Sto se tice Blekica i BP.
Vjerujem ja i njima i na njihovoj sam strani ali ima tu par stvari koje su se desile a nisu trebale.
Licno znam , iz provjerenih izvora, da se krenulo otplacivat dugove,to znam jer je Fk Sarajevo jednoj firmi kojoj je duzno 200 000 maraka vratilo 10 000 duga u ova 3 mjeseca. To je bilo za cisto iznenadjenje nakon 3 godine dugovanja i previranja po sudovima su se sjetili da vrate nesto.Medjutim Alihodzic, koji kontrolise racun gdje lijezu pare FKS , je to opstruirao da bi nastavio da krade pare.Evo vam primjer. Mi se proguramo par pretkola u Europi i trebamo dobit 500 000 maraka ,sta mislite gdje ce te pare leci ? Pa one ce leci na PRIVATNI ALIHODZICEV RACUN. On sa tim parama moze radit sta god hoce.Sta dat klubu a nesto bogami zadrzat i za sebe,ne nesto nego podosta. Kad bi se vratilo ja mislim 50 ili 60% dugova koji iznose 4 milliona onda bi se pravii racun FkS odblokirao i tu bi Alihodzicu bio kraj.Sto se tice Mirze ne znam sta da mislim. Cini mi se da je on naglo promjenio stranu.Ako je istina da igraci nisu dobili platu duze vrjeme onda im svaka cast jer su se borili lavovski cjelo ovo vrjeme.
Znaci nova uprava je na vlasti 3 mjeseca , a igraci su dobili 1 premije i 1 platu. To bi po nekim mojim info trebalo bit cca 4000 maraka. Solidna cifra za 3 mjeseca

Nadam se da ste svatili poentu.
ZAKLJUCAK : Sad moramo bit jaci nego ikad,nije rjesenje u bojkotu samo. Najlakse bojkotovat ali treba se pokazat kad treba i kad je najteze !