hahahaLos_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sta kaze, mamu me ebem pa otresi kopacku ovdjepravi rad sa talentima..
[youtube][/youtube]
Ma isti Wenger, pazi kaze neigramo na razultat ljepota fudbala![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
hahahaLos_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sta kaze, mamu me ebem pa otresi kopacku ovdjepravi rad sa talentima..
[youtube][/youtube]
Ma isti Wenger, pazi kaze neigramo na razultat ljepota fudbala![]()
dovidzenja,cao..Faraon iz Visokog je napisao/la:kad je covjek cigan trofeji nisu bitnienobarca je napisao/la:...taj cigan barem donosi trofeje klubu,a ne kao wenger...kad ste zadnji put nesto osvojili pod njegovim vodstvom??Faraon iz Visokog je napisao/la:Mou je gospodin,nije ko onaj cigan Gvardiola
Bola nije Murinjo Bog on sve što radi radi "namjerno" kako vi kažete i petardu je primio namjerno. Ovo nije tema special-five nego FC BarcelonaNail for Real je napisao/la:
Sta mislis, ko je koga vise naljutio?
A ovo Mourinho namjerno radi, pa nije budala da ih naljuti ako to vec ne bi imalo efekta na igru. Iskoristice on svaku sitnicu maksimalno.
Nadam se da ovo nije istinaNail for Real je napisao/la:
Niska, visoka, sta velite?
22 masinerije.. Bit ce krvi veceras, uhh.. Ajde jos malo slabije od sat vremena,.Los_Blanos2 je napisao/la:Oficial![]()
Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Lass, Pepe, Xabi; Özil, Cristiano, Di María.
Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Busquets, Xavi, Keita; Pedro, Messi, Villa.
Ali se zato niko u nasoj odbrani ne zna postavljati kao Puyol...enobarca je napisao/la:ja mislim da je guardiola pogrijesio sto je stavio puyola na poziciuju bocnog,jer je on izgubio brzinu,a real najvise napada preko strana...bolje da je mascherano igrao tu poziciju jer je dosta brzi od puyola......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.