FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako bi došao taj napadač, znači li to da definitivno prodajemo Bajića?
Bajić, Beganović, Kokot, Diatta.......naravno ne igraju svi kod nas 9, ali svi to mogu igrati, posebno ova prva trojica.
Bajić, Beganović, Kokot, Diatta.......naravno ne igraju svi kod nas 9, ali svi to mogu igrati, posebno ova prva trojica.
Koji je broj Nurredini bio, nisam mogao da ih pohvatam sve. Onaj 37 brz kap metak ali mozak slabo koristi. Hiros obecava, na Jamaka podsjecamavi je napisao/la:Ovaj mali Nuredini iz Primorca, centralni vezni, veoma dobar. Nadam se da će ostati, puno obećava, Hiroš strašan, Blagojević trčkarao okolo.Minjore je napisao/la:Evo s treninga.. Momci dobro rade.. Od Brazilaca vise mi se svidja zadnji vezni vidi se da ima znanje. Tu na probi je i Salcin, bivsi junior. Tanak skroz. Livaja je pravi igrac, odavno nismo imali beka poput njega. Dobro gradjen, odlican u skok igri. Pohvale idu za Enisa Sadikovica. Momak je ogroman napredak dozivio. Uzelac je dobar mislim da ce on za godinu biti vrhunskinigrac. Ostali svi standardni sto se tice prve ekipe. Od prinova i juniora, Diatta brz kao metak ali fali mu onaj "šmek" za gol. Drugi Brazilac brz, ali neorjentisan. Nit moze napadac biti nit vezni. Bilo je tu jos par momaka, valjda juniori i onaj Campara. Desni bek, mislim Sehic odlican. Lijevo Alihodjic nit smrdi nit mirise. Hadzovic fin i smiren, mislim da od njeg moze biti nesto. Veca na golu izvanredan. Najbitnije od svega da je na trwningu pozitivna atmosfera. Kasnije opsirnije

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nuredini broj 29Minjore je napisao/la:Koji je broj Nurredini bio, nisam mogao da ih pohvatam sve. Onaj 37 brz kap metak ali mozak slabo koristi. Hiros obecava, na Jamaka podsjecamavi je napisao/la:Ovaj mali Nuredini iz Primorca, centralni vezni, veoma dobar. Nadam se da će ostati, puno obećava, Hiroš strašan, Blagojević trčkarao okolo.Minjore je napisao/la:Evo s treninga.. Momci dobro rade.. Od Brazilaca vise mi se svidja zadnji vezni vidi se da ima znanje. Tu na probi je i Salcin, bivsi junior. Tanak skroz. Livaja je pravi igrac, odavno nismo imali beka poput njega. Dobro gradjen, odlican u skok igri. Pohvale idu za Enisa Sadikovica. Momak je ogroman napredak dozivio. Uzelac je dobar mislim da ce on za godinu biti vrhunskinigrac. Ostali svi standardni sto se tice prve ekipe. Od prinova i juniora, Diatta brz kao metak ali fali mu onaj "šmek" za gol. Drugi Brazilac brz, ali neorjentisan. Nit moze napadac biti nit vezni. Bilo je tu jos par momaka, valjda juniori i onaj Campara. Desni bek, mislim Sehic odlican. Lijevo Alihodjic nit smrdi nit mirise. Hadzovic fin i smiren, mislim da od njeg moze biti nesto. Veca na golu izvanredan. Najbitnije od svega da je na trwningu pozitivna atmosfera. Kasnije opsirnijesta je ono Blagojevic nako nizak, da nije celav konto bi junior neki
@plavojesrceumeni Sehic je strasan. Pogotovo me impresionira prica Mulalica sa igracima..
Ima nije odavnomiretm je napisao/la:Ima li sanse da nas Kajkut pojaca![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Haj Livaja, nije los igrac, Diatta brz moze koristiti, ali Hodzurda 

- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ako je istina da dolazi Hodzurda to je sigurno za klupe ako zapne negdje. Inace mislim da je u ovom slucaju bolje ubaciti juniora nego dovoditi ove bezvezne igrace..
KHAJ PRICE
Prvi put da se moram sloziti sa tobom.. Ali zato mi nismo treneri vec nijemi posmatraci...perodeformero je napisao/la:Haj Livaja, nije los igrac, Diatta brz moze koristiti, ali Hodzurda
Bolje bi bilo da je u prvi tim ubačen neko od trojca Osmanković - Duraković - Ćubara, a da ostala dvojica igraju za juniore. Ali vjerujem ipak da Oda najbolje zna.
- manijakgotti
- Kontakt:
Da nije taj napadac isto iz Slavije,jer njega i Hodzurdu su prozivali neki dan na ss kako su ne profesionalno napustili ekipu Slavije
Pa vjerovatno bi se priključio štoper iz juniora (Ćubara,Osmanković) ali oni ja mislim mogu igrati još godinu dana u juniorima i neka ih. Hodžurda će najvjerovatnije biti 4 štoper (ako uopšte i potpiše). 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Hodzurda može igrati lijevog beka
Moze al koji to bek je visok 1,93 ? Bolje bi se Uzelac lijevo snasao po mom misljenju.. Iskreno zamisli Bogdanovica kao bekalazar je napisao/la:Hodzurda može igrati lijevog beka

Kao onaj Cutuk sto je nekad igraoMinjore je napisao/la:Moze al koji to bek je visok 1,93 ? Bolje bi se Uzelac lijevo snasao po mom misljenju.. Iskreno zamisli Bogdanovica kao bekalazar je napisao/la:Hodzurda može igrati lijevog beka

-
- Kontakt:
blue36 je napisao/la:Kao onaj Cutuk sto je nekad igraoMinjore je napisao/la:Moze al koji to bek je visok 1,93 ? Bolje bi se Uzelac lijevo snasao po mom misljenju.. Iskreno zamisli Bogdanovica kao bekalazar je napisao/la:Hodzurda može igrati lijevog beka
Ćutuk čamio čekajući šansu, na kraju je ne dočeka

Hodžurda uopšte nije toliko loš igrac, istina je da nije zvucno ime ali može pokriti više pozicija(stoper, lijevi bek- bez obzira na konstituciju solidno igra na beku). Ako Oda smatra da mu treba onda ok, zaslužio je da mu vjerujem..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sutra bi trebao jedan napadac potpisati!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.