FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mukitmovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mukitmovac » 17 jun 2015, 19:18

super je napisao/la:najvjerovatnije nam dolazi stoper(moze igrati i lijevog beka)a ako upali za ovog napadaca bit cemo vrh,al sacekajmo dva tri dana za ovog drugog
Pusti ovog drugog, neko kad mozemo ocekivati ovog prvog :D
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2015, 19:21

Elegant je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Daj nam West Ham!
Kako ces ga dobiti kad smo nosioci kao i oni ?

I da nismo sto nam treba da odmah ispadnemo a da se raja fura da dolazi veliki klub ? Zar nije bolje da prođemo nekoga slabijeg i dobijemo vise para ?
Drugo pretkolo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jun 2015, 19:26

bistrikboy je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Daj nam West Ham!
Kako ces ga dobiti kad smo nosioci kao i oni ?

I da nismo sto nam treba da odmah ispadnemo a da se raja fura da dolazi veliki klub ? Zar nije bolje da prođemo nekoga slabijeg i dobijemo vise para ?
Drugo pretkolo!
Svejedno ne treba nam to, bolje da sto dalje idemo i vise novca dobijamo + dizemo koeficjent. Sem toga mi cemo vjerovatno biti nositelji u drogim ako prođemo prvo.

A kome se gledaju velikani i to neko furanje, bujrum u svom arazmanu imate avione na sve strane lete pa gledajte iste.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 jun 2015, 19:28

Uz malo srece moze se proci i drugo pretkolo, cemu skidanje gaca?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jun 2015, 19:30

mnogo će zavisiti od žrijeba, baš mnogo.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 17 jun 2015, 19:30

AsharaK je napisao/la:Uz malo srece moze se proci i drugo pretkolo, cemu skidanje gaca?
Ako potpisu ovaj prvi i drugi sto super kaze ja nas vidim u grupama :lol:
Liverpool !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2015, 19:46

AsharaK je napisao/la:Uz malo srece moze se proci i drugo pretkolo, cemu skidanje gaca?
a mozemo i osvojiti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 17 jun 2015, 19:59

Nema razloga ni potrebe, čak ni kroz zajebanciju, za neki nerealni optimizam.
Ono što je izvjesno,čeka nas teza sezona od predhodne.
Igrački ćemo biti tu negdje kao i prošle godine. Možda malo stabilniji na sredini terena. Mladi igrači malo iskusniji i to je to.
S druge strane,nakon drugog mjesta ove sezone,treba očekivati malo veći pritisak na našu ekipu. A obzirom na reorganizaciju lige,ponavljanje ovogodišnjeg uspjeha biće jako teško.
Ono na Šta se svi trebamo fokusirati je prvo predkolo EL. I za sad ništa dalje.
Ovih dana će početi aktivnosti na članskim i godišnjim kartama i hajmo se tu pokazati...

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 17 jun 2015, 20:01

FKZ1921 je napisao/la:Nema razloga ni potrebe, čak ni kroz zajebanciju, za neki nerealni optimizam.
Igrački ćemo biti tu negdje kao i prošle godine. Možda malo stabilniji na sredini terena. Mladi igrači malo iskusniji i to je to.
S druge strane,nakon drugog mjesta ove sezone,treba očekivati malo veći pritisak na našu ekipu. A obzirom na reorganizaciju lige,ponavljanje ovogodišnjeg uspjeha biće jako teško.
Ovih dana će početi aktivnosti na članskim i godišnjim kartama i hajmo se tu pokazati...
:thumbup: Potpisujem !
Liverpool !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jun 2015, 20:06

FKZ1921 je napisao/la:Nema razloga ni potrebe, čak ni kroz zajebanciju, za neki nerealni optimizam.
Ja sam kao i uvijek umjereni optimista mislim da bi mogli ove godine imati kompaktniju ekipu,bolje poslozenu, nesto duzu klupu, pa iskusnije ove mlade igrace njima to jako mnogo znaci, vjerujem i u par ovih sto su tek potpisali da moze neko izroniti i dobiti minute.Ustvari mislim da cemo biti bolji nego prosle godine sto ne znaci da mislim da moramo uzeti titulu.Ali mi smo Zeljo i trebamo se pobiti za to prvo mjesto ove godine je bilo dosta hrabrosti i niko nije nista prigovorio niti je to imao pravo slicno vazi i za iducu sezonu.Samo bi trebalo na polusezoni pravilnije odvagati kolike su sanse za nesto vise i adekvatno reagovati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 jun 2015, 20:09

Ima li novih stvari u fanshopu? Nisam stigao ovih dana otići..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 17 jun 2015, 20:11

Imaju tri majice xxxl i dvije xxl
KHAJ PRICE

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 17 jun 2015, 20:18

Znači ništa od uloge nosioca u drugom predkolu?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 jun 2015, 20:21

