Pusti ovog drugog, neko kad mozemo ocekivati ovog prvogsuper je napisao/la:najvjerovatnije nam dolazi stoper(moze igrati i lijevog beka)a ako upali za ovog napadaca bit cemo vrh,al sacekajmo dva tri dana za ovog drugog

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pusti ovog drugog, neko kad mozemo ocekivati ovog prvogsuper je napisao/la:najvjerovatnije nam dolazi stoper(moze igrati i lijevog beka)a ako upali za ovog napadaca bit cemo vrh,al sacekajmo dva tri dana za ovog drugog
Drugo pretkolo!Elegant je napisao/la:Kako ces ga dobiti kad smo nosioci kao i oni ?bistrikboy je napisao/la:Daj nam West Ham!
I da nismo sto nam treba da odmah ispadnemo a da se raja fura da dolazi veliki klub ? Zar nije bolje da prođemo nekoga slabijeg i dobijemo vise para ?
Svejedno ne treba nam to, bolje da sto dalje idemo i vise novca dobijamo + dizemo koeficjent. Sem toga mi cemo vjerovatno biti nositelji u drogim ako prođemo prvo.bistrikboy je napisao/la:Drugo pretkolo!Elegant je napisao/la:Kako ces ga dobiti kad smo nosioci kao i oni ?bistrikboy je napisao/la:Daj nam West Ham!
I da nismo sto nam treba da odmah ispadnemo a da se raja fura da dolazi veliki klub ? Zar nije bolje da prođemo nekoga slabijeg i dobijemo vise para ?
Ako potpisu ovaj prvi i drugi sto super kaze ja nas vidim u grupamaAsharaK je napisao/la:Uz malo srece moze se proci i drugo pretkolo, cemu skidanje gaca?
a mozemo i osvojiti...AsharaK je napisao/la:Uz malo srece moze se proci i drugo pretkolo, cemu skidanje gaca?
FKZ1921 je napisao/la:Nema razloga ni potrebe, čak ni kroz zajebanciju, za neki nerealni optimizam.
Ono što je izvjesno,čeka nas teza sezona od predhodne.
Igrački ćemo biti tu negdje kao i prošle godine. Možda malo stabilniji na sredini terena. Mladi igrači malo iskusniji i to je to.
S druge strane,nakon drugog mjesta ove sezone,treba očekivati malo veći pritisak na našu ekipu. A obzirom na reorganizaciju lige,ponavljanje ovogodišnjeg uspjeha biće jako teško.
Ono na Šta se svi trebamo fokusirati je prvo predkolo EL. I za sad ništa dalje.
Ovih dana će početi aktivnosti na članskim i godišnjim kartama i hajmo se tu pokazati...
Ja sam kao i uvijek umjereni optimista mislim da bi mogli ove godine imati kompaktniju ekipu,bolje poslozenu, nesto duzu klupu, pa iskusnije ove mlade igrace njima to jako mnogo znaci, vjerujem i u par ovih sto su tek potpisali da moze neko izroniti i dobiti minute.Ustvari mislim da cemo biti bolji nego prosle godine sto ne znaci da mislim da moramo uzeti titulu.Ali mi smo Zeljo i trebamo se pobiti za to prvo mjesto ove godine je bilo dosta hrabrosti i niko nije nista prigovorio niti je to imao pravo slicno vazi i za iducu sezonu.Samo bi trebalo na polusezoni pravilnije odvagati kolike su sanse za nesto vise i adekvatno reagovati.FKZ1921 je napisao/la:Nema razloga ni potrebe, čak ni kroz zajebanciju, za neki nerealni optimizam.
Ono što je izvjesno,čeka nas teza sezona od predhodne.
Igrački ćemo biti tu negdje kao i prošle godine. Možda malo stabilniji na sredini terena. Mladi igrači malo iskusniji i to je to.
S druge strane,nakon drugog mjesta ove sezone,treba očekivati malo veći pritisak na našu ekipu. A obzirom na reorganizaciju lige,ponavljanje ovogodišnjeg uspjeha biće jako teško.
Ono na Šta se svi trebamo fokusirati je prvo predkolo EL. I za sad ništa dalje.
Ovih dana će početi aktivnosti na članskim i godišnjim kartama i hajmo se tu pokazati...
Fanshop nam je ocajan, pa jel' moguce da nisu u stanju nista novo izbacitiDooVe je napisao/la:Ima li novih stvari u fanshopu? Nisam stigao ovih dana otići..
i meni se ucinilo da onaj zadnji vezni nije los. Livaja mene i nije odusevio koliko tebe ali dobar (rekao bih otprilike nivo Zeljkovica). Diatta je strasan atleta, snazan brz visok, u kontrama od njega ce biti dosta koristi. Igrac koji je mene odusevio je Sehic tipujem da ce do kraja sezone biti u prvih 11Minjore je napisao/la:Evo s treninga.. Momci dobro rade.. Od Brazilaca vise mi se svidja zadnji vezni vidi se da ima znanje. Tu na probi je i Salcin, bivsi junior. Tanak skroz. Livaja je pravi igrac, odavno nismo imali beka poput njega. Dobro gradjen, odlican u skok igri. Pohvale idu za Enisa Sadikovica. Momak je ogroman napredak dozivio. Uzelac je dobar mislim da ce on za godinu biti vrhunskinigrac. Ostali svi standardni sto se tice prve ekipe. Od prinova i juniora, Diatta brz kao metak ali fali mu onaj "šmek" za gol. Drugi Brazilac brz, ali neorjentisan. Nit moze napadac biti nit vezni. Bilo je tu jos par momaka, valjda juniori i onaj Campara. Desni bek, mislim Sehic odlican. Lijevo Alihodjic nit smrdi nit mirise. Hadzovic fin i smiren, mislim da od njeg moze biti nesto. Veca na golu izvanredan. Najbitnije od svega da je na trwningu pozitivna atmosfera. Kasnije opsirnije
Ovaj mali Nuredini iz Primorca, centralni vezni, veoma dobar. Nadam se da će ostati, puno obećava, Hiroš strašan, Blagojević trčkarao okolo.Minjore je napisao/la:Evo s treninga.. Momci dobro rade.. Od Brazilaca vise mi se svidja zadnji vezni vidi se da ima znanje. Tu na probi je i Salcin, bivsi junior. Tanak skroz. Livaja je pravi igrac, odavno nismo imali beka poput njega. Dobro gradjen, odlican u skok igri. Pohvale idu za Enisa Sadikovica. Momak je ogroman napredak dozivio. Uzelac je dobar mislim da ce on za godinu biti vrhunskinigrac. Ostali svi standardni sto se tice prve ekipe. Od prinova i juniora, Diatta brz kao metak ali fali mu onaj "šmek" za gol. Drugi Brazilac brz, ali neorjentisan. Nit moze napadac biti nit vezni. Bilo je tu jos par momaka, valjda juniori i onaj Campara. Desni bek, mislim Sehic odlican. Lijevo Alihodjic nit smrdi nit mirise. Hadzovic fin i smiren, mislim da od njeg moze biti nesto. Veca na golu izvanredan. Najbitnije od svega da je na trwningu pozitivna atmosfera. Kasnije opsirnije
nije trenirao sa ekipom... malo trcao okolo (vjerovatno odradio Kuperov test)DooVe je napisao/la:Je li trenirao Blagojević? Kakav je bio?
A valjda će izbaciti neke majice u fanshopu pred europu, kupovala bi raja