiranost na najvisim razinama, pojedini misle kako ce njihovi podaci biti sigurni :urnebes: , pa dok kazes keks sutra ce ti Ultrasi, Lesinari, Horde Zla, Manijaci znati osobne podatke jer sve do jedna navijacka skupina ima nekog svog u policiji

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 28 feb 2025, 08:29

:idea:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 28 feb 2025, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 28 feb 2025, 08:36

relativizam je napisao/la:
28 feb 2025, 08:29
dugo u svijetu vec ako nemas godisnju dajes podatke pri kupovini karte tako se lakse nadje eventualni pocinilac nekog prekrsaja ili krivicnog djela.
Ali da bi se to sve ispostovalo,svaka osoba mora sjesti na numerisano mjesto sto kod nas nije slucaj,i moraju biti odgovarajuce kazne gdje ce se sve postovati.

kod nas ne mozes otici sa porodicom sjest u auto i na utkamicu a oni bi kao da ti traze licne podatke
prvo treba krenuti rijesavati stvari od temelja a ne odmah kupujes krov a ni temelj nisi stavio

kod nas ako jedna osoba u busu pijana sve vrate kuci sto je jos jedna diskriminacija,
ljudi u jednom dijelu drzave izvrsili drzavni udar i ja njima treba da dajem svoje podatke ,da znaju ko tacno ide na cije utakmice kad je bio i slicno,mogu lijepiti kazne kakve hoce,ne odgovaraju za drzavni udar a da odgovaraju za nesto drugo ,ma de ba
Majstore, evo imaš sada na internetu pronaći masu slika Hordi sa zadnjeg derbija, gdje se vidi čitav prvi i pola drugog reda u korteu, a niti jedna faca nije blurovana.O čemu diskutujemo, za 3 ipo minute bi ti saznali i ime i prezime da žele...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 28 feb 2025, 08:46

Combattente87 je napisao/la:
28 feb 2025, 08:36
relativizam je napisao/la:
28 feb 2025, 08:29
dugo u svijetu vec ako nemas godisnju dajes podatke pri kupovini karte tako se lakse nadje eventualni pocinilac nekog prekrsaja ili krivicnog djela.
Ali da bi se to sve ispostovalo,svaka osoba mora sjesti na numerisano mjesto sto kod nas nije slucaj,i moraju biti odgovarajuce kazne gdje ce se sve postovati.

kod nas ne mozes otici sa porodicom sjest u auto i na utkamicu a oni bi kao da ti traze licne podatke
prvo treba krenuti rijesavati stvari od temelja a ne odmah kupujes krov a ni temelj nisi stavio

kod nas ako jedna osoba u busu pijana sve vrate kuci sto je jos jedna diskriminacija,
ljudi u jednom dijelu drzave izvrsili drzavni udar i ja njima treba da dajem svoje podatke ,da znaju ko tacno ide na cije utakmice kad je bio i slicno,mogu lijepiti kazne kakve hoce,ne odgovaraju za drzavni udar a da odgovaraju za nesto drugo ,ma de ba
Majstore, evo imaš sada na internetu pronaći masu slika Hordi sa zadnjeg derbija, gdje se vidi čitav prvi i pola drugog reda u korteu, a niti jedna faca nije blurovana.O čemu diskutujemo, za 3 ipo minute bi ti saznali i ime i prezime da žele...
ne ide to tako bas,previse americkih serija gledas
drazava nit ima bazu dna , otiske prstiu svih gradjana kao ni bazu za prepoznavanje lica.

da je kao sto pricas onda bi nas sve djuture slikali pred ulazak u autobus i ajde djeco imamo sve o vama
nego imaju sve o par lica koja su povratnici u krsenju nekih djela i cim vide belaj odmah kucaju na vrata kod te osobe
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 28 feb 2025, 08:48, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, greenwood, juka55, Rule_hz, Shategabri, Suki46 i 57 gostiju.