Evo s treninga.. Momci dobro rade.. Od Brazilaca vise mi se svidja zadnji vezni vidi se da ima znanje. Tu na probi je i Salcin, bivsi junior. Tanak skroz. Livaja je pravi igrac, odavno nismo imali beka poput njega. Dobro gradjen, odlican u skok igri. Pohvale idu za Enisa Sadikovica. Momak je ogroman napredak dozivio. Uzelac je dobar mislim da ce on za godinu biti vrhunskinigrac. Ostali svi standardni sto se tice prve ekipe. Od prinova i juniora, Diatta brz kao metak ali fali mu onaj "šmek" za gol. Drugi Brazilac brz, ali neorjentisan. Nit moze napadac biti nit vezni. Bilo je tu jos par momaka, valjda juniori i onaj Campara. Desni bek, mislim Sehic odlican. Lijevo Alihodjic nit smrdi nit mirise. Hadzovic fin i smiren, mislim da od njeg moze biti nesto. Veca na golu izvanredan. Najbitnije od svega da je na trwningu pozitivna atmosfera. Kasnije opsirnije :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 17 jun 2015, 20:22

DooVe je napisao/la:Ima li novih stvari u fanshopu? Nisam stigao ovih dana otići..
Fanshop nam je ocajan, pa jel' moguce da nisu u stanju nista novo izbaciti

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 17 jun 2015, 20:26

Minjore je napisao/la:Evo s treninga.. Momci dobro rade.. Od Brazilaca vise mi se svidja zadnji vezni vidi se da ima znanje. Tu na probi je i Salcin, bivsi junior. Tanak skroz. Livaja je pravi igrac, odavno nismo imali beka poput njega. Dobro gradjen, odlican u skok igri. Pohvale idu za Enisa Sadikovica. Momak je ogroman napredak dozivio. Uzelac je dobar mislim da ce on za godinu biti vrhunskinigrac. Ostali svi standardni sto se tice prve ekipe. Od prinova i juniora, Diatta brz kao metak ali fali mu onaj "šmek" za gol. Drugi Brazilac brz, ali neorjentisan. Nit moze napadac biti nit vezni. Bilo je tu jos par momaka, valjda juniori i onaj Campara. Desni bek, mislim Sehic odlican. Lijevo Alihodjic nit smrdi nit mirise. Hadzovic fin i smiren, mislim da od njeg moze biti nesto. Veca na golu izvanredan. Najbitnije od svega da je na trwningu pozitivna atmosfera. Kasnije opsirnije :thumbup:
i meni se ucinilo da onaj zadnji vezni nije los. Livaja mene i nije odusevio koliko tebe ali dobar (rekao bih otprilike nivo Zeljkovica). Diatta je strasan atleta, snazan brz visok, u kontrama od njega ce biti dosta koristi. Igrac koji je mene odusevio je Sehic tipujem da ce do kraja sezone biti u prvih 11

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 jun 2015, 20:28

Je li trenirao Blagojević? Kakav je bio?

A valjda će izbaciti neke majice u fanshopu pred europu, kupovala bi raja :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 17 jun 2015, 20:29

Minjore je napisao/la:Evo s treninga.. Momci dobro rade.. Od Brazilaca vise mi se svidja zadnji vezni vidi se da ima znanje. Tu na probi je i Salcin, bivsi junior. Tanak skroz. Livaja je pravi igrac, odavno nismo imali beka poput njega. Dobro gradjen, odlican u skok igri. Pohvale idu za Enisa Sadikovica. Momak je ogroman napredak dozivio. Uzelac je dobar mislim da ce on za godinu biti vrhunskinigrac. Ostali svi standardni sto se tice prve ekipe. Od prinova i juniora, Diatta brz kao metak ali fali mu onaj "šmek" za gol. Drugi Brazilac brz, ali neorjentisan. Nit moze napadac biti nit vezni. Bilo je tu jos par momaka, valjda juniori i onaj Campara. Desni bek, mislim Sehic odlican. Lijevo Alihodjic nit smrdi nit mirise. Hadzovic fin i smiren, mislim da od njeg moze biti nesto. Veca na golu izvanredan. Najbitnije od svega da je na trwningu pozitivna atmosfera. Kasnije opsirnije :thumbup:
Ovaj mali Nuredini iz Primorca, centralni vezni, veoma dobar. Nadam se da će ostati, puno obećava, Hiroš strašan, Blagojević trčkarao okolo.

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 17 jun 2015, 20:30

DooVe je napisao/la:Je li trenirao Blagojević? Kakav je bio?

A valjda će izbaciti neke majice u fanshopu pred europu, kupovala bi raja :D
nije trenirao sa ekipom... malo trcao okolo (vjerovatno odradio Kuperov test)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jun 2015, 20:31

Sto ti je zivot ... hoces da budes fudbaler pa iz Brazila zemlje koja zivi za fudbal od svih drugih zemalja svijeta dođes u bas BiH da bi se bavio fudbalom.

Da neko pogresno ne shvati da Bog da ova dva bila novi Alves i Neymar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 22 gosta.