FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljeznicar1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljeznicar1 » 16 jun 2015, 23:22

fcz je napisao/la:Ali je zato ovaj Brazilac (malo sam cackao transfermarkt i jedino kod ovog se i ime i pozicija poklapaju) i za nase uslove ima vec prilicno impresivnu karijeru za jednog 22-godisnjaka:

http://www.transfermarkt.co.uk/gabriel/ ... 213606#ath
Dobar, dobar :thumbup: .A evo uporedjuju ga na tm sa besicem mora da valja. :urnebes: :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 16 jun 2015, 23:23

ChWilla je napisao/la:ništa čovjek nije pogrešno napisao, zaista momak ima finu karijeru :D
Tako je, nisam nista prejudicirao, samo sam komentarisao karijeru nekog tamo veznjaka iz Brazila. :mrgreen:

Prcajte vala, zasluzio sam. :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jun 2015, 23:26

al fakat šta kažu ovi što idu na treninge, znaju li ti išta?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 16 jun 2015, 23:34

ChWilla je napisao/la:al fakat šta kažu ovi što idu na treninge, znaju li ti išta?
ma sta ce raja se zbunila svaki crnac im je Diatta.. Sad lebron james da dodje na trening raja bi rekla jes razvijen ovaj Diatta :lol: :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 16 jun 2015, 23:39

sutra je trening u ?

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 16 jun 2015, 23:40

Danas sam imao dodjelu diploma, zavrsena gimnazija, bla bla bla, pa nisam citao. Kao prvo drago mi je zbog Blagojevica, momak nam je trebao, i bas je ciljano pojacanje sto me raduje. Kao drugo treba vjerovati Odi jer covjek zna ljudi sta radi, i dok je on tu ja nemam brige. I kao trece, zaboravio sam sta sam htio reci ... a daaa, raduje me ova pozitivna atmosfera ovde :mrgreen: :kafa: :salut:

EDIT: Evo sada vidim ovo za Zakarica, steta jer si Zrinjski opasno pojacava. Nista, sada probati dovesti Jocu, dobro bi nam sjeo ...
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 16 jun 2015, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 16 jun 2015, 23:43

Kad ce vise ta Europa.. samo da ne bace Moldaviju ili Izreal, nisam kreditno sposoban do 12. mjeseca ove godine.....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 jun 2015, 00:04

Joj atmosfere, na tri stranice sam oplako na makar 10 postova :lol: :lol:

Cestitam upravi na Blagojevicu, bio sam skeptican, ali su me razuvjerili. :thumbup:

Ma ja sam skeptican za ove brazilce...pa jbmu ne bi vamo dosli da znaju sta,al haj et da im damo sansu da vidimo mogul sta :D

EDIT: Jel to taj ?

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 jun 2015, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 17 jun 2015, 00:21

........................................Antolovic............................................

Memija..................Bogdanovic.................Kosoric.......................Kvesa

................Blagojevic......................................Amir........................

.......................................Beganovic............................................

...........Djelmic........................................................Kokot...........

----------------------------------------Bajic..................................................

Jos su tu: Diata, Livaja,Uzelac, braca Sadikovic, Kjosevski i jos ovih sest,sedam juniora. Klupa je bas kratka ne racunajuci juniore i vjerovatno ce njima biti ostavljeno dosta prostora i isplivat ce neko i ove sezone. Po meni jos jedno kvalitetno krilo bas bi nam leglo i bicu zadovoljan. Nekako imam osjecaj da bi kod nas Zakaric igrao vrhunski i u njegovim izjavama uvijek je sa velikim respektom pricao o nama i svjestan je bio velicine Zeljeznicara. Steta zbog njega mogli smo fino profitirati. Ne znam sta da kazem za Svraku, ako bi se spremio kao u Amarovoj eri bio bi pojacanje ovom Zelji. Nisam neki njegov ljubitelj,pravi mi je sminkercic i turbo folk lola, al' dobro teren je nesto sasvim drugo. Iskreno prije bih gurnuo nekog juniora. Ne znam ko ima iz nase lige dobar po boku, na krilu, a da mu je istekao ugovor tako da... Baci nam celo San Marino, Gibraltar ili ovu Mladost podgoricu...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 17 jun 2015, 00:31

Samo zamijeni Beganovića i Bajića

ovaj brazilac s klipa se ne čini loš, al' opet... i lazar je bio ronaldo na youtube :mrgreen:
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 17 jun 2015, 00:33

dimitrijevic je napisao/la:........................................Antolovic............................................

Memija..................Bogdanovic.................Kosoric.......................Kvesa

................Blagojevic......................................Amir........................

.......................................Beganovic............................................

...........Djelmic........................................................Kokot...........

----------------------------------------Bajic..................................................

