FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemojte samo imena igraca javno pisati, kad potpiše onda pišite do mile volje 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samogrbavica
- Kontakt:
- manijakgotti
- Kontakt:
DAMIR ROVCANIN 

- manijakgotti
- Kontakt:
Zezam se 

Sasa Kajkut
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Adriano, ajd sad mozete mirno na spavanje, valja ustat na sehur koji poste.. 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma nema potrebe da se nagada bezveze kad svi znaju da je Joco, ali ne mislim da ce bas sutra potpisati.
KHAJ PRICE
Imamo 3 strašna napadača, ko god da dodje neće biti bolji od njih. Opustite se
- bistrikboy
- Kontakt:
A valjda ce Bajic otici nakon europe,trebao bi jbga.Ako je zaista Joco kandidat za potpis onda realno vidim njega malo iza napadaca a Dzenisa u vrhu,a tu je i Kokot,naprijed svakako nemamo problem sa ili bez Stokica.lazar je napisao/la:Imamo 3 strašna napadača, ko god da dodje neće biti bolji od njih. Opustite se
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nije se dugo spomenuo bekric, momci nemojte rusit tradiciju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hasanović: Maksimalno ću se truditi da budem među prvih 18
http://fkzeljeznicar.ba/hasanovic-maksi ... -18/14857/
Šehić: Poziv u prvi tim Želje je ispunjenje sna
http://fkzeljeznicar.ba/sehic-poziv-u-p ... sna/14826/
http://fkzeljeznicar.ba/hasanovic-maksi ... -18/14857/
Šehić: Poziv u prvi tim Želje je ispunjenje sna
http://fkzeljeznicar.ba/sehic-poziv-u-p ... sna/14826/
Sa Stokicem bi dobili igrača koji zna izvesti prekide i voli opaliti van 16. Ali on će prije kod svojih.bistrikboy je napisao/la:A valjda ce Bajic otici nakon europe,trebao bi jbga.Ako je zaista Joco kandidat za potpis onda realno vidim njega malo iza napadaca a Dzenisa u vrhu,a tu je i Kokot,naprijed svakako nemamo problem sa ili bez Stokica.lazar je napisao/la:Imamo 3 strašna napadača, ko god da dodje neće biti bolji od njih. Opustite se
Beganovic malo lošiji učinak od Benke.
- samogrbavica
- Kontakt:
Imamo mi bolje izvodace slobodnih od Joce, a to je Beganovic. To nije bitno uopce, koliko da je Joco iskusan, zna zabit gol, i gdje god igrao bio bi nam strasno pojacanje. Uz jedno pravo lijevo krilo, mogli bi se u evropi nositi solidno..
KHAJ PRICE
-
- Kontakt:
Mozemo li Bajica udati za milionce eura ili maraka?
300-400 milja eura maksimum
SK SK SK SK SK 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ne bih dao Bajica za trojicu Joca. Sta ste navalili sa tom pricom o prodaji Riada, rano je, tek mu je 21 godina. On i Beganovic u vrhu mogu biti sjajan tandem, vec su tu naznake. Ja se nadam da mi uradimo nesto u Evropi ovog ljeta sto bi privuklo sponzore i investitore, a ne bih nikog prodavao jer sa ovakvim talentima, koji mogu jos dosta napredovati, mozemo biti samo na dobitku.
I zavrsi isto kao sta Tomicem, ode za nista.ZaZelju je napisao/la:Ne bih dao Bajica za trojicu Joca. Sta ste navalili sa tom pricom o prodaji Riada, rano je, tek mu je 21 godina. On i Beganovic u vrhu mogu biti sjajan tandem, vec su tu naznake. Ja se nadam da mi uradimo nesto u Evropi ovog ljeta sto bi privuklo sponzore i investitore, a ne bih nikog prodavao jer sa ovakvim talentima, koji mogu jos dosta napredovati, mozemo biti samo na dobitku.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, KORRO, Napapijri, NeSamSafetee i 53 gosta.