Ma i ja sam mislio na subotu, lapsus, malo sam se pogubio, mozda je i od mamurluka, ko ce ga znatiMaliMemo je napisao/la:Mislio je na subotu.samir_tm87 je napisao/la:sutra??

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma i ja sam mislio na subotu, lapsus, malo sam se pogubio, mozda je i od mamurluka, ko ce ga znatiMaliMemo je napisao/la:Mislio je na subotu.samir_tm87 je napisao/la:sutra??
U subotu slijedi otriježnjenje..nasborik je napisao/la:Ma i ja sam mislio na subotu, lapsus, malo sam se pogubio, mozda je i od mamurluka, ko ce ga znatiMaliMemo je napisao/la:Mislio je na subotu.samir_tm87 je napisao/la:sutra??
http://www.bezmotike.com/fudbalski_klub ... Banja_LukaStole iz Bora je napisao/la:Ovo je sa orga i tacno je 100%. Covjek jednostavno ima i "previse" podataka ..
Bio je clanak o tome da ce se evropske utakmice igrati na grbaviciAbelardo je napisao/la:I evo sad se zna, Europa je tu, ali se jos uvjek ne zna hoce li se obnavljati stadion Grbavica ili cemo svoje europske utakmice igrati na Grbavici onakvoj kakv jeste?
Znam da smo dobili licencu za odigravanje utakmica na Grbavici ali ipak mislim i da je vrijeme da se poradi malo na izgradnji, ako nista, a ono istocne tribine.TheManiacs je napisao/la:Bio je clanak o tome da ce se evropske utakmice igrati na grbaviciAbelardo je napisao/la:I evo sad se zna, Europa je tu, ali se jos uvjek ne zna hoce li se obnavljati stadion Grbavica ili cemo svoje europske utakmice igrati na Grbavici onakvoj kakv jeste?
Ovo je odlicno sto dolaze navijaci Borcaradi atmosfere na utakmici, samo da ne bude porblema i nacijonalisticko prepiranja. Ima da to bude prava fudbalska utakmica.Borac će imati veliku podršku na Grbavici
Derbi PL u subotu će odigrati Željezničar i Borac. Nakon sjajnih igara Željezničara u subotu se na Grbavici očekuje rekordna posjeta, no pored velikog broja domaćih navijača, ogromnu podršku u ovom duelu trebali bi imati i izabranici Zorana Marića.
Naime, banjalučki Borac nakon mnogo godina nalazi se u vrhu bosanskohercegovačkog fudbala, a u gradu na Vrbasu fudbal je ponovo glavna tema.
SportSport.ba saznaje da će banjalučki fudbaleri u subotu na Grbavici imati možda i najveću podršku svojih navijača na nekom gostovanju kako se igra Premijer liga. Iz Banja Luke je najavljeno da će na Grbavicu u organizovanom dolasku doći čak pet autobosa sa navijačima Borca.
Armija navijača banjalučkog kluba najvjerovatnije će biti smještena na djelu istočne tribine stadiona Grbavica.
Navijačima Željezničara i Borca ovo je jedinstvena prilika da se pokažu u najboljem svjetlu, te da nakon mnogih navijačkih nereda koji su obilježili takmičenje u Premijer ligi, svima nama pokažu kako se voljeni klub može bodriti i bez incidenata.
Također smo saznali da čelni ljudi sarajevskog kluba svojim navijačima pripremaju veliko iznenađenje prije početka susreta.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Levin, nedimmmm1337, Paromlinac i 56 gostiju.