FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- RICARDO KAKÁ 8'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Večeras aBd gubite, jer dosta je VAS!!
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor.
Kaka - The Maestro||Real Madrid <3
¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor.
Kaka - The Maestro||Real Madrid <3
...ma znam ja to,ali ozil je "strasan" igrac...bojim se da bi on mogao napraviti svasta po toj strani...adriano_leite je napisao/la:Ali se zato niko u nasoj odbrani ne zna postavljati kao Puyol...enobarca je napisao/la:ja mislim da je guardiola pogrijesio sto je stavio puyola na poziciuju bocnog,jer je on izgubio brzinu,a real najvise napada preko strana...bolje da je mascherano igrao tu poziciju jer je dosta brzi od puyola......
Ko ima zute kod vas?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
I ja mislim tako.. i mogla bi se desit ista stvar zbog koje ste izgubili u kupu.. Losa skok igra stopera..enobarca je napisao/la:ja mislim da je guardiola pogrijesio sto je stavio puyola na poziciuju bocnog,jer je on izgubio brzinu,a real najvise napada preko strana...bolje da je mascherano igrao tu poziciju jer je dosta brzi od puyola......
nema nikoEdin TM87 je napisao/la:Ko ima zute kod vas?

Por que ? Por que somos los mejores...
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa morao je stavit Puyola,jer su sva tri beka povrijedjena..koga ce stavit????
kakav Mascherano i bek...
Puyol je na pocetku karijere i igrao beka..tako da mu to nije strano.Drugo je pitanje,koliko kvalitetno u ovome trenutku moze odgovorit toj poziciji..al boljeg rjesenja Pep nije imao....
kakav Mascherano i bek...
Puyol je na pocetku karijere i igrao beka..tako da mu to nije strano.Drugo je pitanje,koliko kvalitetno u ovome trenutku moze odgovorit toj poziciji..al boljeg rjesenja Pep nije imao....
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 27 apr 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
...ma svaki put kad je korner ja se sav preznojim jer ste bolji u skok igri...L_blancos je napisao/la:I ja mislim tako.. i mogla bi se desit ista stvar zbog koje ste izgubili u kupu.. Losa skok igra stopera..enobarca je napisao/la:ja mislim da je guardiola pogrijesio sto je stavio puyola na poziciuju bocnog,jer je on izgubio brzinu,a real najvise napada preko strana...bolje da je mascherano igrao tu poziciju jer je dosta brzi od puyola......

nek nam je dragi Bog na pomoci u vezi sa skok igrom..od reala ocekujem istu predstavu kao i prethodne dvije utakmice..znaci jaka igra na kontre i preferiranje skok igre..
jer su nas u tim segmentima ubijali u prethodne dvije tekme..nadam se da je gvardiola uvidio te propuste i da ce nas veceras obradovati i on i nasi igraci..
Visca Barca...
jer su nas u tim segmentima ubijali u prethodne dvije tekme..nadam se da je gvardiola uvidio te propuste i da ce nas veceras obradovati i on i nasi igraci..
Visca Barca...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Puyol vjerovatno nece ici puno naprijed, tako da cete bit puno opasniji preko desne strane, sa Alvesom, a mi moramo opet iskoristiti antistopera Maskerana
Kao i Puyola, antibeka, citava 2 igraca na neprirodnoj poziciji i to u odbrani, ovo se mora iskoristit!

Roger Federer the greatest of all time!
SRCEM DO POBJEDE !!!
Visca Barca, Visca el Catalunia !!!
Visca Barca, Visca el Catalunia !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- sarajlija89
- Kontakt:
Sjetite se finala sa Manchesterom i kako je kapiten odigrao na poziciji beka....
Upitna je samo njegova forma, jer je imao problema sa povredom...jedino to. A on lako moze igrat tu pozicju...svakako da ce ucestvovat i u prekidima....tako da sa puyolom i piqueom...barca ima fakticki nepromjenjenu postavku,kada su prekidi u pitanju...
Upitna je samo njegova forma, jer je imao problema sa povredom...jedino to. A on lako moze igrat tu pozicju...svakako da ce ucestvovat i u prekidima....tako da sa puyolom i piqueom...barca ima fakticki nepromjenjenu postavku,kada su prekidi u pitanju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- hule_barca
- Kontakt:
dajte ba ljudi malo optimizma, nije sve tako crno, sta vam je, bez obzira na povrede i swa ostala s*anja nekako sam ubijedjen da mozemo izboriti odlican rezultat veceras ***barca 4ever***
Mes Que Un Club
sad kad su nas svi gotovo otpisali imam nekakav ludi osjecaj da cemo real otresti samo tako...
sretno nam...

sretno nam...
Por que ? Por que somos los mejores...
Kapiten Puyol ce odigrati onako kako jedino i zna, a to je 101%.
Jest da igra na neprirodnoj poziciji totalno, ali nema ko drugi tamo.
Jest da igra na neprirodnoj poziciji totalno, ali nema ko drugi tamo.
zasto ne igra Iniesta ? Ajiii bit ce to dosta teze bez njega ! Uz Barcu sam veceras iz prostog razloga zato sto zelim da uzivam u Finalu lige prvaka, u pravom fudbalu. Barcelona vs Manchester ! Real Madrid je stvarno dobra ekipa, ali ova njihova generacija ima strasnu nesrecu, igraju sa igracima koji ne dolaze sa ove planete : Xavi, Iniesta, Messi i ostala kompanija. . . Savrsenstvo je to . . . Ocekujem dobru utakmicu, sa 3 gola ! 

Padavicari!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Kao da gledam Milan-Juventus krajem devedesetih, klasicni catenaccio!!
Ima svega, a fudbala najmanje...
Ima svega, a fudbala najmanje...
- Goalgetter
- Kontakt:
Posjed lopte:
79% - 21%

79% - 21%

-
- Kontakt:
ja ne znam kako nije stid pedra i sergia baviti se fudbalom?! pogotovo ovog drugog toliko je ofiran sa svojim padanjem i fatanjem za glavu kao da ga je neko snajperom puko.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.