Jos su tu: Diata, Livaja,Uzelac, braca Sadikovic, Kjosevski i jos ovih sest,sedam juniora. Klupa je bas kratka ne racunajuci juniore i vjerovatno ce njima biti ostavljeno dosta prostora i isplivat ce neko i ove sezone. Po meni jos jedno kvalitetno krilo bas bi nam leglo i bicu zadovoljan. Nekako imam osjecaj da bi kod nas Zakaric igrao vrhunski i u njegovim izjavama uvijek je sa velikim respektom pricao o nama i svjestan je bio velicine Zeljeznicara. Steta zbog njega mogli smo fino profitirati. Ne znam sta da kazem za Svraku, ako bi se spremio kao u Amarovoj eri bio bi pojacanje ovom Zelji. Nisam neki njegov ljubitelj,pravi mi je sminkercic i turbo folk lola, al' dobro teren je nesto sasvim drugo. Iskreno prije bih gurnuo nekog juniora. Ne znam ko ima iz nase lige dobar po boku, na krilu, a da mu je istekao ugovor tako da... Baci nam celo San Marino, Gibraltar ili ovu Mladost podgoricu...
Beganovica bezveze gušimo stavljajuci ga na neke neprirodne pozicije. Momak je klasični napadač sa odlicnom tehnikom i fenomenalnom završnicom. Bajić bi trebao igrati iza njega a ne obratno.. Slažem se sa ovim što si napisao u vezi Svrake, ako bi igrao kako zna bio bi pojacanje ali ako bi glumio manekena ne treba da dolazi. Celo nam je prošli put dao lagane protivnike, nadam se da ce i ove godine isto :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 17 jun 2015, 00:35

Kako objasniti svu ovu enegiju na forumu.Obično ne treba reagovati na bubuljičave izjave tipa,uprava ovo ili ono -Joj da nam je taj i taj.Sportski nije doveo tog i tog jer ne zna itd.Nekako me post forumaša Pile 87 naveo da ipak pišem ovo.Onaj post u kojem ipak nalazi riječi hvale za upravu.Očito vladaš informacijama,i oćito si zagriženi željovac i očito te boli stomak kao i mene jer smo drugi.E baš zato nemaš pravo da letiš pred rudu.Imamo želje,imamo promišljen spisaak potencijalnih pojačanja ali majstore cijela liga i sve oko nje je u .urcu.Koga čudi da svi prvo pokušaju vani pa tek ondaaaa bi ako baš moraju ovdje.E tako je i sa Blagojevićem.Pokušao vani ,ne ide evo ga kod nas.Logika je jednostavana.Gdje će Ordagići ,Hebibovići Jankovići?čak ni u Azerbejđan ne mogu.Ima gdje mogu.Sve ovo pišem jetr sam prvi put kod pomenutog forumaša pročitao negativnu energiju.Sve ove "kritizere"koji vjerovatno u životu nisu platili nijedan račun za struju ne bih ni pominjao .Oni se samo pojave,Dosadno im.Nemaju ništa na sonu.Dovoljno je samo pogledatri Šiljka pa vidjeti da je isti prošao i Bunu I bunicu.Nisam insajder ali imam dovoljno godina da prepoznam levata a Šiljak to nije.Ko šta radi u trouglu Gredić,Šiljak Alihođić je njihova stvar ali sam nekako siguran da je sve ovo Odin izbor .čovjek ipak ima dovoljno godina.Svi se ipak nekako slažu da su takmičarski rezultati iznad onog što svi znaju i imaju provjerene informacije.Hajde da imamo makar taj konsenzus,DA VJERUJEMO ONOJ EKIPI KOJA NE ZNA ZA PORAZ.DA vjerujemo struci bez obzira na naše provjerene informacije
Evo i jedna želja da makar uradimo reflektore na pomoćnim igralištima
evo još jedna i da Oda uradi pripreme kako je nanijetio
Istok ...ih puste želje ali nije nemoguće.očito nas .ebe soc-realistična skupština

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 17 jun 2015, 00:54

Lijevo krilo za prve postave dovesti da ne bi opet nekoga gusili kao sto smo gusili svraku, vareu itd...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 jun 2015, 01:03

AlihoĐic
KHAJ PRICE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 jun 2015, 09:48

DAMIR DZUMHUR

Began playing tennis at age five…Born in Sarajevo, as first child to father Nerfid and mother Žaneta. His birth came shortly after outbreak of Bosnian War, in a maternity hospital located near the Zetra Olympic Hall. The arena was destroyed at the time, but it was the same place where Damir would start practicing tennis. He also has a brother, Zlatan (five years younger)…As a kid practiced skiing and played soccer, in addition to tennis…Growing up,admired Patrick Rafter and Roger Federer and he is also a keen fan and supporter of Bosnian soccer team FK Željezničar… In his childhood, acted in two movies – Grbavica (2006), as background actor, and Mörderischer Frieden (2007), where he played major role as Durcan…In addition to his native Bosnian, he speaks English. He has studied political science at the Faculty of Political Science in Sarajevo, at University of Sarajevo…Coached by his father Nerfid, who has been running a tennis school since 1994.

Hvala Damire na promociji :clap:

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 17 jun 2015, 10:10

........................................Antolovic............................................

Diatta..................Bogdanovic.................Kosoric.......................Kvesa

Memija..............................................................................Đelmić

........................Bajić.........................Beganović............................

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jun 2015, 10:13

prije ćemo vidjeli i ljevaka na lijevom krilu nego 4-4-2 :mrgreen:

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 17 jun 2015, 10:17

................Diatta..................Bogdanovic.................Kosoric...............

Memija................................................................................Kvesić

..................Bajić..................Beganović...............Đelmić..................

A ovo u fazi napada :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 jun 2015, 10:20

slika

Po meni trenutno najbolje što imamo za Europe. Nešto mi lakše staviti Kokota na klupu nego Đenisa. Na klupi Kokot, Diata i omladinci.. Meni ovo ne djeluje nimalo loše..
BUDI ŽELJO !!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 jun 2015, 10:22

Kad smo zadnji put igrali 4-4-2 , bas me zanima? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”